Giriş Kayıt
Virginie Ledoyen

Virginie Ledoyen (42)


Oyuncu

Virginie Fernandez, 15 Kasım 1976 Paris, Fransa doğumlu oyuncu.

Kumsal (2000), Kraliçenin Vedası (2012), Herkes Kendi Yoluna (2003), Les misérables (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Virginie Fernandez
Doğum Tarihi: 15 Kasım 1976
Doğum Yeri: Paris, Fransa
Diğer Bir İsmi: Virginie Le Doyen
Burcu: Akrep
Boyu: 1.66 m
9.7 (9 Oy)
  • Currently 193.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (39)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kimsesiz Çocuk
2018 42 Komedi Oyuncu 6.8 137
2018 42 Komedi Oyuncu 4.6 207
2017 Dram Oyuncu 5.9 48
2017 Aksiyon Oyuncu 6.3 114
2017 41 Oyuncu 5.2 117
2017 41 Kısa Metraj Oyuncu 7.9 17
2015 39 Aksiyon Oyuncu 5.8 1,419

İntikam Peşinde
2014 38 Oyuncu 4.4 113
2014 38 Oyuncu 5.5 6
2013 37 Komedi Oyuncu 5.2 215

Kraliçenin Vedası
2012 36 Tarihi Oyuncu 6.3 7,381
2011 Aksiyon Oyuncu 6.7 2,403
2010 34 Komedi Oyuncu 6.1 1,812

Suç Ordusu
2009 33 Dram Oyuncu 6.7 2,836
2007 31 Komedi Oyuncu 6.8 2,215
2006 30 Dram Oyuncu 7.0 758

Gölgeler Ormanı
2006 30 Dram Oyuncu 5.7 4,986

Dublör
2006 30 Komedi Oyuncu 6.6 9,088

Kutsal Bakire
2004 28 Dram Oyuncu 5.0 4,102

Herkes Kendi Yoluna
2003 27 Komedi Oyuncu 6.9 4,560

Pamela Rose'u Kim Öldürdü?
2003 27 Komedi Oyuncu 5.9 2,280

8 Kadın
2002 26 Müzikal Oyuncu 7.1 26,649
2001 25 Dram Oyuncu 5.3 411
2000 Dram Oyuncu 7.7 3,857

Kumsal
2000 24 Macera Oyuncu 6.6 204,437

Tüm masumiyetiyle
1998 22 Dram Oyuncu 6.2 552
1998 22 Dram Oyuncu 7.1 1,280
1998 22 Dram Oyuncu 6.9 2,183
1998 22 Dram Oyuncu 6.6 664
1997 21 Dram Oyuncu
5.6 666
1996 20 Komedi Oyuncu 7.6 852

Seremoni
1995 19 Suç Oyuncu 7.6 8,473
1995 19 Dram Oyuncu 7.2 1,363
1994 Talk-Show Oyuncu 4.7 54
1994 18 Dram Oyuncu 7.1 1,074
1986 10 Komedi Oyuncu 5.8 858
Dizi Altyazıları
True Detective (7,183) Vikings (5,745) The Punisher (2,593) Shameless (2,175) The Big Bang Theory (2,030) Supernatural (1,981) Outlander (1,821) Gotham (1,403) The Blacklist (1,250) Black Mirror (1,171)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019