Giriş Kayıt
Joaquin Phoenix

Joaquin Phoenix (44)


Oyuncu, Yapımcı, Senarist

Joaquin Rafael Bottom, 28 Ekim 1974 San Juan, Puerto Rico doğumlu oyuncu, yapımcı, senarist.

Gladyatör (2000), Aşk (2013), İşaretler (2002), Sınırları Aşmak (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Joaquin Rafael Bottom
Doğum Tarihi: 28 Ekim 1974
Doğum Yeri: San Juan, Puerto Rico
Diğer Bir İsmi: Leaf Phoenix
Takma İsmi: Kitten
Burcu: Akrep
Boyu: 1.73 m
9.3 (89 Oy)
  • Currently 185.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (26)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Suç Oyuncu    

Sisters Biraderler
2018 44 Macera Oyuncu 7.0 20,188
2018 44 Oyuncu 9.3 841

Magdalalı Meryem
2018 44 Dram Oyuncu 5.8 5,158

Merak Etme, Fazla Uzaklaşamaz
2018 44 Biyografi Oyuncu 6.9 11,474
2017 43 Dram Oyuncu 6.8 63,904
2016 42 Kısa Metraj Yapımcı 6.7 15

Mantıksız Adam
2015 41 Komedi Oyuncu 6.6 49,256
2015 Reality-TV Oyuncu 6.8 753
2015 41 Belgesel Oyuncu 7.5 738

Gizli Kusur
2014 40 Komedi Oyuncu 6.7 81,445
2014 40 Belgesel Oyuncu 6.6 820
2014 Reality-TV Oyuncu 7.2 855

Bir Zamanlar New York
2013 39 Dram Oyuncu 6.6 26,150

Aşk
2013 39 Dram Oyuncu 8.0 455,372
2013 39 Oyuncu 7.4 3,000

Usta
2012 38 Dram Oyuncu 7.1 128,355
2010 36 Komedi Yapımcı
Senarist
Oyuncu
6.2 18,333

İki Aşık
2008 34 Dram Oyuncu 7.0 33,483

Kesişen Yollar
2007 33 Suç Oyuncu 6.7 20,719

Gecenin İki Yüzü
2007 33 Suç Yapımcı
Oyuncu
6.9 79,217
2006 32 Müzik Oyuncu 6.7 1,037

Sınırları Aşmak
2005 31 Biyografi Oyuncu 7.9 209,922
2005 31 Belgesel Oyuncu 8.7 15,838

Otel Ruanda
2004 30 Dram Oyuncu 8.1 309,364

Ekip 49
2004 30 Aksiyon Oyuncu 6.5 52,145

Köy
2004 30 Dram Oyuncu 6.5 224,479

Ayı Kardeş
2003 29 Animasyon Oyuncu 6.8 84,824

Aşka Dair Her Şey
2003 29 Dram Oyuncu 5.5 7,586
2003 Komedi Oyuncu 6.7 11,972

İşaretler
2002 28 Dram Oyuncu 6.7 311,767
2002 Aksiyon Oyuncu 6.1 295
2002 28 Belgesel Oyuncu 5.4 51

Acemi Askerler
2001 27 Komedi Oyuncu 6.8 22,103
2001 27 Aile Oyuncu 6.0 786

Düşlerin Efendisi
2000 26 Biyografi Oyuncu 7.3 48,670

Gladyatör
2000 26 Aksiyon Oyuncu 8.5 1,187,446

Çeteler Savaşı
2000 26 Suç Oyuncu 6.4 18,185

8 Milimetre
1999 25 Suç Oyuncu 6.5 114,717
1998 24 Komedi Oyuncu 6.6 10,054

Cennete Dönüş
1998 24 Dram Oyuncu 6.9 12,779

Kaybedenler
1997 23 Suç Oyuncu 6.8 46,032

Abbottlar
1997 23 Dram Oyuncu 6.4 10,530

Sonsuz İhtiras
1995 21 Komedi Oyuncu 6.8 39,602
1993 Komedi Oyuncu 8.2 15,880
1993 Komedi Oyuncu 6.9 11,842
1992 Komedi Oyuncu 5.3 9,562

Çılgın Aile
1989 15 Komedi Oyuncu 7.0 40,351
1986 12 Macera Oyuncu 5.6 12,065
1984 Talk-Show Oyuncu 5.2 4,313
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019