Giriş Kayıt
Laura Linney

Laura Linney (54)


Oyuncu, Yapımcı

Laura Leggett Linney, 05 Şubat 1964 New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı.

1995 yılının Eylül ayında David Adkins ile evlendi. 2009 yılının Mayıs ayında Marc Schauer ile evlendi. Çiftin 1 çocukları olmuştur.

Truman Şov (1998), İlk Korku (1996), Ozark (2017), Şeytan Çarpması (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Laura Leggett Linney
Doğum Tarihi: 05 Şubat 1964
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Burcu: Kova
Boyu: 1.7 m
9.3 (29 Oy)
  • Currently 186.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (66)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Oyuncu 8.4 92,707
2017 Kısa Metraj Oyuncu 7.2 3,648
2017 53 Suç Oyuncu 4.5 6,115

Gece Hayvanları
2016 52 Dram Oyuncu 7.5 192,704
2016 52 Biyografi Oyuncu 7.5 190,005

Ninja Kaplumbağalar: Gölgelerin İçinden
2016 52 Aksiyon Oyuncu 6.0 74,609

Fırtınalı Hayatlar
2016 52 Biyografi Oyuncu 6.5 14,714

Mr. Holmes ve Müthiş Sırrı
2015 51 Dram Oyuncu 6.9 56,716
2014 50 Dram 5.2 387
2013 Oyuncu 6.9 327

Wikileaks: Beşinci Kuvvet
2013 49 Biyografi Oyuncu 6.2 35,349

Hudson'daki Hyde Park
2012 48 Biyografi Oyuncu 5.9 10,480
2012 Oyuncu 7.2 596

Hediye Operasyonu
2011 47 Animasyon Oyuncu 7.1 43,568
2011 Animasyon Oyuncu 5.5 23
2011 47 Komedi Oyuncu 6.1 8,366
2010 Komedi Oyuncu
Yapımcı
8.1 13,111
2010 46 Dram Oyuncu 5.8 134

Delicious'un Yeteneği
2010 46 Dram Oyuncu 5.7 1,717
2009 Komedi Oyuncu 6.9 11,421
2009 45 Dram Oyuncu 6.4 2,606

Başka Bir Adam
2008 44 Dram Oyuncu 5.5 10,197
2008 44 Belgesel 7.2 628
2008 Biyografi Oyuncu 8.6 24,175
2008 Oyuncu 6.8 1,401
2008 News Oyuncu 6.2 33

Savage Ailesi
2007 43 Komedi Oyuncu 7.2 34,054

Dadım Aşık
2007 43 Komedi Oyuncu 6.2 52,855

İhanet
2007 43 Biyografi Oyuncu 7.0 55,158

Yılın Başkanı
2006 42 Komedi Oyuncu 6.2 30,026

Gecenin Sesi
2006 42 Suç 5.9 13,910

En Sıcak Eyalet
2006 42 Dram Oyuncu 6.2 2,544
2006 42 Suç Oyuncu 6.3 6,110
2006 Belgesel Oyuncu 5.7 1,626
2006 42 Komedi Oyuncu 6.8 10,223

Mürekkep Balığı Ve Balina
2005 41 Komedi Oyuncu 7.4 68,200

Şeytan Çarpması
2005 41 Dram Oyuncu 6.7 108,923
2005 Talk-Show Oyuncu 4.7 247
2005 Müzik Oyuncu 6.7 104
2005 41 Müzik Oyuncu 6.1 1,071
2005 Komedi Oyuncu 8.3 9,723
2004 40 Biyografi Oyuncu 7.1 45,403
2004 40 Komedi Oyuncu 6.2 5,732

Aşk Her Yerde
2003 39 Komedi Oyuncu 7.6 371,784

Ölümle Yaşam Arasında
2003 39 Suç Oyuncu 7.6 99,862

Gizemli Nehir
2003 39 Suç Oyuncu 8.0 380,396

Gecenin Nefesi
2002 38 Dram Oyuncu 6.5 70,079
2002 Suç Oyuncu 7.3 5,865
2001 37 Dram Oyuncu 6.3 413
2001 37 Aile Oyuncu 6.0 783
2000 36 Dram Oyuncu 6.5 754

Büyük Yarış
2000 36 Komedi Oyuncu 5.8 591

Keyif Evi
2000 36 Romantik Oyuncu 7.1 6,780
2000 36 Dram Oyuncu 7.6 25,606
1999 35 Dram Oyuncu 6.9 625

Truman Şov
1998 34 Dram Oyuncu 8.1 809,787

Mutlak Güç
1997 33 Suç Oyuncu 6.7 45,081
1997 Talk-Show Oyuncu 2.8 5,610

İlk Korku
1996 32 Suç Oyuncu 7.7 157,837
1996 Komedi Oyuncu 8.5 41,074

Kongo
1995 31 Aksiyon Oyuncu 5.1 38,435
1994 30 Dram Oyuncu 6.3 4,638
1993 Komedi Oyuncu 8.1 64,672
1993 Komedi Oyuncu 6.9 11,743

Masum Hamleler
1993 29 Biyografi Oyuncu 7.5 26,643
1993 Dram Oyuncu 8.7 2,145

Bir Günlük Başkan
1993 29 Komedi Oyuncu 6.8 44,750
1993 29 Aksiyon Oyuncu 5.5 329

Lorenzo'nun Yağı
1992 28 Dram Oyuncu 7.3 18,583
1988 Belgesel Oyuncu 8.4 1,281
1971 Dram Oyuncu 8.5 334
Film Altyazıları
Roma (5,201) The House with a Clock in Its Walls (4,340) Venom (3,604) First Man (2,580) A Simple Favor (2,095) Bird Box (2,071) Backtrace (1,464) Lukas (1,445) Goosebumps 2: Haunted Halloween (1,346) The Predator (1,115)
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,972) Vikings (3,128) The Flash (2,140) Arrow (1,948) The Protector (1,060) La Casa de Papel (1,047) Friends (1,025) Outlander (1,001) The Big Bang Theory (869) Black Mirror (794)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018