Giriş Kayıt
Natascha McElhone

Natascha McElhone (48)


Oyuncu

Natasha Abigail Taylor, 14 Aralık 1969 Surrey, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

Truman Şov (1998), Californication (2007), Ronin (1998), Solaris (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Natasha Abigail Taylor
Doğum Tarihi: 14 Aralık 1969
Doğum Yeri: Surrey, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Natasha McElhone | Natascha Taylor
Burcu: Yay
Boyu: 1.78 m
9.1 (27 Oy)
  • Currently 182.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (36)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Oyuncu 6.7 3,201
2016 Dram Oyuncu 7.7 51,651
2016 47 Komedi Oyuncu 7.6 21,174
2016 47 Dram Oyuncu 6.4 1,618
2015 Dram Oyuncu 7.1 1,387
2013 44 Dram Oyuncu 5.7 670
2013 44 Dram Oyuncu 5.8 9,820
2013 44 Dram Oyuncu 6.0 291
2010 41 Suç Oyuncu 6.8 2,299
2010 Aksiyon Oyuncu 8.3 1,035
2010 41 Dram Oyuncu 6.9 1,131

Ay Prensesi
2008 39 Macera Oyuncu 6.2 8,759

Şirket
2007 Dram Oyuncu 7.9 4,201
2007 Komedi Oyuncu 8.3 160,116

Kocaman Bir Hiç
2006 37 Komedi Oyuncu 6.8 27,727

X Kişi
2005 36 Komedi Oyuncu 5.1 1,885

Vahiyler
2005 Fantastik Oyuncu 6.5 1,407

Lavanta Kokulu Kadınlar
2004 35 Dram Oyuncu 7.0 9,624
2003 Romantik Oyuncu 6.2 919

Korku Nokta Com
2002 33 Suç Oyuncu 3.3 18,375
2002 33 Dram Oyuncu 6.2 73,463

Hayaletler Şehri
2002 33 Suç Oyuncu 6.0 4,620
2002 33 Dram Oyuncu 6.4 14,959

Ölümün Kollarında
2002 33 Dram Oyuncu 5.5 15,830
2000 31 Romantik Oyuncu 6.1 4,105
2000 31 Dram Oyuncu 4.8 989
1998 29 Aksiyon Oyuncu 7.3 158,325

Truman Şov
1998 29 Dram Oyuncu 8.1 801,584
1998 29 Komedi Oyuncu 6.4 616

Sessiz Düşman
1997 28 Suç Oyuncu 6.1 51,976
1997 28 Dram Oyuncu 6.8 3,186

Picasso ile Yaşamak
1996 27 Biyografi Oyuncu 6.4 6,391
1996 Dram Oyuncu 7.7 578
1992 Komedi Oyuncu 5.3 9,452
Dizi Altyazıları
Daredevil (3,299) Supernatural (3,264) Shameless (2,543) The Flash (2,270) Better Call Saul (2,146) The Big Bang Theory (2,006) Arrow (1,712) La Casa de Papel (1,156) Manifest (1,057) Black Mirror (943)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018