Giriş Kayıt
Seth Green

Seth Green (48)


Oyuncu, Yapımcı, Senarist, Yönetmen

Seth Benjamin Gesshel-Green, 08 Şubat 1974 Overbrook Park, Philadelphia, Pennsylvania, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı, senarist, yönetmen.

2010 yılının Mayıs ayında Clare Grant ile evlendi.

Avanak Ajan: Altın Kuş (2002), Tehlikeli Eller (1999), Sıkı Dostlar (2001), Parti Canavarı (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Seth Benjamin Gesshel-Green
Doğum Tarihi: 08 Şubat 1974
Doğum Yeri: Overbrook Park, Philadelphia, Pennsylvania, ABD
Diğer Bir İsmi: Robot Chicken
Burcu: Kova
Boyu: 1.6 m
7.1 (17 Oy)
  • Currently 142.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (19)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2021 Animasyon Yapımcı    
2021 Animasyon Yapımcı 7.5 36
2020 46 Oyuncu 6.3 313
2020 Animasyon Yapımcı
Oyuncu
6.7 1,622
2020 Komedi Oyuncu 6.6 974
2019 45 Komedi Yönetmen
Senarist
Oyuncu
5.7 2,381

Godzilla II: Canavarlar Kralı
2019 45 Aksiyon Oyuncu 6.0 183,799
2019 Komedi Oyuncu 5.4 1,745

Shazam! 6 Güç
2019 45 Aksiyon Oyuncu 7.0 338,312
2019 45 Komedi Oyuncu 7.2 28
2018 44 Komedi Oyuncu 6.6 1,753
2018 Komedi Yapımcı 7.4 219
2018 44 Belgesel Oyuncu 7.3 463
2018 44 Biyografi Oyuncu 6.7 16,538
2018 44 Belgesel Oyuncu 7.5 333
2017 43 Komedi Oyuncu 5.0 5,141

Galaksinin Koruyucuları 2
2017 43 Aksiyon Oyuncu 7.6 680,236
2017 Animasyon Yapımcı 7.8 513
2017 43 Animasyon Oyuncu 7.3 153,029
2016 Animasyon Senarist 6.4 511
2016 42 Komedi Oyuncu 5.1 11,336
2016 42 Animasyon Oyuncu 5.9 3,615
2016 Animasyon Oyuncu
Senarist
Çeşitli
6.8 134
2015 41 Komedi Oyuncu 6.2 74,291
2015 Aksiyon Oyuncu 7.0 371
2015 Animasyon Yapımcı
Oyuncu
7.6 1,250
2015 Belgesel Oyuncu 8.4 1,107

Minik Kuş
2014 40 Animasyon Oyuncu 5.5 1,831

Marvel: Kağıttan Kültüre 75 Yıl
2014 40 Belgesel Oyuncu 7.0 1,104
2014 40 Belgesel Oyuncu 6.7 391
2014 40 Dram Oyuncu 5.2 2,894

Galaksinin Koruyucuları
2014 40 Aksiyon Oyuncu 8.0 1,175,785
2014 40 Belgesel Oyuncu
7.1 1,232
2014 Komedi Oyuncu 8.4 32,492
2013 Komedi Oyuncu 7.7 2,149
2013 Komedi Oyuncu 5.4 6,883
2013 39 Komedi Oyuncu 5.7 3,704
2013 39 Belgesel Oyuncu
6.4 1,921
2013 39 Belgesel Oyuncu 7.4 2,754

Hulk Ve Yok Edici Ajanlar
2013 Animasyon Oyuncu 6.1 3,109

Luke'un Hikayesi
2012 38 Komedi Oyuncu 7.1 3,203
2012 38 Animasyon Yapımcı
Yönetmen
Senarist
Oyuncu
7.7 1,843
2012 38 Komedi Oyuncu 6.9 1,337
2012 Aksiyon Oyuncu 9.1 15,757
2012 38 Belgesel Oyuncu 5.4 362

Muhteşem Örümcek-Adam
2012 Animasyon Oyuncu 7.2 12,641

Ninja Kaplumbağalar
2012 Animasyon Oyuncu 7.9 11,478
2012 Komedi Oyuncu 7.3 934
2011 Belgesel Oyuncu 7.7 5,227
2011 37 Belgesel Oyuncu 7.0 2,829

Marslılar, Annem ve Ben
2011 37 Animasyon Oyuncu 5.4 22,778
2011 37 Kısa Metraj Oyuncu 6.8 15
2011 37 Dram Oyuncu 5.5 1,343
2010 36 Animasyon Oyuncu
Yapımcı
Senarist
8.0 4,493
2010 Komedi Oyuncu 8.2 24,380
2010 Belgesel Oyuncu 7.5 493
2010 Talk-Show Oyuncu 3.2 2,245
2010 36 Komedi Oyuncu 4.4 542
2010 Animasyon Oyuncu 5.8 2,969

Demir Adam 2
2010 36 Aksiyon Oyuncu 6.9 816,708
2010 Aksiyon Oyuncu 9.5 20,122
2010 Komedi Oyuncu 8.0 8,706

İki Babalık
2009 35 Komedi Oyuncu 5.3 38,288
2009 Animasyon Oyuncu 7.6 6,349
2009 Komedi Oyuncu 8.1 1,800
2009 Komedi Oyuncu 8.5 265,436
2009 Animasyon Oyuncu 5.6 41,740
2009 Komedi Oyuncu 6.8 13,447
2009 Belgesel Oyuncu 6.9 3,109
2009 Animasyon Oyuncu
Yapımcı
7.0 637

Skor Peşinde
2008 34 Macera Oyuncu 6.5 88,429
2008 34 Animasyon Yönetmen
Yapımcı
Oyuncu
Senarist
8.0 4,840

Yıldız Savaşları: Klon Savaşları
2008 Animasyon Oyuncu 8.4 97,717
2008 Animasyon Oyuncu 6.4 3,028
2008 Komedi Oyuncu 6.3 1,252
2008 34 Belgesel 7.0 126
2007 Animasyon Oyuncu 8.1 47,271
2007 33 Animasyon Yönetmen
Senarist
Oyuncu
Yapımcı
8.0 8,298
2006 Animasyon Oyuncu 7.2 873
2006 32 Komedi Oyuncu 6.5 5,832

Kahramanlar
2006 Dram Oyuncu 7.5 242,108

Sağdıç
2005 31 Komedi Oyuncu 6.0 3,811
2005 Animasyon Oyuncu 7.5 32,890
2005 Reality-TV Oyuncu 5.5 3,872

Sakin Ol
2005 31 Komedi Oyuncu 5.6 70,222
2005 Dram Oyuncu 7.6 308,893
2005 Animasyon Oyuncu 7.4 128,537
2005 Komedi Oyuncu 8.4 11,139

Nehir Macerası
2004 30 Macera Oyuncu 5.8 48,619
2004 Komedi Oyuncu 8.2 5,998
2004 Komedi Oyuncu 8.5 169,687

Scooby Doo 2: Canavarlar Kaçtı
2004 30 Aksiyon Oyuncu 5.1 58,828
2004 30 Aile Oyuncu 7.3 71

İtalyan İşi
2003 29 Aksiyon Oyuncu 7.0 370,178
2003 Komedi Oyuncu 7.4 13,720
2003 Komedi Oyuncu 6.5 16,557

Parti Canavarı
2003 29 Biyografi Oyuncu 6.2 16,415

Avanak Ajan: Altın Kuş
2002 28 Aksiyon Oyuncu 6.2 211,694
2002 Komedi Oyuncu 7.6 1,725
2001 Animasyon Yapımcı
Oyuncu
Senarist
Yönetmen
7.7 43,670

Tabana Kuvvet
2001 27 Macera Oyuncu 6.4 117,358

Gözde Çift
2001 27 Komedi Oyuncu 5.7 58,364

Sıkı Dostlar
2001 27 Suç Oyuncu 6.1 24,082

Josie ve Pussycats
2001 27 Komedi Oyuncu 5.5 23,547
2001 27 Komedi Oyuncu 4.9 1,843
2001 27 Animasyon Oyuncu 5.0 1,191

Avanak Ajan: Cazibesi Yeter
1999 25 Aksiyon Oyuncu 6.6 235,267

Tehlikeli Eller
1999 25 Komedi Oyuncu 6.2 44,074

Aile Reisi
1999 Animasyon Oyuncu 8.2 339,894
1999 Animasyon Oyuncu 7.7 6,168

Batman Dönüyor
1999 Macera Oyuncu 8.1 28,063

Devlet Düşmanı
1998 24 Aksiyon Oyuncu 7.3 245,812
1998 Komedi Oyuncu 8.1 172,145

Çılgın Parti
1998 24 Komedi Oyuncu 6.5 50,954

Avanak Ajan: Ajanlar Kralı
1997 23 Komedi Oyuncu 7.0 242,137
1997 Talk-Show Oyuncu 2.5 8,240

Vampir Avcısı Buffy
1997 Aksiyon Oyuncu 8.3 147,817
1996 22 Dram Oyuncu 5.8 4,930
1996 Komedi Oyuncu 8.3 47,332

Beyaz Adamın Laneti
1995 21 Dram Oyuncu 5.3 4,996
1995 21 Dram Oyuncu 6.4 428
1994 News Oyuncu 3.3 901
1993 Spor Oyuncu 7.7 9,190
1993 19 Macera Oyuncu 6.2 7,100
1993 Komedi Oyuncu 8.2 18,337
1993 Komedi Oyuncu 7.0 13,861
1993 19 Bilim-Kurgu Oyuncu 4.5 1,782
1993 19 Korku Oyuncu 5.5 5,180

Vampir Avcısı Buffy
1992 18 Komedi Oyuncu 5.6 45,691

"O"
1990 Dram Oyuncu 6.8 130,255
1990 16 Dram Oyuncu 7.2 29,292

Simpsonlar
1989 Animasyon Yapımcı 8.7 407,462
1989 News Oyuncu 3.3 661

Üvey Annem Bir Uzaylı
1988 14 Komedi Oyuncu 5.4 26,731
1988 14 Komedi Oyuncu 6.4 14,493
1988 Komedi Oyuncu 8.4 38,249

Radyo Günleri
1987 13 Komedi Oyuncu 7.4 34,307
1987 13 Komedi Oyuncu 6.7 38,446
1987 Belgesel Oyuncu 7.7 1,993
1986 12 Komedi Oyuncu 5.4 522
1984 10 Komedi Oyuncu 5.9 8,629
1984 10 Komedi Oyuncu 6.1 105
1981 News Oyuncu 3.5 2,517
1975 Komedi Oyuncu 8.0 49,221

Susam Sokağı
1969 Animasyon Oyuncu 8.1 14,139
1952 News Oyuncu 4.6 2,223
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022