Giriş Kayıt
Edward Norton

Edward Norton


Oyuncu, Yapımcı, Senarist, Yönetmen

Edward Norton, oyuncu, yapımcı, senarist, yönetmen.

2012 yılının Kasım ayında Shauna Robertson ile evlendi. Çiftin 1 çocukları olmuştur.

Dövüş Kulübü (1999), Geçmişin Gölgesinde (1998), The Incredible Hulk (2008), Sihirbaz (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Edward Harrison | Ed Norton
Takma İsmi: Ed
Web Sitesi:
9.6 (363 Oy)
  • Currently 191.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (91)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Asteroit Şehir
2023 Komedi Oyuncu 6.7 57,644
2023 Komedi Oyuncu 5.5 765

Bıçaklar Çekildi: Gizemli Bir Serüven
2022 Suç Oyuncu 7.3 188,171

Fransız Postası
2021 Komedi Oyuncu 7.1 142,273

Öksüz Brooklyn
2019 Suç Yönetmen
Senarist
Yapımcı
Oyuncu
6.8 61,213
2019 Belgesel Oyuncu 7.9 398

Alita: Savaş Meleği
2019 Aksiyon Oyuncu 7.3 284,932
2018 Komedi Oyuncu 6.6 1,798
2018 Belgesel Oyuncu 7.9 8,872
2018 Biyografi Yapımcı 4.8 16,599

Köpek Adası
2018 Animasyon Oyuncu 7.8 183,886

Gizli Güzellik
2016 Dram Oyuncu 6.8 103,583

Sosis Partisi
2016 Animasyon Oyuncu 6.1 204,759
2016 Animasyon Oyuncu 5.5 2,257
2015 Müzik Oyuncu 6.5 3,826
2015 Komedi Oyuncu 8.1 2,131
2015 Reality-TV Oyuncu 6.8 853

Birdman veya (Cahilliğin Umulmayan Erdemi)
2014 Komedi Oyuncu 7.7 653,172
2014 Kısa Metraj Oyuncu 8.7 291
2014 Belgesel Yapımcı 6.4 456

Büyük Budapeşte Oteli
2014 Macera Oyuncu 8.1 859,524
2013 Belgesel Oyuncu 6.8 2,649
2012 Komedi Yapımcı 6.4 29,207

Bourne'un Mirası
2012 Aksiyon Oyuncu 6.6 311,315

Yükselen Ay Krallığı
2012 Macera Oyuncu 7.8 361,839

Diktatör
2012 Komedi Oyuncu 6.4 324,611

84. Oscar Ödül Töreni
2012 Komedi Oyuncu 7.1 1,956
2011 Belgesel Oyuncu 6.9 45
2010 Komedi Oyuncu 8.2 24,714
2010 Talk-Show Oyuncu 3.2 2,341

Şantaj
2010 Dram Oyuncu 5.4 42,445
2009 Komedi Oyuncu 6.3 146,510

Çimen Yaprakları
2009 Komedi Yapımcı
Oyuncu
6.4 27,667
2009 Komedi Oyuncu 8.5 462,879
2009 Belgesel Yapımcı 6.2 1,149
2009 Belgesel Oyuncu 7.0 319
2009 Komedi Oyuncu 7.0 4,075
2009 Komedi Oyuncu 6.8 13,662

Zafer ve Gurur
2008 Suç Oyuncu 6.6 62,486
2008 Aksiyon Oyuncu
Çeşitli
6.6 513,099

Zach Galifianakis'le İki Eğreltiotu Arasında
2008 Komedi Oyuncu 8.4 9,325

Duvak
2006 Dram Oyuncu
Yapımcı
7.4 95,079

Sihirbaz
2006 Dram Oyuncu 7.5 384,241

Aşk Vadisi
2005 Dram Editör
Oyuncu
Yapımcı
6.4 18,800

Cennetin Krallığı
2005 Aksiyon Oyuncu 7.2 302,335
2005 Belgesel Oyuncu 7.6 219
2005 Komedi Oyuncu 8.4 11,337

Gün Batarken
2004 Aksiyon Oyuncu 6.2 49,096

İtalyan İşi
2003 Aksiyon Oyuncu 7.0 381,891
2003 Komedi Oyuncu 6.7 17,430
2003 Oyuncu 6.5 1,049
2003 Komedi Oyuncu 6.5 17,066

25. Saat
2002 Suç Yapımcı
Oyuncu
7.6 182,849
2002 Biyografi Oyuncu
7.3 93,597

Kızıl Ejder
2002 Suç Oyuncu 7.2 284,894

Smoochy'ye Ölüm
2002 Komedi Oyuncu 6.3 42,011

Komplo
2001 Aksiyon Oyuncu 6.8 132,075
2001 Belgesel Oyuncu 6.6 880

Aramızdaki Sarışın
2000 Komedi Yapımcı
Oyuncu
Yönetmen
6.4 52,845
2000 Aile Oyuncu 6.6 721

Dövüş Kulübü
1999 Dram Oyuncu 8.8 2,238,708

Geçmişin Gölgesinde
1998 Suç Oyuncu 8.5 1,159,962

Tutku Ağı
1998 Suç Oyuncu 7.3 157,286
1997 Talk-Show Oyuncu 2.5 9,049

Herkes Seni Seviyorum Der
1996 Komedi Oyuncu 6.7 38,623

Skandalın Adı Larry Flynt
1996 Biyografi Oyuncu 7.3 98,955

İlk Korku
1996 Suç Oyuncu 7.7 238,869
1996 Komedi Oyuncu 8.3 47,776
1994 Komedi Oyuncu 6.4 94
1993 Komedi Oyuncu 8.2 18,652
1993 Komedi Oyuncu 7.0 14,101
1992 Komedi Oyuncu 5.3 10,801

Simpsonlar
1989 Animasyon Oyuncu 8.7 424,981
1988 Talk-Show Oyuncu 4.6 2,240
1981 News Oyuncu 3.6 2,687
1975 Komedi Oyuncu 8.0 51,133
1952 News Oyuncu 4.6 2,381
- Tarihi Senarist
Yapımcı
   
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023