Giriş Kayıt
Seth Green

Seth Green (45)


Oyuncu, Yapımcı, Senarist, Yönetmen

Seth Benjamin Green, 08 Şubat 1974 Overbrook Park, Philadelphia, Pennsylvania, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı, senarist, yönetmen.

2010 yılının Mayıs ayında Clare Grant ile evlendi.

Avanak Ajan: Altın Kuş (2002), Tehlikeli Eller (1999), Sıkı Dostlar (2001), Parti Canavarı (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Seth Benjamin Green
Doğum Tarihi: 08 Şubat 1974
Doğum Yeri: Overbrook Park, Philadelphia, Pennsylvania, ABD
Diğer Bir İsmi: Robot Chicken
Burcu: Kova
Boyu: 1.63 m
7.0 (15 Oy)
  • Currently 140/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (19)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 45 Komedi Yönetmen
Senarist
Oyuncu
   
2019 45 Komedi Oyuncu    
2018 Komedi Oyuncu 6.6 1,141
2018 44 Biyografi Oyuncu 6.8 10,645
2018 44 Belgesel Oyuncu    
2017 43 Komedi Oyuncu 5.3 3,407

Galaksinin Koruyucuları 2
2017 43 Aksiyon Oyuncu 7.7 478,183
2017 Animasyon Yapımcı 7.8 380
2017 43 Animasyon Oyuncu 7.3 115,692
2016 Animasyon Senarist 6.8 432
2016 42 Komedi Oyuncu 5.1 8,639
2016 Animasyon Oyuncu 5.9 2,681
2016 Animasyon Oyuncu
Senarist
Çeşitli
6.8 134
2015 41 Komedi Oyuncu 6.2 55,222
2015 Aksiyon Oyuncu 7.2 316
2015 Animasyon Yapımcı
Oyuncu
7.5 856
2015 Belgesel Oyuncu 8.6 885

Minik Kuş
2014 40 Animasyon Oyuncu 5.5 1,136

Marvel: Kağıttan Kültüre 75 Yıl
2014 40 Belgesel Oyuncu 7.5 575
2014 40 Belgesel Oyuncu 6.8 243
2014 40 Dram Oyuncu 5.1 2,355

Galaksinin Koruyucuları
2014 40 Aksiyon Oyuncu 8.1 942,742
2014 40 Belgesel Oyuncu
7.1 824
2014 Komedi Oyuncu 8.3 23,005
2013 Komedi Oyuncu 7.5 1,972
2013 Komedi Oyuncu 5.5 6,511
2013 39 Komedi Oyuncu 5.7 3,379
2013 39 Belgesel Oyuncu
6.4 1,658
2013 39 Belgesel Oyuncu 7.5 2,381

Hulk Ve Yok Edici Ajanlar
2013 Animasyon Oyuncu 6.2 2,306

Luke'un Hikayesi
2012 38 Komedi Oyuncu 7.2 2,869
2012 38 Animasyon Yapımcı
Yönetmen
Senarist
Oyuncu
7.8 1,546
2012 38 Komedi Oyuncu 6.9 1,162
2012 Aksiyon Oyuncu 9.1 12,717
2012 38 Belgesel Oyuncu 5.5 315

Muhteşem Örümcek-Adam
2012 Animasyon Oyuncu 7.2 9,174

Ninja Kaplumbağalar
2012 Animasyon Oyuncu 7.9 7,396
2012 Komedi Oyuncu 7.1 691
2011 Belgesel Oyuncu 7.7 4,841
2011 37 Belgesel Oyuncu 7.0 2,641

Marslılar, Annem ve Ben
2011 37 Animasyon Oyuncu 5.4 19,791
2011 37 Kısa Metraj Oyuncu 6.7 11
2011 37 Dram Oyuncu 5.6 1,135
2010 36 Animasyon Oyuncu
Yapımcı
Senarist
8.1 3,884
2010 Komedi Oyuncu 8.1 20,739
2010 Belgesel Oyuncu 7.7 385
2010 36 Komedi Oyuncu 4.6 472
2010 Animasyon Oyuncu 5.6 2,462

Demir Adam 2
2010 36 Aksiyon Oyuncu 7.0 654,513
2010 Aksiyon Oyuncu 9.6 16,408
2010 Komedi Oyuncu 8.0 7,106

İki Babalık
2009 35 Komedi Oyuncu 5.4 34,471
2009 Animasyon Oyuncu 7.7 5,349
2009 Komedi Oyuncu 8.1 1,340
2009 Animasyon Oyuncu 5.6 36,535
2009 Komedi Oyuncu 6.9 11,760
2009 Belgesel Oyuncu 7.1 2,640
2009 Animasyon Oyuncu
Yapımcı
7.1 561

Skor Peşinde
2008 34 Macera Oyuncu 6.5 79,687
2008 34 Animasyon Yönetmen
Yapımcı
Oyuncu
Senarist
8.1 4,219

Yıldız Savaşları: Klon Savaşları
2008 Animasyon Oyuncu 8.1 39,530
2008 Animasyon Oyuncu 6.5 2,619
2008 34 Belgesel 7.1 111
2007 Animasyon Oyuncu 8.0 28,159
2007 33 Animasyon Yönetmen
Senarist
Oyuncu
Yapımcı
8.2 7,404
2006 Animasyon Oyuncu 7.7 725
2006 32 Komedi Oyuncu 6.6 5,349

Kahramanlar
2006 Dram Oyuncu 7.6 218,459

Sağdıç
2005 31 Komedi Oyuncu 6.1 3,482
2005 Animasyon Oyuncu 7.7 31,672
2005 Reality-TV Oyuncu 5.6 3,438

Sakin Ol
2005 31 Komedi Oyuncu 5.7 64,617
2005 Dram Oyuncu 7.6 211,925
2005 Animasyon Oyuncu 7.4 106,340
2005 Komedi Oyuncu 8.3 9,848

Nehir Macerası
2004 30 Macera Oyuncu 5.9 41,538
2004 Komedi Oyuncu 8.3 5,748
2004 Komedi Oyuncu 8.5 151,536

Scooby Doo 2: Canavarlar Kaçtı
2004 30 Aksiyon Oyuncu 5.0 42,925
2004 30 Aile Oyuncu 6.9 48

İtalyan İşi
2003 29 Aksiyon Oyuncu 7.0 321,754
2003 Komedi Oyuncu 7.5 11,441
2003 Komedi Oyuncu 6.7 12,278

Parti Canavarı
2003 29 Biyografi Oyuncu 6.3 14,146

Avanak Ajan: Altın Kuş
2002 28 Aksiyon Oyuncu 6.2 183,809
2002 Komedi Oyuncu 7.7 1,508
2001 Animasyon Yapımcı
Oyuncu
Senarist
Yönetmen
7.8 37,331

Tabana Kuvvet
2001 27 Macera Oyuncu 6.4 102,290

Gözde Çift
2001 27 Komedi Oyuncu 5.7 52,228

Sıkı Dostlar
2001 27 Suç Oyuncu 6.1 21,392

Josie ve Pussycats
2001 27 Komedi Oyuncu 5.4 20,479
2001 27 Komedi Oyuncu 5.1 1,560
2001 27 Animasyon Oyuncu 5.1 885

Avanak Ajan: Cazibesi Yeter
1999 25 Aksiyon Oyuncu 6.6 203,494

Tehlikeli Eller
1999 25 Komedi Oyuncu 6.2 37,058
1999 Animasyon Oyuncu 7.8 4,798

Batman Dönüyor
1999 Macera Oyuncu 8.1 21,646

Devlet Düşmanı
1998 24 Aksiyon Oyuncu 7.3 213,273

Aile Reisi
1998 Animasyon Oyuncu 8.2 282,726
1998 Komedi Oyuncu 8.1 139,692

Çılgın Parti
1998 24 Komedi Oyuncu 6.5 41,998

Avanak Ajan: Ajanlar Kralı
1997 23 Komedi Oyuncu 7.0 206,625
1997 Talk-Show Oyuncu 2.8 5,802
1996 22 Dram Oyuncu 5.8 4,390
1996 Komedi Oyuncu 8.4 42,023

Vampir Avcısı Buffy
1996 Aksiyon Oyuncu 8.2 117,930

Beyaz Adamın Laneti
1995 21 Dram Oyuncu 5.2 4,411
1995 21 Dram Oyuncu 6.7 355
1993 Spor Oyuncu 7.9 7,393
1993 19 Macera Oyuncu 6.2 5,868
1993 Komedi Oyuncu 8.2 16,055
1993 Komedi Oyuncu 6.9 11,977
1993 19 Bilim-Kurgu Oyuncu 5.3 1,388
1993 19 Korku Oyuncu 5.4 3,310

Vampir Avcısı Buffy
1992 18 Komedi Oyuncu 5.6 36,981

"O"
1990 Dram Oyuncu 6.9 102,497
1990 16 Dram Oyuncu 7.2 24,363

Simpsonlar
1989 Animasyon Yapımcı 8.7 331,998

Üvey Annem Bir Uzaylı
1988 14 Komedi Oyuncu 5.3 23,597
1988 14 Komedi Oyuncu 6.4 10,762
1988 Komedi Oyuncu 8.3 31,748

Radyo Günleri
1987 13 Komedi Oyuncu 7.6 28,759
1987 13 Komedi Oyuncu 6.7 29,301
1987 Belgesel Oyuncu 7.9 1,469
1986 12 Komedi Oyuncu 5.6 358
1984 10 Komedi Oyuncu 6.0 7,343
1975 Komedi Oyuncu 8.1 39,114

Susam Sokağı
1969 Animasyon Oyuncu 8.2 10,639
Film Altyazıları
Us (6,253) The Professor (3,283) Shazam! (3,262) Il primo re (1,945) Ying (1,769) Maria (1,590) Batman vs. Teenage Mutant Ninja Turtles (1,284) The Perfection (1,046) Avengers: Endgame (995) Rim of the World (872)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (59,204) Chernobyl (32,581) The 100 (3,398) The Big Bang Theory (2,866) Killing Eve (2,436) The Blacklist (1,835) Vikings (1,442) Breaking Bad (1,143) Friends (1,032) One-Punch Man (968)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019