Giriş Kayıt
Anne Parillaud

Anne Parillaud (58)


Oyuncu

Anne Parillaud, 06 Mayıs 1960 Paris, Fransa doğumlu oyuncu.

Luc Besson ile evlendi. Çiftin 1 çocukları olmuştur.2005 yılının Mayıs ayında Jean-Michel Jarre ile evlendi.

Nikita (1990), Masum Kan (1992), Map of the Human Heart (1992), Ce que le jour doit à la nuit (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 06 Mayıs 1960
Doğum Yeri: Paris, Fransa
Burcu: Boğa
Boyu: 1.68 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (8)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 53 Kısa Metraj Oyuncu 7.3 14
2012 52 Romantik Oyuncu 7.8 2,202

Aşkın Halleri
2010 50 Komedi 7.2 7,067

Hileli Çarşaf
2010 50 Komedi Oyuncu 5.0 102

Uykuda
2010 50 Korku Oyuncu 5.6 1,315

Metres
2007 47 Dram Oyuncu 6.3 3,161
2007 Komedi Oyuncu 7.8 99
2007 47 Komedi Oyuncu 5.6 189

Eyvah Yaş 35
2005 45 Komedi Oyuncu 6.0 907

Vaat Edilmiş Topraklar
2004 44 Dram Oyuncu 5.7 478
2004 44 Aksiyon Oyuncu 7.3 62

Ayıp Yatakta Olur
2002 42 Komedi Oyuncu 5.7 2,583
2002 42 Aksiyon Oyuncu 6.5 752

Demir Maskeli Adam
1998 38 Aksiyon Oyuncu 6.5 144,246
1996 36 Gerilim Oyuncu 5.8 240
1994 Talk-Show Oyuncu 4.7 54

Masum Kan
1992 32 Komedi Oyuncu 6.2 8,416
1992 32 Macera Oyuncu 7.2 2,888
1990 30 Aksiyon Oyuncu 7.4 62,038

Saat Kaç?
1989 29 Komedi Oyuncu 7.2 780

Gizli Silah
1983 23 Suç Oyuncu 6.4 774

Örnek Mücadele
1981 21 Aksiyon Oyuncu 6.5 1,337
1980 20 Dram Oyuncu 6.1 88
Dizi Altyazıları
True Detective (8,195) Shameless (4,157) Vikings (2,794) Inside No. 9 (2,126) Counterpart (1,645) Project Blue Book (1,345) The Blacklist (1,311) Shooter (1,238) Arrow (1,222) The Flash (1,190)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019