Giriş Kayıt
Sterling Holloway

Sterling Holloway (87)


Oyuncu

Sterling Price Holloway Jr., 04 Ocak 1905 Cedartown, Georgia, ABD doğumlu oyuncu.

Cheers for Miss Bishop (1941), Orman Çocuğu (1967), Remember the Night (1940), A Walk in the Sun (1945) gibi yapımlarla biliniyor.

Sterling Holloway, 22 Kasım 1992 tarihinde (87 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Sterling Price Holloway Jr.
Doğum Tarihi: 04 Ocak 1905
Ölüm Tarihi: 22 Kasım 1992
Doğum Yeri: Cedartown, Georgia, ABD
Diğer Bir İsmi: Sterling Halloway
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.79 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1977 72 Animasyon Oyuncu 7.6 28,960
1976 71 Belgesel Oyuncu 7.4 1,827

Aristokediler
1970 65 Animasyon Oyuncu 7.1 80,152

Biraz Yaşa Biraz Sev
1968 63 Komedi Oyuncu 5.9 1,330

Orman Çocuğu
1967 62 Animasyon Oyuncu 7.6 147,293
1966 61 Animasyon Oyuncu 8.0 3,276

Çılgın Dünya
1963 58 Aksiyon Oyuncu 7.6 33,834
1963 58 Komedi Oyuncu 6.9 429
1962 Komedi Oyuncu 8.6 190

Huckleberry Finn'in Maceraları
1960 55 Macera Oyuncu 6.3 1,196
1960 55 Komedi Oyuncu 7.0 329
1956 51 Animasyon Oyuncu 7.5 136
1954 Aksiyon Oyuncu 8.6 1,400
1953 48 Animasyon Oyuncu 7.7 669
1952 Aksiyon Oyuncu 7.8 2,801
1952 47 Aile Oyuncu 7.8 1,674

Alice Harikalar Diyarında
1951 46 Animasyon Oyuncu
Çeşitli
7.4 113,442
1947 42 Animasyon Oyuncu 7.7 2,798
1946 41 Animasyon Oyuncu 6.4 3,048
1946 41 Müzik Oyuncu 6.8 77
1945 40 Dram Oyuncu 7.2 3,076

Üç Kafadar
1944 39 Animasyon Oyuncu 6.5 10,302
1942 37 Animasyon Oyuncu 7.3 114,440
1942 37 Komedi Oyuncu 6.8 442

Biricik Aşkım
1942 37 Komedi Oyuncu 6.4 539

Uçan Fil Dumbo
1941 36 Animasyon Oyuncu 7.3 103,947
1941 36 Komedi Oyuncu 7.7 10,782
1941 36 Dram Oyuncu 6.6 540
1940 35 Komedi Oyuncu 5.8 263
1940 35 Komedi Oyuncu 7.7 3,857
1940 35 Dram Oyuncu 6.5 1,331
1939 34 Komedi Oyuncu 6.7 158
1939 34 Suç Oyuncu 6.2 319
1937 32 Dram Oyuncu 7.4 94
1937 32 Dram Oyuncu 6.6 305
1935 30 Komedi Oyuncu 6.7 593
1935 30 Komedi Oyuncu 5.4 455
1935 30 Komedi Oyuncu 7.1 123
1934 29 Suç Oyuncu 6.3 57
1934 29 Müzikal Oyuncu 7.4 2,288
1934 29 Dram Oyuncu 6.8 134
1934 29 Dram Oyuncu 5.9 104
1934 29 Gizem Oyuncu 6.3 389
1934 29 Dram Oyuncu 7.7 1,164

Altın Arayan Kızlar
1933 28 Komedi Oyuncu 8.0 6,413

Alis Harikalar Diyarında
1933 28 Macera Oyuncu 6.5 1,693

Dans Eden Hanım
1933 28 Müzikal Oyuncu 6.7 1,730
1933 28 Macera Oyuncu 7.5 1,586
1933 28 Dram Oyuncu 7.1 1,201
1933 28 Dram Oyuncu 7.6 691
1933 28 Komedi Oyuncu 6.9 543
1932 27 Dram Oyuncu 6.6 570
1932 27 Dram Oyuncu 6.8 418

Sarışın Venüs
1932 27 Dram Oyuncu 7.2 3,730
1932 27 Dram Oyuncu 7.5 1,645
Dizi Altyazıları
True Detective (7,254) Vikings (5,780) The Punisher (2,612) Shameless (2,229) The Big Bang Theory (2,041) Supernatural (1,993) Outlander (1,830) Gotham (1,415) The Blacklist (1,260) La casa de papel (1,183)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019