Giriş Kayıt
Jay Mohr

Jay Mohr (48)


Oyuncu, Senarist, Yapımcı

Jon Ferguson Mohr, 23 Ağustos 1970 Verona, New Jersey, ABD doğumlu oyuncu, senarist, yapımcı.

1998 yılının Kasım ayında Nicole Chamberlain ile evlendi. 7 yılın ardından 2005 yılının Ocak ayında boşandılar. Çiftin 1 çocukları oldu.2006 yılının Aralık ayında Nikki Cox ile evlendi. 12 yılın ardından 2018 yılının Ağustos ayında boşandılar. Çiftin 1 çocukları oldu.

İyilik Bul, İyilik Yap (2000), Küçük Askerler (1998), Bir Koca Şart Mı? (1997), Mafya (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Jon Ferguson Mohr
Doğum Tarihi: 23 Ağustos 1970
Doğum Yeri: Verona, New Jersey, ABD
Burcu: Başak
Boyu: 1.75 m
9.0 (1 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Aksiyon Oyuncu 4.9 178
2019 Komedi Oyuncu 7.0 1,550
2018 48 Aile Oyuncu 4.3 34
2018 48 Oyuncu 4.1 364
2018 48 Komedi Oyuncu 5.9 1,132
2017 Komedi Oyuncu 4.3 148
2015 45 Belgesel Oyuncu 7.5 2,996
2015 45 Komedi Oyuncu 6.1 1,686
2014 44 Komedi Oyuncu 3.4 656

İnanılmaz Sihirbazlar
2013 43 Komedi Oyuncu 5.9 67,779
2013 43 Animasyon Oyuncu 5.7 142
2011 41 Komedi Oyuncu 4.6 534
2011 Komedi Oyuncu 7.2 29,396

Öteki Dünya
2010 40 Dram Oyuncu 6.5 87,448
2010 Komedi Oyuncu 6.8 5,465
2009 39 Komedi Yapımcı
Oyuncu
5.2 521
2008 Aksiyon Oyuncu 8.1 2,581

Sokağın Kralları
2008 38 Aksiyon Oyuncu 6.8 102,998
2006 36 Komedi Oyuncu 5.8 1,070

Müstakbel Damat
2006 36 Komedi Oyuncu 6.2 4,176
2006 36 Suç Oyuncu 5.9 4,173
2006 Aksiyon Oyuncu 8.4 2,015

Fidye
2005 35 Komedi Oyuncu 4.2 3,455

Gelmedik mi Hâlâ?
2005 35 Macera Oyuncu 4.7 27,011

Ghost Whisperer 3
2005 Dram Oyuncu 6.4 40,809
2004 34 Komedi Oyuncu 5.9 2,273
2003 Komedi Oyuncu
Çeşitli
6.1 1,422
2003 Komedi Oyuncu 6.7 12,463
2003 Aksiyon Oyuncu 7.5 3,226

Simone
2002 32 Komedi Oyuncu 6.1 56,534

Aydaki Adam
2002 32 Komedi Oyuncu 3.8 23,018
2001 31 Komedi Oyuncu 5.8 2,163

Kara Nehir
2001 31 Gizem Oyuncu 5.9 1,266

İyilik Bul, İyilik Yap
2000 30 Dram Oyuncu 7.2 107,500
2000 30 Komedi Oyuncu 5.2 11,426
1999 Dram Oyuncu 8.7 56,524
1999 29 Komedi Oyuncu 7.3 64,348

200 Sigara
1999 29 Komedi Oyuncu 5.9 14,122

Aile Reisi
1998 Animasyon Oyuncu 8.2 284,852

Çapraz Hayatlar
1998 28 Komedi Oyuncu 7.1 17,916

Küçük Askerler
1998 28 Aksiyon Oyuncu 6.2 86,719

Mafya
1998 28 Komedi Oyuncu 5.5 13,906

Geveze Papağan Paulie
1998 28 Macera Oyuncu 6.5 13,487

Bir Koca Şart Mı?
1997 27 Komedi Oyuncu 5.5 17,903

İntihar Pokeri
1997 27 Komedi Oyuncu 7.0 24,595
1997 Talk-Show Oyuncu 2.8 5,870

Yeni Bir Başlangıç
1996 26 Komedi Oyuncu 7.3 223,226
1996 Komedi Oyuncu 8.4 42,442
1995 Komedi Oyuncu 4.9 127
1993 Komedi Oyuncu 8.2 16,162
1993 Komedi Oyuncu 6.9 12,049
1992 Komedi Oyuncu 5.3 9,680
1975 Komedi Oyuncu
Senarist
8.1 39,397
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019