Giriş Kayıt
Richard E. Grant

Richard E. Grant (61)


Oyuncu, Yönetmen, Senarist

Richard Grant Esterhuysen, 05 Mayıs 1957 Mbabane, Union of Güney Afrika [bugünkü Swaziland] doğumlu oyuncu, yönetmen, senarist.

1986 yılının Kasım ayında Joan Washington ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.

Penelope (2006), Withnail ve Ben (1987), L.a. Hikayesi (1991), A Christmas Carol (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Richard Grant Esterhuysen
Doğum Tarihi: 05 Mayıs 1957
Doğum Yeri: Mbabane, Union of Güney Afrika [bugünkü Swaziland]
Diğer Bir İsmi: Richard E Grant
Takma İsmi: Reg
Burcu: Boğa
Web Sitesi:
Boyu: 1.88 m
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Fındıkkıran ve Dört Diyar
2018 61 Macera Oyuncu    
2018 61 Biyografi Oyuncu 7.2 113

Belalı Tanık
2017 60 Aksiyon Oyuncu 6.9 144,351
2017 60 Aksiyon Oyuncu 8.1 509,232

Aşkın Çekimi
2016 59 Komedi Oyuncu 6.8 13,628
2016 59 Biyografi Oyuncu 6.7 61,750
2015 Dram Oyuncu 6.8 4,815
2015 Aksiyon Oyuncu 7.0 2,133
2014 57 Dram Oyuncu 6.3 1,150

Cesur Zebra
2013 56 Animasyon Oyuncu 5.8 4,089
2013 56 Komedi Oyuncu 6.2 23,693

Zamanda Aşk
2013 56 Dram Oyuncu
7.8 246,855
2013 Belgesel Oyuncu    

Kuşlar Şehrinde Macera
2012 55 Animasyon Oyuncu 5.8 5,254
2012 Gerilim Oyuncu    
2012 55 Belgesel Oyuncu 7.0 1,124
2012 Dram Oyuncu 7.9 148
2012 Komedi Oyuncu 7.3 59,395
2012 55 Komedi Oyuncu 5.3 770

Demir Leydi
2011 54 Biyografi Oyuncu 6.4 93,338
2011 54 Komedi Oyuncu 4.9 619

Felaket Henry
2011 54 Macera Oyuncu 3.7 1,684
2011 54 Komedi Oyuncu 6.9 2,127

Taht Oyunları
2011 Aksiyon Oyuncu 9.5 1,357,208
2011 Dram Oyuncu 7.7 1,994
2010 53 Animasyon Oyuncu 5.3 1,044
2010 53 Komedi Oyuncu 5.3 308

Sihirli Oyuncaklar
2010 53 Aksiyon Oyuncu 4.4 2,614
2010 Dram Oyuncu 8.7 135,323
2010 Belgesel Oyuncu    
2009 52 Komedi Oyuncu 5.7 1,176
2009 52 Dram Oyuncu 5.1 96
2008 51 Dram Oyuncu 5.4 762

Pislik Ve Bilgelik
2008 51 Komedi Oyuncu 5.6 2,185
2008 Belgesel Oyuncu    
2006 Dram Oyuncu    
2006 49 Komedi Oyuncu 6.8 55,886

Garfield 2
2006 49 Komedi Oyuncu 5.0 32,901
2005 Macera Oyuncu 8.7 174,896

Ölü Gelin
2005 48 Animasyon Oyuncu 7.4 215,771

Colour Me Kubrick
2005 48 Komedi Oyuncu 6.2 5,653
2005 48 Dram Yönetmen
Senarist
6.9 2,676
2004 47 Aile Oyuncu 2.5 657

Napolyon'un Sırrı
2003 46 Biyografi Oyuncu 6.7 749

Pür Neşe
2003 46 Komedi Oyuncu 6.7 4,399
2003 Belgesel Oyuncu    
2003 Bilim-Kurgu Oyuncu    
2002 45 Macera Oyuncu    
2002 45 Aksiyon Oyuncu    
2001 44 Dram Oyuncu 7.3 71,348
2001 44 Aile Oyuncu 5.0 153
2001 Belgesel Oyuncu 7.3 90

Sadece Sinatra
2001 44 Dram Oyuncu 5.9 459
2000 43 Macera Oyuncu 5.8 8,449
1999 42 Dram Oyuncu 6.1 27,400
1999 42 Komedi Oyuncu 6.2 1,171
1999 42 Komedi Oyuncu    
1998 41 Dram Oyuncu 6.6 688

Spice World the Movie
1997 40 Komedi Oyuncu 3.4 30,413
1997 40 Komedi Oyuncu 6.4 1,156

Şeytanın Öpücüğü
1997 40 Dram Oyuncu 5.9 1,349
1997 Suç Oyuncu 7.6 500

12. Gece
1996 39 Komedi Oyuncu 7.3 4,863

Bir Kadının Portresi
1996 39 Dram Oyuncu 6.3 9,670
1996 Suç Oyuncu 7.4 1,949
1996 Dram Oyuncu    

Jack ve Sarah
1995 38 Komedi Oyuncu 6.6 4,270

Hazır Giyim
1994 37 Komedi Oyuncu 5.0 12,562
1993 36 Kısa Metraj Oyuncu 7.4 848

Masumiyet Yaşı
1993 36 Dram Oyuncu 7.2 42,127

Drakula
1992 35 Korku Oyuncu 7.5 165,572

Oyuncu
1992 35 Komedi Oyuncu 7.6 47,715

Sevimli Hırsız
1991 34 Aksiyon Oyuncu 5.8 47,428

L.a. Hikayesi
1991 34 Komedi Oyuncu 6.7 26,786

Henry Ve June
1990 33 Biyografi Oyuncu 6.3 11,261

Kara Güneş Dağları
1990 33 Macera Oyuncu 7.3 2,795

Şeytan
1989 32 Aksiyon Oyuncu 6.2 13,171
1989 32 Komedi Oyuncu 7.0 4,331

Withnail ve Ben
1987 30 Komedi Oyuncu 7.8 35,053
Dizi Altyazıları
Shameless (2,421) The Sinner (2,257) Better Call Saul (1,908) A Discovery of Witches (1,532) Bodyguard (1,474) Castle Rock (1,272) La Casa de Papel (1,244) The 100 (1,212) Suits (1,042) Fear the Walking Dead (996)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018