Giriş Kayıt
Barry Pepper

Barry Pepper (52)


Oyuncu, Yapımcı, Dublör

Barry Robert Pepper, 04 Nisan 1970 Campbell River, British Columbia, Kanada doğumlu oyuncu, yapımcı, dublör.

Er Ryan'ı Kurtarmak (1998), 25. Saat (2002), Muhbir (2013), Ölümcül Sular (2019) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Barry Robert Pepper
Doğum Tarihi: 04 Nisan 1970
Doğum Yeri: Campbell River, British Columbia, Kanada
Burcu: Koç
Boyu: 1.81 m
9.0 (37 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (31)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2021 51 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
4.7 405
2021 51 Aksiyon Oyuncu 4.8 4,489

Boyalı Kuş
2019 49 Dram Oyuncu 7.3 6,448
2019 49 Suç Oyuncu 5.4 8,598

Ölümcül Sular
2019 49 Aksiyon Oyuncu 6.1 85,287

Labirent: Son İsyan
2018 48 Aksiyon Oyuncu 6.2 141,283
2017 47 Dram Oyuncu 5.9 3,971
2016 46 Animasyon Oyuncu 5.6 17,490

Labirent: Alev Deneyleri
2015 45 Aksiyon Oyuncu 6.3 251,897
2015 45 Belgesel Oyuncu 7.5 1,271

Elçiyi Öldür
2014 44 Biyografi Oyuncu 6.9 47,178

Maskeli Süvari
2013 43 Aksiyon Oyuncu 6.4 235,787

Muhbir
2013 43 Aksiyon Oyuncu 6.4 89,034

Bitik Şehir
2013 43 Suç Oyuncu 6.1 80,748
2011 Dram Oyuncu 7.6 7,436

İz Peşinde
2010 40 Macera Oyuncu 7.6 340,199
2010 40 Biyografi Oyuncu 6.2 17,337
2010 40 Biyografi Oyuncu 6.5 1,110
2009 Aksiyon Oyuncu 8.8 23,909
2009 Aksiyon Oyuncu 7.5 3,170
2009 39 Dram Oyuncu 7.0 2,964
2009 39 Dram Oyuncu 6.1 1,832

Yedi Yaşam
2008 38 Dram Oyuncu 7.6 303,884

Bilinmeyen
2006 36 Suç Oyuncu 6.4 30,588

Atalarımızın Bayrakları
2006 36 Dram Oyuncu 7.1 124,314

Üç Defin
2005 35 Macera Oyuncu 7.3 40,756

Ripley Yeraltında
2005 35 Suç Oyuncu 6.0 2,596
2005 Talk-Show Oyuncu 4.9 406
2005 35 Belgesel Oyuncu 6.9 982
2004 34 Biyografi Yapımcı
Oyuncu
6.7 1,650

Karda Yürüyen
2003 33 Macera Yapımcı
Oyuncu
7.3 10,901

25. Saat
2002 32 Suç Oyuncu 7.6 179,640

Bir Zamanlar Askerdik
2002 32 Aksiyon Oyuncu 7.1 143,205

Sıkı Dostlar
2001 31 Suç Oyuncu 6.1 24,076
2001 31 Biyografi Oyuncu 7.7 16,901
2000 30 Aksiyon Oyuncu 2.5 80,517

Yeşil Yol
1999 29 Suç Oyuncu 8.6 1,295,116

Devlet Düşmanı
1998 28 Aksiyon Oyuncu 7.3 245,676

Er Ryan'ı Kurtarmak
1998 28 Aksiyon Oyuncu 8.6 1,385,236

Ateş Fırtınası
1998 28 Gerilim Oyuncu 4.8 4,056
1997 27 Aksiyon Oyuncu 6.1 1,221
1996 26 Aksiyon Oyuncu 5.8 4,416
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022