Giriş Kayıt
Lee Marvin

Lee Marvin (63)


Oyuncu

Lamont Waltman Marvin Jr, 19 Şubat 1924 New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu.

1970 yılının Ekim ayında Pamela Marvin ile evlendi. 17 yılın ardından 1987 yılının Ağustos ayında boşandılar.

Kahramanın Sonu (1962), 12 Kahraman Haydut (1967), Ölüme Koşanlar (1980), Dönüşü Olmayan Yol (1967) gibi yapımlarla biliniyor.

Lee Marvin, 29 Ağustos 1987 tarihinde (63 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Lamont Waltman Marvin Jr
Doğum Tarihi: 19 Şubat 1924
Ölüm Tarihi: 29 Ağustos 1987
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Burcu: Balık
Boyu: 1.87 m
8.8 (10 Oy)
  • Currently 176/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (20)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Belgesel Oyuncu 7.4 4,604
2008 Belgesel Oyuncu 7.6 89
2002 Belgesel Oyuncu 6.4 96
1995 Belgesel Oyuncu 8.6 4,410
1993 Komedi Oyuncu 7.5 3,613

Zafer Topu
1986 62 Aksiyon Oyuncu 5.6 17,235
1985 Aksiyon Oyuncu 5.1 1,954
1984 60 Aksiyon Oyuncu 5.8 681
1983 59 Dram Oyuncu 6.8 11,216
1981 57 Aksiyon Oyuncu 7.0 6,161

Ölüme Koşanlar
1980 56 Aksiyon Oyuncu 7.2 17,302
1979 55 Aksiyon Oyuncu 4.9 1,102
1976 52 Komedi Oyuncu 6.8 1,185

Cehennemde Randevu
1976 52 Aksiyon Oyuncu 6.3 2,297

Acemiler Çetesi
1974 50 Western Oyuncu 6.4 1,076
1973 49 Dram Oyuncu 7.4 1,254

Ölüm Treni
1973 49 Aksiyon Oyuncu 7.3 5,193

Eve Gelen Yabancı
1972 48 Aksiyon Oyuncu 6.8 4,018
1972 48 Western Oyuncu 5.5 1,316
1971 Belgesel Oyuncu 6.9 208

Kahramanın Sonu
1970 46 Western Oyuncu 7.1 2,161

Altın Avcıları
1969 45 Komedi Oyuncu 6.7 11,035

Cehennemde iki Adam
1968 44 Dram Oyuncu 7.3 7,027

Batının Acımasız Adamı
1967 43 Western Oyuncu 4.4 237

Dönüşü Olmayan Yol
1967 43 Suç Oyuncu 7.4 16,479

12 Kahraman Haydut
1967 43 Aksiyon Oyuncu 7.8 61,370

Profesyoneller
1966 42 Aksiyon Oyuncu 7.4 12,244
1965 41 Dram Oyuncu 7.2 4,639

Kanunsuz Silâhşör
1965 41 Komedi Oyuncu 6.9 12,208
1964 Müzik Oyuncu 6.9 668

Ölüm Saçanlar
1964 40 Suç Oyuncu 7.1 5,925

Donovan'ın Salonu
1963 39 Komedi Oyuncu 6.9 7,062
1962 Komedi Oyuncu 8.4 2,786

Kahramanın Sonu
1962 38 Dram Oyuncu 8.1 62,299

Dehşet Ülkesi
1961 37 Aksiyon Oyuncu 6.9 7,312
1961 Dram Oyuncu 7.1 605
1960 Macera Oyuncu 7.7 1,163
1960 Dram Oyuncu 8.5 268
1959 Dram Oyuncu 7.6 1,552

Alacakaranlık Kuşağı
1959 Dram Oyuncu 9.0 60,189
1959 Komedi Oyuncu 8.3 180
1957 33 Dram Oyuncu 6.4 3,144
1957 Western Oyuncu 7.6 2,082
1956 32 Dram Oyuncu 7.5 4,164
1956 32 Dram Oyuncu 6.8 991

Yedi Adam Ölecek
1956 32 Western Oyuncu 7.5 4,033

Soyguncular
1955 31 Suç Oyuncu 7.0 1,777

Zafer Madalyası
1955 31 Suç Oyuncu 7.8 17,257
1955 31 Dram Oyuncu 6.5 533
1955 31 Suç Oyuncu 6.4 735
1955 31 Suç Oyuncu 6.5 949
1955 31 Gerilim Oyuncu 6.2 131

Bir Yabancı Gibi
1955 31 Dram Oyuncu 6.8 1,519

Denizde isyan
1954 30 Dram Oyuncu
Çeşitli
7.8 22,541
1954 30 Gizem Oyuncu 5.3 479
1954 Dram Oyuncu 8.1 143
1953 29 Western Oyuncu 6.3 839

Kanlı Hücum
1953 29 Dram Oyuncu 6.9 13,201
1953 29 Aksiyon Oyuncu 6.1 1,126

Büyük Öfke
1953 29 Suç Oyuncu 8.0 20,445
1953 29 Western Oyuncu 5.9 872
1953 29 Aksiyon Oyuncu 6.1 241
1953 29 Komedi Oyuncu 5.6 84
1953 Komedi Oyuncu 5.6 225
1952 28 Dram Oyuncu 6.6 420
1952 28 Western Oyuncu 6.8 1,126
1952 28 Western Oyuncu 6.5 1,126
1952 28 Komedi Oyuncu 6.4 1,615
1951 27 Dram Oyuncu 6.6 424
1951 27 Komedi Oyuncu 6.4 516
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019