Giriş Kayıt
Jerry Orbach

Jerry Orbach (87)


Oyuncu

Jerome Bernard Orbach, 20 Ekim 1935 New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu.

İlk Aşk İlk Dans (1987), Law & Order (1990), intikam Yemini (1991), Biri Beni Gözetliyor (1987) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Jerome Bernard Orbach
Doğum Tarihi: 20 Ekim 1935
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Burcu: Terazi
Boyu: 1.87 m
8.5 (2 Oy)
  • Currently 170/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2006 Suç Oyuncu 6.4 1,389
2005 70 Müzik Oyuncu 6.1 1,183
2002 67 Komedi Oyuncu 5.4 480
2001 Suç Oyuncu 7.1 218
2001 Suç 7.5 25,887
2000 65 Aksiyon Oyuncu 5.1 632

Çin Kahvesi
2000 65 Dram Oyuncu 7.1 4,361
1999 Suç Oyuncu 8.1 107,236
1998 63 Suç Oyuncu 6.4 1,069

Güzel ve Çirkin: Belle'nin Sihirli Dünyası
1998 63 Animasyon Oyuncu 4.9 3,070
1998 News Oyuncu 3.1 2,222

Güzel ve Çirkin: Sihirli Yılbaşı
1997 62 Animasyon Oyuncu 5.9 10,942
1996 61 Animasyon Oyuncu 6.3 36,022
1993 Komedi Oyuncu 8.2 18,330
1993 58 Komedi Oyuncu 5.7 892
1993 Suç Oyuncu 8.7 12,911
1992 57 Komedi Oyuncu 5.9 6,111

Evrenin Askerleri
1992 57 Aksiyon Oyuncu 6.1 90,631

Herkesin Sevgilisi
1992 57 Komedi Oyuncu 5.7 3,784

Güzel Ve Çirkin 3D
1991 56 Animasyon Oyuncu 8.0 455,052

Hezeyanlı
1991 56 Komedi Oyuncu 5.8 8,887
1991 56 Suç Oyuncu 6.1 712
1991 56 Aksiyon Oyuncu 6.6 23,368

intikam Yemini
1991 56 Aksiyon Oyuncu 6.1 24,265
1990 55 Macera Oyuncu 4.4 1,276
1990 Suç Oyuncu 7.8 39,274

Brooklyn'e Son Çıkış
1989 54 Dram Oyuncu 6.8 6,424

Suçlar Ve Kabahatler
1989 54 Komedi Oyuncu 7.8 58,441

İlk Aşk İlk Dans
1987 52 Dram Oyuncu 7.0 233,584

Biri Beni Gözetliyor
1987 52 Aksiyon Oyuncu 6.1 10,709
1987 Belgesel Oyuncu 7.7 1,988
1987 52 Macera Oyuncu 6.1 455
1986 51 Aksiyon Oyuncu 6.7 20,554
1986 Dram Oyuncu 6.3 38
1985 50 Komedi Oyuncu 6.5 39,983

Cinayet Dosyası
1984 Suç Oyuncu 7.1 25,046

Şehrin Prensi
1981 46 Suç Oyuncu 7.4 8,522

Fedai
1977 42 Korku Oyuncu 6.3 10,639
1971 Biyografi Oyuncu 8.0 792
1971 36 Komedi Oyuncu 4.9 1,511
1968 Dram Oyuncu 6.9 2,473
1965 30 Komedi Oyuncu 5.0 719

Telefonda A
1963 28 Müzikal Oyuncu 6.6 8,560
1962 Komedi Oyuncu 8.5 3,945
1961 26 Biyografi Oyuncu 5.4 308
1961 Dram Oyuncu 6.7 68
1955 20 Dram Oyuncu 7.7 24,689
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022