Giriş Kayıt
Katherine Heigl

Katherine Heigl (40)


Oyuncu, Yapımcı

Katherine Marie Heigl, 24 Kasım 1978 Washington, District of Columbia, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı.

2007 yılının Aralık ayında Josh Kelley ile evlendi. Çiftin 3 çocukları olmuştur.

Kaza Kurşunu (2007), Kadın Aklı Erkek Aklı (2009), Başımıza Gelenler (2010), Kiminle Evlendim (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Katherine Marie Heigl
Doğum Tarihi: 24 Kasım 1978
Doğum Yeri: Washington, District of Columbia, ABD
Diğer Bir İsmi: Katherine M. Heigl
Takma İsmi: Katie
Burcu: Yay
Web Sitesi: |
Boyu: 1.75 m
9.4 (88 Oy)
  • Currently 188/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (51)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Fındık İşi 2
2017 39 Animasyon Oyuncu 5.4 4,653

Saplantı
2017 39 Dram Oyuncu 5.1 11,133
2017 Dram Oyuncu 5.4 1,761
2015 37 Komedi Oyuncu 5.5 9,261
2015 Reality-TV Oyuncu 6.8 753
2015 37 Komedi Oyuncu 5.4 12,851
2014 36 Dram Oyuncu 5.8 3,262
2014 Oyuncu 6.5 396

Fındık İşi
2014 36 Animasyon Oyuncu 5.7 24,338
2014 Dram Yapımcı
Oyuncu
6.4 5,561

Büyük Düğün
2013 35 Komedi Oyuncu 5.6 43,883
2012 34 Belgesel Oyuncu 7.3 161

İnanmaktan Vazgeçme
2012 34 Belgesel Oyuncu 7.0 1,164

Aşk ve Para
2012 34 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
5.3 38,231

Yılbaşı Gecesi
2011 33 Komedi Oyuncu 5.7 76,183

Başımıza Gelenler
2010 32 Komedi Yapımcı
Oyuncu
6.6 111,864

Kiminle Evlendim
2010 32 Aksiyon Oyuncu 5.4 81,654

Kadın Aklı Erkek Aklı
2009 31 Komedi Oyuncu
Yapımcı
6.5 188,182

Benimle Evlenir Misin?
2008 30 Komedi Oyuncu 6.1 143,315
2008 Oyuncu 6.8 1,406
2008 News Oyuncu 6.2 33

Kaza Kurşunu
2007 29 Komedi Oyuncu 7.0 329,154
2006 Talk-Show Oyuncu 4.4 856
2006 28 Dram Oyuncu 7.2 18

Kafein
2006 28 Komedi Oyuncu 5.6 2,486
2006 28 Gerilim Oyuncu 4.2 916

Fırsatçı
2005 27 Komedi Oyuncu 5.8 33,479
2005 Talk-Show Oyuncu 4.8 248
2005 27 Romantik Yapımcı
Oyuncu
4.9 1,007
2005 Dram Oyuncu 7.6 208,610
2005 27 Komedi Oyuncu 4.1 1,059
2004 26 Dram Oyuncu 7.2 2,879
2003 25 Korku Oyuncu 4.5 380

Ağlayan Tepeler
2003 25 Dram Oyuncu 4.4 955
2003 Komedi Oyuncu 7.2 13,433

Aşk Acele Etmez
2003 25 Romantik Oyuncu 7.4 5,375
2003 Komedi Oyuncu 6.7 12,081

Ölümcül Bedel
2001 23 Korku Oyuncu 4.8 23,046

100 Kız
2000 22 Komedi Oyuncu 5.9 19,773

Roswell 1
1999 Dram Oyuncu 7.5 24,966

Chucky'nin Gelini
1998 20 Komedi Oyuncu 5.4 47,089
1997 Talk-Show Oyuncu 2.8 5,719
1997 19 Macera Oyuncu 5.1 1,909

Bir Dilek Tut
1996 18 Komedi Oyuncu 6.9 6,405

Kuşatma Altında 2
1995 17 Aksiyon Oyuncu 5.5 40,793
1994 16 Komedi Oyuncu 5.5 9,823
1993 Komedi Oyuncu 8.2 15,941
1993 Komedi Oyuncu 6.9 11,885

Zor Hayatlar
1993 15 Dram Oyuncu 7.6 6,756
1992 14 Dram Oyuncu 6.7 2,225
1992 Komedi Oyuncu 5.3 9,586
1988 Belgesel Oyuncu 3.9 362
1984 Talk-Show Oyuncu 5.1 4,338
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019