Giriş Kayıt
Kathy Najimy

Kathy Najimy (62)


Oyuncu, Yapımcı

Kathy Ann Najimy, 06 Şubat 1957 San Diego, California, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı.

1995 yılının Ağustos ayında Dan Finnerty ile evlendi. Çiftin 1 çocukları olmuştur.

Hokus Pokus (1993), Yırtık Rahibe (1992), Yırtık Rahibe 2 (1993), A Christmas Melody (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Kathy Ann Najimy
Doğum Tarihi: 06 Şubat 1957
Doğum Yeri: San Diego, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Kathy and Mo | Kathy Najimi | Kathy Ann Najimy
Burcu: Kova
Boyu: 1.68 m
8.0 (1 Oy)
  • Currently 160/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 60 Komedi Oyuncu 4.9 234
2017 60 Komedi Oyuncu 7.0 25
2016 59 Suç Oyuncu 4.3 170
2016 Komedi Oyuncu 6.5 933
2015 58 Komedi Oyuncu 6.2 1,282
2015 58 Aksiyon Oyuncu 6.4 12,259
2015 Animasyon Oyuncu 7.0 1,443
2015 Komedi Oyuncu 7.8 14,278
2015 58 Dram Oyuncu 6.9 530
2013 56 Komedi Oyuncu 4.9 5,471
2013 56 Dram Oyuncu 6.2 114
2013 Komedi Oyuncu 6.1 11,043

Annemle Yolculuk
2012 55 Komedi Oyuncu 5.8 33,832

Tinkerbell: Gizemli Kanatlar
2012 55 Animasyon Oyuncu 7.2 9,732
2012 55 Komedi Oyuncu 6.4 2,787
2012 55 Komedi Oyuncu 6.4 483
2012 Komedi Oyuncu 8.3 38,092
2012 Reality-TV Oyuncu 5.3 130
2011 Suç Oyuncu 6.8 14,826
2011 54 Komedi Oyuncu 7.0 1,012
2011 Komedi Oyuncu 7.7 12,725

Sokak Dansı 3D
2010 53 Dram Oyuncu 6.2 53,231
2010 Komedi Oyuncu 8.1 13,348
2009 Dram Oyuncu 7.6 8,942

Amrika
2009 52 Dram 7.1 3,320
2008 51 Aile Oyuncu 7.6 34
2008 Komedi Oyuncu 7.0 3,599

Vol. İ
2008 51 Animasyon Oyuncu 8.4 912,958
2008 51 Animasyon Oyuncu 6.9 10,678
2007 Komedi Oyuncu 6.1 4,249

Scooby-Doo! Korsanın Sırrı
2006 49 Animasyon Oyuncu 6.8 1,801
2006 49 Animasyon Oyuncu 6.6 1,164

Ayı Kardeş 2
2006 49 Animasyon Oyuncu 6.2 12,554

Ava Giden Avlanır
2006 49 Komedi Oyuncu 4.8 1,545
2005 48 Komedi Yapımcı
Oyuncu
5.7 622
2005 Suç Oyuncu 6.9 37,282
2004 47 Animasyon Oyuncu 6.4 2,473

Tabana Kuvvet
2001 44 Macera Oyuncu 6.4 102,864

Darısı Başıma
2001 44 Komedi Oyuncu 5.3 71,227
2000 43 Komedi Oyuncu 5.1 245

Duvarların Dili Olsa 2
2000 Dram Oyuncu 7.1 6,235
1999 Animasyon Oyuncu 6.6 1,583

Umut Dalgaları
1998 41 Dram Oyuncu 6.0 22,694

Chucky'nin Gelini
1998 41 Komedi Oyuncu 5.4 48,369
1998 41 Komedi Oyuncu 5.8 297
1998 41 Macera Oyuncu 4.4 610
1997 40 Animasyon Oyuncu 6.9 6,536
1997 Animasyon Oyuncu 7.3 42,254
1997 Animasyon Oyuncu 7.8 5,097
1995 38 Komedi Oyuncu 6.7 5,392
1994 Animasyon Oyuncu 7.7 27,827
1994 Komedi Oyuncu 6.2 4,731

Yırtık Rahibe 2
1993 36 Komedi Oyuncu 5.5 44,630
1993 Komedi Oyuncu 8.2 16,161

Hokus Pokus
1993 36 Komedi Oyuncu 6.8 80,263

Yırtık Rahibe
1992 35 Komedi Oyuncu 6.4 79,253
1991 34 Komedi Oyuncu 6.2 7,407

Balıkçı Kral
1991 34 Komedi Oyuncu 7.6 73,832

Sen Nereden Çıktın?
1991 34 Aksiyon Oyuncu 6.4 17,055

Sabun Köpüğü
1991 34 Komedi Oyuncu 6.5 13,308
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019