Giriş Kayıt
Klaus Kinski

Klaus Kinski (65)


Oyuncu, Yönetmen, Senarist, Editör

Klaus Günter Karl Nakszynski, 18 Ekim 1926 Zoppot, Free City of Danzig [bugünkü Sopot, Pomorskie, Polonya] doğumlu oyuncu, yönetmen, senarist, editör.

Debora Caprioglio ile evlendi. Minhoi Loanic ile evlendi. Çiftin 1 çocukları olmuştur.

Aguirre, Tanrının Gazabı (1972), Fitzcarraldo (1982), Vampir Nosferatu (1979), Büyük Sessizlik (1968) gibi yapımlarla biliniyor.

Klaus Kinski, 23 Kasım 1991 tarihinde (65 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Klaus Günter Karl Nakszynski
Doğum Tarihi: 18 Ekim 1926
Ölüm Tarihi: 23 Kasım 1991
Doğum Yeri: Zoppot, Free City of Danzig [bugünkü Sopot, Pomorskie, Polonya]
Diğer Bir İsmi: Klaus Kinsky
Burcu: Terazi
Boyu: 1.73 m
8.9 (7 Oy)
  • Currently 177.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (15)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Belgesel Oyuncu 7.4 4,455
2010 Belgesel Oyuncu 8.7 3,604
2008 Belgesel Oyuncu
Senarist
7.9 434
1999 Belgesel Oyuncu 7.9 9,165
1998 Belgesel Oyuncu 7.4 75
1989 63 Biyografi Editör
Yönetmen
Senarist
Oyuncu
5.4 838
1988 62 Korku Yönetmen
Oyuncu
5.4 687

Yeşil Kobra
1987 61 Macera Oyuncu 7.0 6,192
1987 61 Macera Oyuncu 5.7 1,035
1986 60 Korku Oyuncu 5.3 2,569
1986 60 Belgesel Oyuncu 6.7 259
1985 59 Aksiyon Oyuncu 5.0 388
1985 59 Korku Oyuncu 4.3 2,855
1984 58 Gerilim Oyuncu 6.1 1,686
1984 58 Aksiyon Oyuncu 5.2 804
1983 57 Belgesel Oyuncu 8.2 79
1982 56 Macera Oyuncu 8.1 26,411
1982 56 Bilim-Kurgu Oyuncu 5.9 2,110

Düşlerin Ağırlığı
1982 56 Belgesel Oyuncu 8.0 5,332
1982 56 Dram Oyuncu 4.6 169
1981 55 Komedi Oyuncu 6.6 3,826
1981 55 Korku Oyuncu 6.0 2,036
1981 55 Dram Oyuncu 5.5 749
1980 54 Dram Oyuncu 7.0 95
1980 54 Aksiyon Oyuncu 5.0 642
1979 53 Oyuncu 5.8 106
1979 53 Dram Oyuncu 7.2 7,841

Vampir Nosferatu
1979 53 Korku Oyuncu 7.6 27,587

Aranan Hedef
1977 51 Suç Oyuncu 6.9 1,476
1977 51 Aksiyon Oyuncu 6.7 737
1976 50 Dram Oyuncu 5.7 74
1976 50 Dram Oyuncu 5.5 1,308
1975 49 Komedi Oyuncu 6.4 4,359
1975 49 Dram Oyuncu 5.8 270
1975 49 Dram Oyuncu 7.4 2,851
1975 49 Gizem Oyuncu 6.8 1,271

Canavarın Sevgilisi
1974 48 Korku Oyuncu 5.0 98

Ölümün Nefesi
1974 48 Korku Oyuncu 5.4 157
1973 47 Korku Oyuncu 6.1 783

Silaha Karşı Karate
1973 47 Aksiyon Oyuncu 5.9 673

Aguirre, Tanrının Gazabı
1972 46 Macera Oyuncu 8.0 44,884
1971 45 Aksiyon Oyuncu 5.6 286
1971 45 Suç Oyuncu 5.0 66
1971 45 Aksiyon Oyuncu 5.9 215
1971 45 Western Oyuncu 6.3 459
1971 45 Western Oyuncu 5.0 225

Teks Gece Kartalı
1971 45 Western Oyuncu 5.3 301

Dişi örümcegin pençesinde
1971 45 Korku Oyuncu 5.7 463
1971 45 Korku Oyuncu 5.2 1,098
1970 44 Korku Oyuncu 5.8 2,216

Ve Tanrı Kabil'e Dedi Ki
1970 44 Korku Oyuncu 6.8 702
1970 44 Suç Oyuncu 5.8 79
1970 44 Aksiyon Oyuncu 4.8 178

Sartana'nın Oyunu
1969 43 Gizem Oyuncu 6.6 471

Kürklü Venüs
1969 43 Fantastik Oyuncu 5.9 1,547
1969 43 Gerilim Oyuncu 5.6 410
1969 43 Gizem Oyuncu 5.3 256
1969 43 Dram Oyuncu 5.3 1,292
1968 42 Western Oyuncu 6.7 466
1968 42 Western Oyuncu 6.5 871

Büyük Sessizlik
1968 42 Western Oyuncu 7.8 11,612

İnsanlık Uğruna
1968 42 Suç Oyuncu 6.2 219

Şeytanın Bahçeleri
1968 42 Aksiyon Oyuncu 5.3 110
1967 41 Suç Oyuncu 6.0 525
1967 41 Suç Oyuncu 7.0 893
1967 41 Aksiyon Oyuncu 5.0 248
1967 41 Aksiyon Oyuncu 3.2 664
1966 40 Western Oyuncu 7.1 3,337
1966 40 Suç Oyuncu 5.6 111

Marakeşteki Ajan
1966 40 Komedi Oyuncu 5.6 517

Birkaç Dolar İçin
1965 39 Western Oyuncu 8.3 195,176

Doktor Jivago
1965 39 Dram Oyuncu 8.0 62,445
1965 39 Dram Oyuncu 5.9 134
1965 39 Suç Oyuncu 6.3 477
1964 38 Western Oyuncu 6.6 2,492
1964 38 Suç Oyuncu 5.7 223
1964 38 Suç Oyuncu 5.5 230
1964 38 Western Oyuncu 4.6 76
1963 37 Suç Oyuncu 5.3 250
1963 37 Dram Oyuncu 6.5 715
1963 37 Suç Oyuncu 5.8 559
1963 37 Suç Oyuncu 6.2 569

Sahte Casus
1962 36 Dram Oyuncu 7.6 2,051
1962 36 Suç Oyuncu 6.4 695
1962 36 Suç Oyuncu 6.0 431
1962 36 Gerilim Oyuncu 6.9 81
1962 36 Suç Oyuncu 5.6 385
1961 35 Macera Oyuncu 6.0 386
1961 35 Suç Oyuncu 5.6 357
1961 35 Suç Oyuncu 6.4 795
1960 34 Suç Oyuncu 5.7 261
1958 32 Dram Oyuncu 7.8 2,453
1955 29 Dram Oyuncu 6.9 97
1955 29 Biyografi Oyuncu 6.8 242

Korku
1954 28 Dram Oyuncu 6.6 951

Fedai Casus
1951 25 Dram Oyuncu 7.3 2,013
1948 22 Dram Oyuncu 7.1 47
Dizi Altyazıları
Daredevil (5,872) Supernatural (4,646) The Big Bang Theory (3,531) The Flash (2,629) Shameless (2,429) Better Call Saul (2,061) A Discovery of Witches (2,046) Titans (1,740) La Casa de Papel (1,261) Manifest (1,146)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018