Giriş Kayıt
Cathy Moriarty

Cathy Moriarty


Oyuncu

Cathy Moriarty, oyuncu.

Kızgın Boğa (1980), Sevimli Hayalet Casper (1995), Sabun Köpüğü (1991), Matinee (1993) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Cathy Moriarty-Gentile
Takma İsmi: The Bronx Blonde
9.4 (7 Oy)
  • Currently 188.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (18)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2021 Komedi Oyuncu 4.1 864
2021 Suç Oyuncu 5.6 764
2020 Belgesel Oyuncu 8.2 6,039
2020 Aksiyon Oyuncu 5.3 6,244
2020 Korku Oyuncu 5.4 110
2019 Suç Oyuncu 7.6 15,385

Rap Kraliçesi
2017 Dram Oyuncu 6.8 10,509
2016 Biyografi Oyuncu 8.4 98,468
2015 Kısa Metraj Oyuncu 6.3 62
2014 Korku Oyuncu 3.6 428
2014 Suç Oyuncu 6.3 11,722

Öteki
2013 Komedi Oyuncu 6.5 52,861
2013 Aksiyon Oyuncu 3.8 783

Ödül Peşinde
2010 Aksiyon Oyuncu 5.5 133,874

Anlatamadım mı?
2002 Komedi Oyuncu 5.9 89,201
2001 Suç Oyuncu 7.5 27,581
2001 Animasyon Oyuncu 5.7 13,095
2000 Aksiyon Oyuncu 5.1 655
1999 Suç Oyuncu 8.1 122,087

Ama Ben Ponpon Kızım
1999 Komedi Oyuncu 6.8 40,503
1999 Komedi Oyuncu 6.9 1,858
1999 Dram Oyuncu 6.2 7,353
1999 Suç Oyuncu 5.1 6,179
1999 Oyuncu 4.7 1,520
1998 Macera Oyuncu 5.3 7,926
1998 Animasyon Oyuncu 7.6 174

Güçlüler Bölgesi
1997 Suç Oyuncu 7.0 105,557

Hugo Havuzculuk
1997 Komedi Oyuncu 5.0 2,087

Balıklar Ve Rüyalar
1997 Komedi Oyuncu 6.9 1,902
1997 Dram Oyuncu 6.7 2,962
1996 Belgesel Oyuncu 7.7 109
1996 Dram Oyuncu 6.1 9,708
1996 Komedi Oyuncu 8.3 48,031

Ah Paris
1995 Komedi Oyuncu 6.5 13,003

Sevimli Hayalet Casper
1995 Komedi Oyuncu 6.2 146,110
1994 Animasyon Oyuncu 7.6 36,276
1994 Aksiyon Oyuncu 4.8 262
1993 Komedi Oyuncu 8.2 18,855
1993 Aksiyon Oyuncu 5.6 15,338
1993 Komedi Oyuncu 6.9 12,304
1992 Komedi Oyuncu 5.1 1,793

Mambo Kralları
1992 Dram Oyuncu 6.4 5,918

Sabun Köpüğü
1991 Komedi Oyuncu 6.6 17,505

Anaokulu Polisi
1990 Aksiyon Oyuncu 6.2 161,206

Katil Göz
1987 Gerilim Oyuncu 6.1 2,957

Kom
1981 Komedi Oyuncu 5.5 8,530

Kızgın Boğa
1980 Biyografi Oyuncu 8.1 377,453
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024