Giriş Kayıt
Jack Palance

Jack Palance (87)


Oyuncu

Vladimir Ivanovich Palahniuk, 17 Şubat 1919 Lattimer Mines, Pennsylvania, ABD doğumlu oyuncu.

1949 yılının Nisan ayında Virginia Baker ile evlendi. 19 yılın ardından 1968 yılının Haziran ayında boşandılar. Çiftin 3 çocukları oldu.

Tango Ve Cash (1989), Nefret (1963), Şehirli Züppeler 2 (1994), Bagdad Cafe (1987) gibi yapımlarla biliniyor.

Jack Palance, 10 Kasım 2006 tarihinde (87 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Vladimir Ivanovich Palahniuk
Doğum Tarihi: 17 Şubat 1919
Ölüm Tarihi: 10 Kasım 2006
Doğum Yeri: Lattimer Mines, Pennsylvania, ABD
Diğer Bir İsmi: Walter Jack Palance | Walter {Jack} Palance | Walt
Burcu: Kova
Boyu: 1.93 m
8.8 (6 Oy)
  • Currently 176.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (21)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Oyuncu 6.8 1,751
2010 Belgesel Oyuncu 6.7 760
2008 Belgesel Oyuncu 7.6 89
2007 Komedi 6.0 269
2007 Oyuncu 7.2 1,354
2003 84 Oyuncu 6.3 937

Ölülerle Yaşamak
2002 83 Dram Oyuncu 7.1 1,150
2001 82 Macera Oyuncu 5.5 422
1999 80 Dram Oyuncu 6.9 805
1998 79 Dram Oyuncu 5.7 215
1995 76 Western Oyuncu 6.7 727
1994 75 Animasyon Oyuncu 6.5 20,857

Şehirli Züppeler 2
1994 75 Macera Oyuncu 5.5 17,021
1994 Fantastik Oyuncu 6.3 736

Acemi Dedektif
1994 75 Komedi Oyuncu 5.1 5,942
1993 74 Aksiyon Oyuncu 3.8 4,119
1993 Komedi Oyuncu 8.2 16,162
1993 Komedi Oyuncu 7.5 3,672
1992 Komedi Oyuncu 5.3 9,683

Şehir Züppeleri
1991 72 Komedi Oyuncu 6.7 44,493

Tango Ve Cash
1989 70 Aksiyon Oyuncu 6.4 89,193
1989 70 Aksiyon Oyuncu 7.6 314,426

Genç Silahşörler
1988 69 Aksiyon Oyuncu 6.9 50,473

Imagine
1988 69 Belgesel Oyuncu 7.9 4,202

Bagdad Cafe
1987 68 Komedi Oyuncu 7.5 11,323

Karanlıkta Tek Başına
1982 63 Korku Oyuncu 6.1 3,949

Sihirli Kılıç
1980 61 Aksiyon Oyuncu 5.4 2,753
1980 61 Bilim-Kurgu Oyuncu 5.1 2,903
1979 60 Aksiyon Oyuncu 5.8 160
1979 60 Suç Oyuncu 3.2 190
1979 60 Macera Oyuncu 3.1 658
1978 59 Aksiyon Oyuncu 5.5 127
1977 58 Dram Oyuncu 5.1 339

Tanrının Silahı
1976 57 Western Oyuncu 5.0 1,142
1976 57 Aksiyon Oyuncu 6.2 475
1976 57 Dram Oyuncu 4.5 420
1975 56 Komedi Oyuncu 4.9 469
1973 54 Komedi Oyuncu 6.5 917

Devler Ülkesi
1972 53 Western Oyuncu 6.7 4,244
1972 Belgesel Oyuncu 7.4 574

Belalı Damat
1972 53 Western Oyuncu 5.9 1,141
1971 52 Aksiyon Oyuncu 6.8 951
1971 Komedi Oyuncu 7.8 1,030

Yoldaşlar
1970 51 Western Oyuncu 7.4 3,428
1970 51 Western Oyuncu 6.1 212

Kahramanın Sonu
1970 51 Western Oyuncu 7.1 2,193
1969 50 Western Oyuncu 4.7 375
1969 50 Dram Oyuncu 5.3 1,393

Profesyonel Silâh
1968 49 Komedi Oyuncu 7.2 3,546

Kısmet Bahçesi
1967 48 Korku Oyuncu 6.2 2,106
1967 48 Aksiyon Oyuncu 6.0 305

Profesyoneller
1966 47 Aksiyon Oyuncu 7.4 12,449
1964 45 Kısa Metraj Oyuncu 6.4 187
1964 45 Kısa Metraj Oyuncu 6.1 51
1964 Dram Oyuncu 8.4 92

Nefret
1963 44 Dram Oyuncu 7.7 25,015
1962 Komedi Oyuncu 8.4 2,836
1962 43 Gerilim Oyuncu 6.7 29

Barabas
1961 42 Macera Oyuncu 7.0 5,135
1961 42 Komedi Oyuncu 6.8 482
1958 39 Macera Oyuncu 5.9 221
1957 38 Dram Oyuncu 6.5 424

Yalnız Adam
1957 38 Western Oyuncu 6.5 580
1956 37 Dram Oyuncu 7.5 4,284
1956 Komedi Oyuncu 8.3 244
1955 36 Suç Oyuncu 6.4 743
1955 36 Dram Oyuncu 6.9 2,870

Gümüs kupa
1954 35 Dram Oyuncu 4.6 1,300
1954 Dram Oyuncu 8.1 145

İntikam Oku
1953 34 Dram Oyuncu 6.2 1,037
1953 34 Gizem Oyuncu 6.2 1,172
1953 34 Aksiyon Oyuncu 5.5 228

Kaçak Aşıklar
1953 34 Suç Oyuncu 6.0 796

Vadiler Aslanı
1953 34 Dram Oyuncu 7.7 33,723

Çıldırtan Takip
1952 33 Kara Film Oyuncu 7.5 4,376

Cehennem Köşesi
1951 32 Macera Oyuncu 6.7 2,310

Caddede Panik
1950 31 Suç Oyuncu 7.3 6,394
1948 Dram Oyuncu 7.9 186
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019