Giriş Kayıt
Julie Kavner

Julie Kavner (68)


Oyuncu

Julie Deborah Kavner, 07 Eylül 1950 Los Angeles, California, ABD doğumlu oyuncu.

Uyanışlar (1990), I'll Do Anything (1994), Rhoda (1974), Kumanda (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Julie Deborah Kavner
Doğum Tarihi: 07 Eylül 1950
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Julie D Carver | Julie Kadavener | Boooooline Kavn
Burcu: Başak
Boyu: 1.7 m
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 62 Belgesel Oyuncu 7.1 1,249

Woody Allen: Bir Belgesel
2012 62 Belgesel Oyuncu 7.7 3,962
2012 Game-Show Oyuncu 7.0 1,398
2011 Belgesel Oyuncu 7.7 4,843
2010 60 Belgesel Oyuncu 7.3 368

Simpsonlar: Sinema Filmi
2007 57 Animasyon Oyuncu 7.3 292,085

Kumanda
2006 56 Komedi Oyuncu 6.4 283,634

Son Çiftlik
2004 54 Dram Oyuncu 6.7 77

Aslan Kral 3
2004 Animasyon Oyuncu 6.6 32,037

Bazıları Çabuk Bıkar
2001 51 Komedi Oyuncu 6.1 22,202

İç Çamaşırı (1999)
1999 49 Romantik Oyuncu 6.6 7,510
1999 49 Komedi Oyuncu 5.4 195
1999 49 Komedi Oyuncu 6.9 961

Dr. Dolittle
1998 48 Komedi Oyuncu 5.4 86,054

Yaramaz Harry
1997 47 Komedi Oyuncu 7.4 39,829
1997 Komedi Oyuncu 7.0 208

Ah Paris
1995 45 Komedi Oyuncu 6.4 10,557
1994 Komedi Oyuncu 6.3 2,912
1994 44 Komedi Oyuncu 5.6 2,300
1993 Komedi Oyuncu 6.9 12,005

Gölgeler ve Sis
1991 41 Komedi Oyuncu 6.7 15,030
1991 41 Komedi Oyuncu 6.4 54
1990 40 Komedi Oyuncu 6.6 12,368

Uyanışlar
1990 40 Biyografi Oyuncu 7.8 112,153
1990 Animasyon Oyuncu 7.4 267

New York Üçlemesi
1989 39 Komedi Oyuncu 6.4 15,716
1989 39 Animasyon Oyuncu 7.5 265

Simpsonlar
1989 Animasyon Oyuncu 8.7 333,959
1988 38 Animasyon Oyuncu 7.5 267

Radyo Günleri
1987 37 Komedi Oyuncu 7.6 28,840
1987 37 Komedi Oyuncu 5.4 765
1987 Komedi Oyuncu 7.0 1,019

Hannah Ve Kız Kardeşleri
1986 36 Komedi Oyuncu 7.9 61,785
1985 35 Komedi Oyuncu 4.5 1,134
1975 25 Dram Oyuncu 6.3 276
1974 Komedi Oyuncu 6.8 1,835
Dizi Altyazıları
Chernobyl (28,919) Game of Thrones (11,300) Warrior (2,332) The 100 (2,168) Black Mirror (1,912) Big Little Lies (1,802) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,397) The Big Bang Theory (1,304) Jessica Jones (1,296) Swamp Thing (1,264)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019