Giriş Kayıt
Stewart Granger

Stewart Granger


Oyuncu

James Lablache Stewart, 06 Mayıs 1913 Kensington, London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

1950 yılının Aralık ayında Jean Simmons ile evlendi. 10 yılın ardından 1960 yılının Ağustos ayında boşandılar. Çiftin 1 çocukları oldu.Elspeth March ile evlendi.

Alaska Fedaileri (1960), Scaramouche (1952), Hz. Süleymanın Hazineleri (1950), The Prisoner of Zenda (1952) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: James Lablache Stewart
Doğum Tarihi: 06 Mayıs 1913
Doğum Yeri: Kensington, London, İngiltere, Birleşik Krallık
Takma İsmi: Jimmy
Burcu: Boğa
Boyu: 1.88 m
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (24)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1987 74 Aksiyon Oyuncu 4.2 231
1987 74 Dram Oyuncu 6.8 1,290
1983 Dram Oyuncu 6.3 1,874

Yaban kazlari
1978 65 Aksiyon Oyuncu 6.8 14,083

Aşk Gemisi
1977 Komedi Oyuncu 6.3 13,441
1968 55 Belgesel Oyuncu 7.9 194
1967 54 Macera Oyuncu 5.2 277
1966 53 Aksiyon Oyuncu 4.7 198
1966 53 Komedi Oyuncu 5.8 471
1966 53 Aksiyon Oyuncu 5.5 134
1966 53 Suç Oyuncu 5.4 214
1965 52 Dram Oyuncu 5.5 119
1965 52 Macera Oyuncu 5.8 1,672
1965 52 Western Oyuncu 5.8 1,578

Gizli İstila
1964 51 Aksiyon Oyuncu 5.9 1,308
1964 51 Western Oyuncu 5.9 1,798
1963 50 Komedi Oyuncu 5.8 327
1962 Western Oyuncu 7.6 3,130
1962 49 Macera Oyuncu 5.8 345
1962 49 Macera Oyuncu 5.7 2,153
1961 48 Oyuncu 6.6 787

Alaska Fedaileri
1960 47 Komedi Oyuncu 6.9 8,435

Büyük Hakikat
1958 45 Suç Oyuncu 6.2 526
1958 45 Aksiyon Oyuncu 6.2 328

Küçük Kulübe
1957 44 Komedi Oyuncu 5.6 1,008
1957 44 Western Oyuncu 6.2 892

Hint Güneşi
1956 43 Dram Oyuncu 6.4 2,067

Son Av
1956 43 Western Oyuncu 6.9 1,751
1955 42 Macera Oyuncu 6.6 3,945
1955 42 Dram Oyuncu 7.0 2,185
1954 41 Macera Oyuncu 5.9 1,501
1954 41 Biyografi Oyuncu 6.4 1,733

Korkusuz Kahramanlar
1953 40 Macera Oyuncu 6.2 1,100

Korkusuz Kraliçe
1953 40 Biyografi Oyuncu 6.6 1,790
1953 40 Oyuncu 6.6 212
1953 40 Dram Oyuncu 5.8 2,173
1952 39 Macera Oyuncu 6.9 3,954
1952 39 Macera Oyuncu 6.5 1,068
1952 39 Macera Oyuncu 7.5 6,336
1951 38 Oyuncu 5.9 494

Hz. Süleymanın Hazineleri
1950 37 Macera Oyuncu 6.8 6,914

Aşkın Günahı
1948 35 Suç Oyuncu 6.7 1,001
1948 35 Biyografi Oyuncu 6.5 613
1946 33 Müzikal Oyuncu 6.0 233
1945 32 Dram Oyuncu 6.2 625

Nil Melikesi
1945 32 Biyografi Oyuncu 6.2 3,115
1945 32 Dram Oyuncu 6.5 683
1944 31 Dram Oyuncu 6.5 624
1944 31 Dram Oyuncu 6.6 360
1943 30 Dram Oyuncu 6.0 117
1943 30 Dram Oyuncu 6.5 1,575
1940 27 Dram Oyuncu 6.0 434
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024