Giriş Kayıt
Kitten Natividad

Kitten Natividad (70)


Oyuncu

Francesca Isabel Natividad, 13 Şubat 1948 Juarez, Chihuahua, Meksika doğumlu oyuncu.

Beneath the Valley of the Ultra-Vixens (1979) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Francesca Isabel Natividad
Doğum Tarihi: 13 Şubat 1948
Doğum Yeri: Juarez, Chihuahua, Meksika
Diğer Bir İsmi: Kitten Nativdad | Francesca 'Kitten' Natividad | F
Takma İsmi: Carrots
Burcu: Kova
Web Sitesi:
Boyu: 1.60 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 66 Belgesel Oyuncu 6.6 199
2014 66 Korku Oyuncu    
2012 64 Belgesel Oyuncu 8.2 18
2009 61 Suç Oyuncu 3.6 184
1999 51 Belgesel Oyuncu 6.8 556

48 Saat Daha
1990 42 Aksiyon Oyuncu 5.8 34,037
1990 42 Komedi Oyuncu 6.8 59

Çılgınlar Hapishanesi
1985 37 Komedi Oyuncu 5.4 156
1984 36 Komedi Oyuncu 6.1 1,916
1983 35 Komedi Oyuncu 5.2 2,667

Uçak 2
1982 34 Komedi Oyuncu 6.1 43,122

Uçak
1980 32 Komedi Oyuncu 7.8 183,460
1979 31 Komedi Oyuncu 5.7 2,328
1976 28 Komedi Oyuncu 5.2 111

42. Hücre
1972 24 Suç Oyuncu 7.0 1,318
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,867) Suits (1,740) The Sinner (1,625) Shameless (1,496) La Casa de Papel (1,335) Fear the Walking Dead (1,306) Castle Rock (1,258) Bodyguard (1,199) Mayans M.C. (1,159) The 100 (1,080)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018