Giriş Kayıt
Laura Linney

Laura Linney (54)


Oyuncu, Yapımcı

Laura Leggett Linney, 05 Şubat 1964 New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı.

1995 yılının Eylül ayında David Adkins ile evlendi. 2009 yılının Mayıs ayında Marc Schauer ile evlendi. Çiftin 1 çocukları olmuştur.

Truman Şov (1998), İlk Korku (1996), Şeytan Çarpması (2005), Ozark (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Laura Leggett Linney
Doğum Tarihi: 05 Şubat 1964
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Burcu: Kova
Boyu: 1.70 m
9.3 (29 Oy)
  • Currently 186.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (66)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Oyuncu 8.4 84,720
2017 Kısa Metraj Oyuncu 7.2 3,480
2017 53 Suç Oyuncu 4.5 5,931

Gece Hayvanları
2016 52 Dram Oyuncu 7.5 187,817
2016 52 Biyografi Oyuncu 7.5 186,354

Ninja Kaplumbağalar: Gölgelerin İçinden
2016 52 Aksiyon Oyuncu 6.0 73,691

Fırtınalı Hayatlar
2016 52 Biyografi Oyuncu 6.5 14,457

Mr. Holmes ve Müthiş Sırrı
2015 51 Dram Oyuncu 6.9 56,251
2014 50 Dram 5.2 386
2013 Oyuncu 6.9 325

Wikileaks: Beşinci Kuvvet
2013 49 Biyografi Oyuncu 6.2 35,045

Hudson'daki Hyde Park
2012 48 Biyografi Oyuncu 5.9 10,410
2012 Oyuncu 7.2 592

Hediye Operasyonu
2011 47 Animasyon Oyuncu 7.1 42,719
2011 Animasyon Oyuncu 5.5 23
2011 47 Komedi Oyuncu 6.2 8,284
2010 Komedi Oyuncu
Yapımcı
8.1 13,046
2010 46 Dram Oyuncu 6.0 131

Delicious'un Yeteneği
2010 46 Dram Oyuncu 5.8 1,589
2009 Komedi Oyuncu 7.0 11,252
2009 45 Dram Oyuncu 6.4 2,582

Başka Bir Adam
2008 44 Dram Oyuncu 5.5 10,121
2008 44 Belgesel 7.2 626
2008 Biyografi Oyuncu 8.6 23,907
2008 Oyuncu 6.8 1,396
2008 News Oyuncu 6.2 33

Savage Ailesi
2007 43 Komedi Oyuncu 7.2 33,884

Dadım Aşık
2007 43 Komedi Oyuncu 6.2 52,651

İhanet
2007 43 Biyografi Oyuncu 7.0 54,998

Yılın Başkanı
2006 42 Komedi Oyuncu 6.2 29,861

Gecenin Sesi
2006 42 Suç 5.9 13,796

En Sıcak Eyalet
2006 42 Dram Oyuncu 6.2 2,538
2006 42 Suç Oyuncu 6.3 6,077
2006 Belgesel Oyuncu 5.7 1,619
2006 42 Komedi Oyuncu 6.8 10,157

Mürekkep Balığı Ve Balina
2005 41 Komedi Oyuncu 7.4 67,888

Şeytan Çarpması
2005 41 Dram Oyuncu 6.7 108,214
2005 Talk-Show Oyuncu 4.7 243
2005 Müzik Oyuncu 6.7 104
2005 41 Müzik Oyuncu 6.1 1,063
2005 Komedi Oyuncu 8.3 9,643
2004 40 Biyografi Oyuncu 7.1 45,257
2004 40 Komedi Oyuncu 6.2 5,678

Aşk Her Yerde
2003 39 Komedi Oyuncu 7.6 366,135

Ölümle Yaşam Arasında
2003 39 Suç Oyuncu 7.6 99,127

Gizemli Nehir
2003 39 Suç Oyuncu 8.0 377,741

Gecenin Nefesi
2002 38 Dram Oyuncu 6.5 69,665
2002 Suç Oyuncu 7.3 5,839
2001 37 Dram Oyuncu    
2001 37 Aile Oyuncu 6.0 782
2000 36 Dram Oyuncu 6.6 731

Büyük Yarış
2000 36 Komedi Oyuncu 5.8 549

Keyif Evi
2000 36 Romantik Oyuncu 7.1 6,755
2000 36 Dram Oyuncu 7.6 25,477
1999 35 Dram Oyuncu    

Truman Şov
1998 34 Dram Oyuncu 8.1 801,235

Mutlak Güç
1997 33 Suç Oyuncu 6.7 44,729
1997 Talk-Show Oyuncu 2.8 5,526

İlk Korku
1996 32 Suç Oyuncu 7.7 155,920
1996 Komedi Oyuncu 8.5 40,700

Kongo
1995 31 Aksiyon Oyuncu 5.1 38,225
1994 30 Dram Oyuncu 6.3 4,592
1993 Komedi Oyuncu 8.1 64,033
1993 Komedi Oyuncu 6.9 11,645

Masum Hamleler
1993 29 Biyografi Oyuncu 7.5 26,446
1993 Dram Oyuncu    

Bir Günlük Başkan
1993 29 Komedi Oyuncu 6.8 44,477
1993 29 Aksiyon Oyuncu 5.5 326

Lorenzo'nun Yağı
1992 28 Dram Oyuncu 7.3 18,426
1988 Belgesel Oyuncu 8.5 1,248
1971 Dram Oyuncu 8.5 332
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018