Giriş Kayıt
Bernadette Peters

Bernadette Peters (74)


Oyuncu

Bernadette Anastasia Lazzara, 28 Şubat 1948 New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu.

1996 yılının Temmuz ayında Michael Wittenberg ile evlendi. 9 yılın ardından 2005 yılının Eylül ayında boşandılar.

The Jerk (1979), Mozart in the Jungle (2014), The Odyssey (1997), Pembe Cadillac (1989) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Bernadette Anastasia Lazzara
Doğum Tarihi: 28 Şubat 1948
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Burcu: Balık
Boyu: 1.6 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2021 73 Komedi Oyuncu 8.2 181
2021 73 Biyografi Oyuncu 7.5 105,671
2020 72 Komedi Oyuncu 6.3 8,876
2020 Komedi Oyuncu 5.9 1,064
2017 Suç Oyuncu 8.3 28,443
2014 Komedi Oyuncu 8.1 24,926

Oz Efsanesi
2013 65 Animasyon Oyuncu 5.0 6,077
2012 Dram Oyuncu 7.7 17,504
2011 63 Dram Oyuncu 5.9 134
2008 60 Biyografi Oyuncu 6.8 1,035
2006 Komedi Oyuncu 6.7 44,238
2005 Müzik Oyuncu 7.1 172
2005 Dram Oyuncu 7.6 308,363

Babalar Ve Oğulları
2003 55 Komedi Oyuncu 5.5 5,036
2002 Dram Oyuncu 3.9 3,893
1999 Animasyon Oyuncu 7.1 1,870
1999 51 Komedi Oyuncu 5.6 625

Ally Mcbeal 1
1997 Komedi Oyuncu 6.9 33,896
1997 49 Animasyon Oyuncu 7.1 125,125
1997 Komedi Oyuncu 7.0 1,103

Güzel ve Çirkin: Sihirli Yılbaşı
1997 49 Animasyon Oyuncu 5.9 10,942
1997 49 Müzikal Oyuncu 6.7 8,725
1997 Talk-Show Oyuncu 2.5 8,225
1997 Macera Oyuncu 7.0 15,135
1993 Animasyon Oyuncu 7.9 24,086
1993 Komedi Oyuncu 7.5 4,715

Hiç Ummazken
1991 43 Biyografi Oyuncu 6.8 5,211
1990 42 Komedi Oyuncu 6.6 14,511

Pembe Cadillac
1989 41 Aksiyon Oyuncu 5.3 11,745
1982 34 Komedi Oyuncu 6.6 46,135
1981 33 Komedi Oyuncu 4.2 1,547

Cennet Parası
1981 33 Dram Oyuncu 6.5 5,852
1981 News Oyuncu 3.5 2,509
1981 Biyografi Oyuncu 7.4 369

Dünyaya İhtar
1980 Bilim-Kurgu Oyuncu 6.5 2,311
1979 31 Komedi Oyuncu 7.1 58,894

Deli Dolu
1976 28 Komedi Oyuncu 6.7 17,508

Düşman Kardeşler
1976 28 Aksiyon Oyuncu 5.2 974
1975 Komedi Oyuncu 8.0 49,170

Buldozer
1974 26 Komedi Oyuncu 7.1 19,611
1971 Biyografi Oyuncu 8.0 792
1967 Komedi Oyuncu 8.7 6,449
1962 Komedi Oyuncu 8.5 3,945
1952 News Oyuncu 4.6 2,214
- Komedi Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022