Giriş Kayıt
Ennio Morricone

Ennio Morricone (94)


Müzisyen, Müzisyen, Oyuncu

Ennio Morricone, 10 Kasım 1928 Rome, Lazio, İtalya doğumlu müzisyen, müzisyen, oyuncu.

İyi, Kötü ve Çirkin (1966), The Hateful Eight (2015), Şey (1982), Bir Zamanlar Amerika'da (1984) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 10 Kasım 1928
Doğum Yeri: Rome, Lazio, İtalya
Diğer Bir İsmi: E. Morricone | Mº Ennio Morricone | Morricone | Le
Burcu: Akrep
Boyu: 1.66 m
9.9 (42 Oy)
  • Currently 198/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (16)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2021 93 Belgesel Oyuncu 8.3 2,772
2017 89 Belgesel Oyuncu 7.3 1,678
2016 Oyuncu 6.4 2,168
2016 Komedi Oyuncu 7.0 943
2016 88 Dram Müzik 6.1 4,529
2015 87 Suç Müzik 7.8 599,345
2015 87 Dram Müzik 6.7 1,166
2014 86 Belgesel Müzik 7.4 334
2013 Müzik 7.0 44

En İyi Teklif
2013 85 Suç Müzik
Müzik
7.8 120,170
2011 83 Romantik Müzik 6.5 127
2011 Müzik 6.7 7
2009 81 Biyografi Müzik 5.8 288

Sicilya
2009 81 Komedi Müzik 6.9 7,628

Sankt Petersburg'un Cinleri
2008 80 Biyografi Müzik 6.2 328
2007 Oyuncu 7.1 1,519

Esrarengiz Kadın
2006 78 Dram Müzik
Müzik
7.4 15,384
2006 78 Biyografi Müzik 6.5 1,151

Kadersizlik
2005 77 Dram Müzik 7.0 6,915
2005 77 Biyografi Müzik 6.9 2,691
2005 Dram Müzik 6.5 131
2004 76 Dram Müzik 6.5 1,662
2004 Aksiyon Müzik 6.8 85
2003 Macera Müzik 7.8 120
2003 Biyografi Müzik 7.0 311
2003 75 Dram Müzik 6.9 324

Ripley'in Cinayetleri
2002 74 Suç Müzik 6.6 18,556

Kara Melek
2002 74 Dram Müzik 5.0 2,021
2002 74 Biyografi Müzik 7.2 532
2001 73 Animasyon Müzik 5.9 247
2001 73 Müzik 6.9 22
2000 72 Biyografi Müzik
Müzik
6.6 7,929
2000 72 Dram Müzik
Müzik
7.4 103,668

Görev Mars
2000 72 Macera Müzik
Müzik
5.6 73,997
2000 72 Dram Müzik 7.1 1,206
1999 Müzik 6.3 168
1999 Biyografi Müzik
Müzik
6.5 1,450
1998 70 Korku Müzik
Müzik
4.2 5,562

1900 Efsanesi
1998 70 Dram Müzik
Müzik
8.0 64,907
1998 70 Komedi Müzik
Müzik
6.8 26,463
1997 69 Dram Müzik
Müzik
6.8 60,164

Kaybedenler
1997 69 Suç Müzik
Müzik
6.7 52,618
1997 69 Macera Müzik 6.5 1,348
1996 68 Macera Müzik 5.8 1,097

Sevgiden Öte
1996 68 Komedi Müzik
Müzik
5.8 266

Stendhal Sendromu
1996 68 Gizem Müzik 6.0 8,580
1995 67 Suç Müzik 6.9 602

Yıldız Avcısı
1995 67 Dram Müzik 7.4 5,218

Pereira Diyor ki
1995 67 Dram Müzik 7.1 1,390
1995 Suç Müzik 8.0 396
1995 67 Macera Müzik 7.6 3,150
1995 67 Müzik 7.3 17
1995 Macera Müzik 6.7 2,180

Taciz
1994 66 Dram Müzik
Müzik
6.1 51,010
1994 66 Biyografi Müzik
Müzik
6.5 1,524
1994 66 Dram Müzik 6.0 4,835
1994 66 Macera Müzik 5.5 639

Kurt
1994 66 Dram Müzik
Müzik
6.2 57,286

Sadece Formalite
1994 66 Suç Müzik
Müzik
7.6 11,825

Ateş Hattında
1993 65 Aksiyon Müzik
Müzik
7.2 105,158
1993 65 Suç Müzik 6.6 907
1993 65 Müzik
Müzik
6.6 433
1993 65 Dram Müzik 6.7 109
1992 64 Dram Müzik
Müzik
6.5 5,289
1991 63 Biyografi Müzik
Müzik
6.8 29,554
1991 63 Dram Müzik 6.4 312
1990 Suç Müzik
Müzik
8.1 537
1990 62 Dram Müzik 6.7 22,699

Gangsterlerin Arasında
1990 62 Suç Müzik
Müzik
7.2 22,946
1990 62 Suç Müzik 5.7 1,150
1990 62 Dram Müzik
Müzik
6.5 131
1990 62 Gerilim Müzik 5.6 525

Herkesin Keyfi Yerinde
1990 62 Dram Müzik
Oyuncu
7.7 4,097
1989 Suç Müzik
Müzik
8.7 1,008
1989 61 Belgesel Müzik 6.5 235

Bağla Beni
1989 61 Komedi Müzik
Müzik
7.0 29,811

Savaş Günahları
1989 61 Dram Müzik
Müzik
7.1 44,959
1989 61 Biyografi Müzik
Müzik
6.5 7,893
1989 61 Dram Müzik 5.2 841

Çılgın
1988 60 Suç Müzik
Müzik
6.9 54,319

Cennet Sineması
1988 60 Dram Müzik 8.5 261,270
1988 Macera Müzik
Müzik
6.8 683
1988 60 Dram Müzik 5.1 411
1987 59 Dram Müzik
Müzik
6.2 2,277

Dokunulmazlar
1987 59 Suç Müzik
Müzik
7.9 310,965
1987 Suç Müzik
Müzik
8.6 945
1987 59 Dram Müzik 7.4 19
1987 59 Dram Müzik 7.1 611

Misyon
1986 58 Macera Müzik
Müzik
7.4 61,997
1986 58 Dram Müzik
Müzik
4.9 574
1985 Suç Müzik
Müzik
8.5 1,062

Kızıl Prenses
1985 57 Aksiyon Müzik 5.1 42,339
1985 57 Dram Müzik 4.9 360

Bir Zamanlar Amerika'da
1984 56 Suç Müzik
Müzik
8.3 352,292
1984 56 Dram Müzik 5.9 140
1983 55 Macera Müzik 4.9 1,730

Mağlup Edilmeyen
1983 55 Aksiyon Müzik 6.3 3,106
1983 55 Dram Müzik
Müzik
5.4 2,951
1983 55 Macera Müzik 4.6 1,044
1983 55 Gerilim Müzik 5.5 1,013
1983 55 Dram Müzik
Müzik
7.5 3,271
1983 55 Komedi Müzik 4.5 636
1983 55 Macera Müzik
Müzik
6.0 804
1982 54 Suç Müzik 5.5 452

Beyaz Köpek
1982 54 Dram Müzik
Müzik
7.0 9,878

Şey
1982 54 Korku Müzik 8.2 425,627
1982 Macera Müzik 7.7 1,212
1982 54 Suç Müzik 4.3 280
1982 54 Suç Müzik 4.7 1,422
1982 54 Dram Müzik 6.6 969

Profesyonel
1981 53 Aksiyon Müzik 7.4 15,865

Gülünç Bir Adamın Trajedisi
1981 53 Komedi Müzik
Müzik
6.5 990

Dağların Aslanı
1981 53 Komedi Müzik 6.5 3,352
1981 53 Dram Müzik
Müzik
6.8 655
1981 53 Komedi Müzik 7.4 3,887
1980 52 Komedi Müzik
Müzik
6.8 525
1980 52 Komedi Müzik
Müzik
7.2 2,680
1980 52 Dram Müzik
Müzik
4.7 842
1980 52 Komedi Müzik 6.2 770
1980 52 Komedi Müzik
Müzik
5.8 2,090

Ada
1980 52 Aksiyon Müzik
Müzik
5.3 4,452
1979 51 Komedi Müzik 6.7 51
1979 51 Suç Müzik 7.9 4,069

Ogro
1979 51 Dram Müzik
Müzik
7.1 972
1979 51 Dram Müzik 6.6 384

Uzay Kartalları
1979 51 Bilim-Kurgu Müzik 3.8 1,012
1979 51 Dram Müzik
Müzik
7.0 301

Mirasçılar
1979 51 Suç Müzik
Müzik
4.6 1,784
1979 51 Komedi Müzik
Müzik
6.5 216

Ay
1979 51 Dram Müzik 6.4 4,950

Çılgınlar Kulübü
1978 50 Komedi Müzik
Müzik
7.2 11,053
1978 50 Dram Müzik 5.9 499

Cennet Günleri
1978 50 Dram Müzik
Müzik
7.8 58,782

Aşkımız Bir Günahtı
1978 50 Dram Müzik
Müzik
6.3 1,456
1978 Komedi Müzik
Müzik
6.3 533

Katil Balina Orca
1977 49 Macera Müzik
Müzik
5.7 12,094
1977 49 Komedi Müzik 6.9 440
1977 49 Suç Müzik 7.0 499

Şeytan II: Aykırı
1977 49 Korku Müzik
Müzik
3.8 25,304

Oto Stop
1977 49 Suç Müzik 6.8 2,972

Mahşerin Dölü
1977 49 Dram Müzik
Müzik
5.5 1,393

1900
1976 48 Dram Müzik
Müzik
7.7 25,780

Tatar Çölü
1976 48 Dram Müzik 7.5 2,345
1976 48 Dram Müzik
Müzik
7.5 1,375
1976 48 Dram Müzik
Müzik
6.8 408
1976 48 Dram Müzik 7.0 934
1975 47 Komedi Müzik 6.5 1,041

İntikam Günü
1975 47 Komedi Müzik
Müzik
6.2 5,515
1975 47 Aksiyon Müzik 6.8 109

Salo Ya Da Sodom'un 120 Günü
1975 47 Dram Müzik 5.8 61,055
1975 47 Dram Müzik 5.6 64
1975 47 Dram Müzik 5.8 371
1975 47 Fantastik Müzik 5.7 399
1975 47 Dram Müzik
Müzik
6.7 385
1975 47 Gerilim Müzik 6.5 242

Gecenin Son Treni
1975 47 Korku Müzik 6.1 3,114
1975 47 Dram Müzik 5.7 235
1975 47 Dram Müzik 6.7 246
1975 47 Gizem Müzik 5.9 1,644

Şehrin Üzerinde Korku
1975 47 Aksiyon Müzik
Müzik
6.9 3,928
1974 46 Dram Müzik 5.7 1,733
1974 46 Aksiyon Müzik 7.2 2,604
1974 46 Dram Müzik 7.0 1,034
1974 46 Dram Müzik 6.7 814

Baba, Oğul ve Gelin
1974 46 Dram Müzik 6.5 249
1974 46 Komedi Müzik 5.4 133
1974 46 Animasyon Müzik 7.2 52
1974 46 Komedi Müzik 6.3 850

1001 Gece Masalları
1974 46 Komedi Müzik 6.7 8,308

Mussolini Ölüme Giderken
1974 46 Biyografi Müzik 6.6 771
1974 46 Gizem Müzik
Müzik
6.1 1,919
1974 46 Dram Müzik 6.3 129

Adsız Kahraman
1973 45 Western Müzik
Müzik
7.3 27,493
1973 45 Biyografi Müzik 7.2 902
1973 45 Western Müzik 6.1 102
1973 45 Dram Müzik 6.5 1,334
1973 45 Suç Müzik 7.0 2,108
1973 45 Dram Müzik 5.2 111
1973 45 Komedi Müzik 7.0 1,105
1973 45 Gerilim Müzik 6.2 1,109
1972 44 Komedi Müzik 5.9 76
1972 44 Gizem Müzik 6.4 2,678
1972 44 Western Müzik 5.7 349

Mavi Sakal
1972 44 Suç Müzik 5.5 1,446

Sonny ve Jed
1972 44 Western Müzik 6.2 488
1972 44 Dram Müzik 6.2 696

Canterbury Öyküleri
1972 44 Komedi Müzik
Müzik
6.4 7,632
1972 44 Dram Müzik 6.4 187
1972 44 Gizem Müzik 6.5 1,391

Suikast
1972 44 Gerilim Müzik 6.9 711

Vahşet: Solange'e Ne Yaptınız?
1972 44 Gizem Müzik 6.9 5,498

Beynimdeki Şeytan - Öldüren Kim
1972 44 Gerilim Müzik 6.5 255
1972 44 Komedi Müzik 4.9 163
1972 44 Aksiyon Müzik 6.0 644

Dokuz Kuyruklu Kedi
1971 43 Gizem Müzik 6.6 11,906
1971 43 Dram Müzik 5.3 163

Yabandan Gelen Adam
1971 43 Western Müzik
Müzik
7.6 35,080

Dekameron
1971 43 Komedi Müzik 7.1 11,171

Gri Kadifede 4 Sinek
1971 43 Gizem Müzik 6.6 8,792
1971 43 Korku Müzik 6.6 3,302
1971 43 Suç Müzik 7.2 548

İşçi Sınıfı Cennete Gider
1971 43 Dram Müzik
Oyuncu
7.6 3,535
1971 43 Western Müzik 5.1 173
1971 43 Gizem Müzik 6.6 2,220

Tarantula'nın Kara Karnı
1971 43 Korku Müzik
Müzik
6.3 3,342

Sacco ve Vanzetti
1971 43 Biyografi Müzik
Müzik
7.8 3,320

Kabus
1971 43 Gizem Müzik 6.9 5,261
1971 43 Suç Müzik 5.4 740

Hırsızlar
1971 43 Suç Müzik 6.5 2,581

İpucu Yok
1971 43 Gizem Müzik 6.4 850
1971 43 Dram Müzik 6.3 457

Sara'ya İki Katır
1970 42 Macera Müzik 7.0 28,353
1970 42 Komedi Müzik 3.8 641
1970 42 Dram Müzik 5.7 345

Yoldaşlar
1970 42 Western Müzik 7.3 4,593
1970 42 Müzik 6.5 83
1970 42 Gizem Müzik 6.2 1,844
1970 42 Dram Müzik 6.3 451
1970 42 Dram Müzik 5.7 1,018
1970 42 Dram Müzik 6.7 306

En Güzel Eş
1970 42 Suç Müzik 7.1 876

Kristal Kanatlı Kuş
1970 42 Gizem Müzik 7.1 21,796

Her Türlü Kuşkunun Ötesinde Bir Vatandaş Üstüne Soruşturma
1970 42 Suç Müzik 8.0 11,753
1970 42 Dram Müzik 6.0 138

Vahset sehri
1970 42 Suç Müzik
Müzik
6.2 2,931

İsyan
1969 41 Aksiyon Müzik 7.1 5,307

Sicilyalilar Çetesi
1969 41 Suç Müzik 7.4 8,283
1969 41 Aksiyon Müzik 6.7 1,178

5 Kişilik Ordu
1969 41 Western Müzik 6.6 1,655

Dokunulmazlar
1969 41 Suç Müzik 6.1 1,416
1969 41 Macera Müzik 6.9 2,238
1969 41 Komedi Müzik 4.7 170

Bir Mevsimlik Aşk
1969 41 Müzik 7.0 31
1969 41 Müzik 5.7 57

Güzel Bir Sonbahar
1969 41 Dram Müzik 6.1 361
1969 41 Dram Müzik 6.3 266
1969 41 Dram Müzik 5.9 210

Bir Zamanlar Batıda
1968 40 Western Müzik
Müzik
8.5 329,482

Silahların Gazabı
1968 40 Komedi Müzik 5.8 564

San Sebastian'ın Topları
1968 40 Aksiyon Müzik 6.5 2,205
1968 40 Bilim-Kurgu Müzik 6.1 67
1968 40 Suç Müzik 5.9 131
1968 40 Macera Müzik 5.0 483

Büyük Sessizlik
1968 40 Western Müzik 7.7 16,136

Çılgın Ruhlar
1968 40 Dram Müzik
Müzik
6.5 1,813
1968 40 Komedi Müzik 6.0 265
1968 40 Dram Müzik 6.3 854
1968 40 Dram Müzik 6.7 264

Teorem
1968 40 Dram Müzik 7.1 13,999
1968 40 Macera Müzik 6.8 1,815

Profesyonel Silâh
1968 40 Komedi Müzik 7.1 5,285
1968 40 Kısa Metraj Müzik 7.1 248
1968 40 Komedi Müzik 5.8 102

Danger: Diabolik
1968 40 Aksiyon Müzik 6.5 6,718
1967 39 Savaş Müzik 6.1 529
1967 39 Komedi Müzik 6.0 217
1967 39 Dram Müzik 5.1 243
1967 39 Western Müzik 7.1 8,494
1967 39 Western Müzik 6.3 401
1967 39 Komedi Müzik 6.2 434

Dişe Diş
1967 39 Macera Müzik 7.2 3,106

Zevkler Bahçesi
1967 39 Dram Müzik 7.0 201
1967 39 Suç Müzik 5.6 25
1967 39 Komedi Müzik 6.5 330
1967 39 Suç Müzik
Müzik
6.8 1,272
1967 39 Dram Müzik 6.8 414
1967 39 Western Müzik 5.9 231

Mucize Yaratan Yüzük
1967 39 Komedi Müzik 5.2 286

Cadılar
1967 39 Komedi Müzik 6.0 1,760
1967 39 Aksiyon Müzik 6.7 1,748

Peygamberler Tarihi - Kısas-ı Enbiya
1966 38 Dram Müzik 6.2 5,601

Kanlı Tepeler
1966 38 Aksiyon Müzik 5.9 850

Acı İntikam
1966 38 Western Müzik 6.3 4,184

İyi, Kötü ve Çirkin
1966 38 Western Müzik 8.8 759,828
1966 38 Western Müzik 7.0 4,628
1966 38 Western Müzik 7.4 6,396

İntikam Beldesi
1966 38 Most Popular by Genre Müzik 6.0 524
1966 38 Komedi Müzik 5.3 139

Cezayir Bağımsızlık Savaşı
1966 38 Dram Müzik 8.1 60,706

Şahinler ve Serçeler
1966 38 Komedi Müzik 7.2 5,095
1965 37 Komedi Müzik 5.8 130
1965 37 Komedi Müzik 5.4 85
1965 37 Müzikal Müzik
Müzik
5.8 62

Birkaç Dolar İçin
1965 37 Western Müzik
Müzik
8.2 257,383

Tabancalı Serserinin İntikamı
1965 37 Aksiyon Müzik 6.7 1,821

Cepteki Yumruklar
1965 37 Dram Müzik 7.6 4,458
1965 37 Korku Müzik
Müzik
5.7 2,493

Tabancalı Serseri
1965 37 Aksiyon Müzik 6.5 2,066
1964 36 Komedi Müzik 6.5 173
1964 36 Western Müzik 5.7 247

Bir Avuç Dolar
1964 36 Aksiyon Müzik
Müzik
7.9 218,385
1964 36 Komedi Müzik 5.8 73
1964 36 Komedi Müzik 5.4 93

Devrimden Önce
1964 36 Dram Müzik 6.8 2,815
1964 36 Komedi Müzik 5.7 197
1963 35 Komedi Müzik 7.0 262
1963 35 Komedi Müzik
Müzik
6.8 498
1963 35 Aksiyon Müzik
Müzik
5.5 330
1963 35 Dram Müzik 7.2 819
1962 34 Komedi Müzik 5.4 117
1962 34 Komedi Müzik 6.0 91

Barabas
1961 33 Macera Müzik 6.9 6,499
1961 33 Komedi Müzik 7.4 757
- Suç Müzik    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022