Giriş Kayıt
Richard Kiel

Richard Kiel (83)


Oyuncu

Richard Dawson Kiel, 13 Eylül 1939 Detroit, Michigan, ABD doğumlu oyuncu.

007 James Bond: Beni Seven Casus (1977), 007 James Bond: Ay Harekatı (1979), Eegah (1962), Uzay Kartalları (1979) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Richard Dawson Kiel
Doğum Tarihi: 13 Eylül 1939
Doğum Yeri: Detroit, Michigan, ABD
Diğer Bir İsmi: Richard Keil | Dick Kiel
Burcu: Başak
Boyu: 2.18 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Karmakarışık
2010 71 Animasyon Oyuncu 7.7 454,058
2010 71 Kısa Metraj Oyuncu 7.5 88
2004 Talk-Show Oyuncu 6.4 24

Müfettiş Gadget
1999 60 Aksiyon Oyuncu 4.1 48,718

Mutlu Gilmore
1996 57 Komedi Oyuncu 7.0 227,288

Namludaki Adalet
1985 46 Romantik Oyuncu 7.3 60,324

Yolun Sonu II
1984 45 Aksiyon Oyuncu 5.0 16,375
1984 45 Aksiyon Oyuncu 5.8 1,028

007 James Bond: Ay Harekatı
1979 40 Aksiyon Oyuncu 6.2 102,304

Uzay Kartalları
1979 40 Bilim-Kurgu Oyuncu 3.8 1,012

Navarone’dan 10. Bölük
1978 39 Aksiyon Oyuncu 6.4 18,452

007 James Bond: Beni Seven Casus
1977 38 Aksiyon Oyuncu 7.0 109,971
1977 Aksiyon Oyuncu 7.1 1,803

Yıkılış
1976 37 Aksiyon Oyuncu 6.9 20,500
1976 37 Komedi Oyuncu 5.7 1,973
1975 Western Oyuncu 6.8 172
1974 Komedi Oyuncu 8.5 5,418

Buldozer
1974 35 Komedi Oyuncu 7.1 19,625
1973 34 Komedi Oyuncu 5.6 253

Tatlım
1970 31 Komedi Oyuncu 6.3 3,992
1968 29 Aksiyon Oyuncu 5.4 125
1968 29 Komedi Oyuncu 4.7 1,765
1966 27 Komedi Oyuncu 4.1 257
1965 Aksiyon Oyuncu 8.1 5,455
1965 26 Gerilim Oyuncu 6.6 654
1965 26 Korku Oyuncu 3.1 828
1965 26 Gizem Oyuncu 6.1 1,240

Karnaval Çocuğu
1964 25 Dram Oyuncu 5.9 2,986
1964 25 Komedi Oyuncu 6.0 521

Aşk Hocası
1963 24 Komedi Oyuncu 6.6 18,360
1962 23 Macera Oyuncu 2.2 5,944
1961 22 Aksiyon Oyuncu 3.7 3,037
1954 Aksiyon Oyuncu 8.4 2,061
1954 Macera Oyuncu 6.5 3,459
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022