Giriş Kayıt
Kelsey Grammer

Kelsey Grammer (67)


Oyuncu, Yapımcı, Yönetmen, Müzisyen

Allen Kelsey Grammer, 21 Şubat 1955 St. Thomas, U.S. Virgin Islands doğumlu oyuncu, yapımcı, yönetmen, müzisyen.

1982 yılının Mayıs ayında Doreen Alderman ile evlendi. Çiftin 1 çocukları olmuştur.1997 yılının Ağustos ayında Camille Grammer ile evlendi. 14 yılın ardından 2011 yılının Şubat ayında boşandılar. Çiftin 2 çocukları oldu.2011 yılının Şubat ayında Kayte Grammer ile evlendi. Çiftin 3 çocukları olmuştur.

Transformers: Kayıp Çağ (2014), Frasier (1993), 15 Dakika (2001), Çilgin denizalti (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Allen Kelsey Grammer
Doğum Tarihi: 21 Şubat 1955
Doğum Yeri: St. Thomas, U.S. Virgin Islands
Diğer Bir İsmi: Kelsey
Burcu: Balık
Web Sitesi:
Boyu: 1.85 m
10.0 (6 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (9)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Dram Oyuncu    
2022 Belgesel Yapımcı    
2022 Dram Oyuncu    
2021 Komedi Yapımcı
Oyuncu
6.7 483
2021 66 Komedi Oyuncu    
2021 Suç Oyuncu 7.6 12,846
2021 66 Dram Oyuncu 5.4 612
2021 66 Dram Oyuncu 6.4 2,252
2021 66 Gerilim Yapımcı
Oyuncu
5.8 4,174
2021 66 Macera Oyuncu 4.1 25

Troll Avcıları: Titanlar Yükseliyor
2021 66 Animasyon Oyuncu    
2020 Animasyon Oyuncu 8.1 3,912
2020 65 Aksiyon Oyuncu 3.2 5,385
2019 64 Aksiyon Oyuncu 4.7 5,424
2019 Suç Oyuncu 6.5 2,967

3 Altında: Arcadia Hikâyeleri
2018 Animasyon Oyuncu 7.7 6,389
2018 Gerilim Yapımcı 6.5 3,674
2018 63 Komedi Oyuncu 6.1 21,739
2018 63 Aksiyon Oyuncu 4.5 4,293
2017 62 Animasyon Oyuncu 4.9 403
2017 Belgesel Oyuncu 8.1 1,186

Leylekler
2016 61 Animasyon Oyuncu 6.8 62,870
2016 Dram Oyuncu 7.6 5,277

Kötü Komşular 2
2016 61 Komedi Oyuncu 5.7 123,928
2016 Talk-Show Oyuncu 6.3 2,089
2016 Aksiyon Oyuncu 6.3 1,135
2016 Animasyon Oyuncu 8.4 17,209
2015 Müzik Oyuncu 4.9 269
2015 60 Komedi Oyuncu 5.7 799
2015 60 Komedi Oyuncu 6.5 80,489
2015 60 Belgesel Oyuncu 7.6 6,271

İsa'yı Öldürmek
2015 60 Biyografi Oyuncu 4.6 2,042

Cehennem Melekleri 3
2014 59 Aksiyon Oyuncu 6.1 183,643

Transformers: Kayıp Çağ
2014 59 Aksiyon Oyuncu 5.6 314,979
2014 59 Komedi Oyuncu 5.7 21,583

X-Men: Geçmiş Günler Gelecek
2014 59 Aksiyon Oyuncu 7.9 712,654

Bana Ulaş
2014 59 Dram Oyuncu 4.9 3,022
2014 Komedi Yönetmen
Yapımcı
Oyuncu
5.8 1,461
2014 Talk-Show Oyuncu 4.0 135
2014 59 Komedi Oyuncu 4.8 954

Oz Efsanesi
2013 58 Animasyon Oyuncu 5.0 6,073
2012 Oyuncu 7.1 726
2011 Suç Yapımcı
Oyuncu
8.1 17,809

Mucizeyi Kadınlar Yaratır
2011 56 Komedi Oyuncu 4.9 20,583
2011 Müzik Oyuncu 8.0 172
2010 Talk-Show Oyuncu 3.2 2,244
2010 Belgesel Oyuncu 8.0 1,422

Sil Baştan
2010 55 Komedi Oyuncu 5.5 6,433
2009 Komedi Yapımcı
Oyuncu
Yönetmen
4.2 449
2009 54 Komedi Oyuncu 5.0 16,558
2009 Komedi Oyuncu 8.5 429,662

Ortadaki Adam
2009 54 Komedi Oyuncu 6.8 37,819
2008 53 Komedi Oyuncu 4.0 9,884

Oyum Kime?
2008 53 Komedi Oyuncu 6.1 18,896
2008 Belgesel Oyuncu 7.9 233
2008 Komedi Yapımcı
Oyuncu
6.5 2,202

30 Rock 1
2006 Komedi Oyuncu 8.3 124,515
2006 Talk-Show Oyuncu 4.3 1,078

X-Men: Son Direniş
2006 51 Aksiyon Oyuncu 6.6 518,040
2006 51 Suç Oyuncu 5.8 4,603
2006 Komedi Yapımcı 6.8 4,530
2005 Talk-Show Oyuncu 4.9 406

Son Pişmanlık
2005 50 Dram 5.2 307

Serseri Delikanlı
2005 50 Dram Yapımcı
Oyuncu
5.8 640
2005 Suç Yapımcı 7.1 28,695
2005 Komedi Oyuncu 8.4 11,135
2004 49 Animasyon Oyuncu 5.7 1,833
2003 Komedi Oyuncu 6.7 17,108

Barbie Kuğu Gölü
2003 48 Animasyon Oyuncu 6.4 6,169
2003 Animasyon Yapımcı
Oyuncu
6.6 197
2003 48 Komedi Oyuncu 6.1 4,069
2003 Komedi Oyuncu 6.5 16,553

Çılgın Konuklar
2001 46 Komedi Oyuncu 5.7 19,421
2001 Talk-Show Oyuncu 3.1 216

15 Dakika
2001 46 Aksiyon Oyuncu 6.1 50,694
2000 Komedi Yapımcı 7.3 4,634

Hayvan Çiftliği
1999 44 Komedi Oyuncu 6.0 6,192

Oyuncak Hikayesi 2
1999 44 Animasyon Oyuncu 7.9 580,795

Muhteşem Bartok
1999 44 Animasyon Oyuncu 6.1 2,965
1999 44 Animasyon Oyuncu 7.0 8,939
1999 44 Komedi Oyuncu 5.2 162
1998 43 Komedi Oyuncu 5.7 322
1998 43 Komedi Oyuncu 7.2 4,452
1997 42 Animasyon Oyuncu 7.1 125,047
1997 Talk-Show Oyuncu 2.5 8,220
1996 Belgesel Oyuncu 7.7 105
1996 News Oyuncu 3.4 4,209
1996 41 Komedi Oyuncu 5.1 352

Çilgin denizalti
1996 41 Komedi Oyuncu 6.1 24,997
1996 Komedi Oyuncu 8.3 47,299
1996 News Oyuncu 3.2 848
1994 News Oyuncu 3.3 899
1993 Komedi Müzik
Yapımcı
Yönetmen
Oyuncu
8.2 84,746
1993 Komedi Oyuncu 8.2 18,327
1993 Komedi Oyuncu 7.0 13,857
1992 Komedi Oyuncu 5.3 10,639

Simpsonlar
1989 Animasyon Oyuncu 8.7 406,870
1988 Belgesel Oyuncu 3.9 706
1987 32 Macera Oyuncu 5.2 53
1987 Belgesel Oyuncu 7.7 1,985

Cheers 1
1982 Komedi Oyuncu 7.9 55,404
1981 News Oyuncu 3.5 2,509
1975 Komedi Oyuncu 8.0 49,151
1952 News Oyuncu 4.6 2,212
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022