Giriş Kayıt
Jenette Goldstein

Jenette Goldstein (58)


Oyuncu

Jenette Elise Goldstein, 04 Şubat 1960 Los Angeles, California, ABD doğumlu oyuncu.

Karanlık Bastığında (1987), (1991) Terminatör 2: Mahşer Günü (1991), (1986) Yaratığın Dönüşü (1986), (1989) Cehennem Silahı 2 (1989) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Jenette Elise Goldstein
Doğum Tarihi: 04 Şubat 1960
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Burcu: Kova
Web Sitesi:
Boyu: 1.57 m
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 54 Komedi Oyuncu 7.6 19
2008 48 Korku Oyuncu 5.0 5,920

Çatı Katı
2003 43 Komedi Oyuncu 5.9 51,323

Zamanı Durduranlar
2002 42 Macera Oyuncu 5.2 12,522

Tuhaf Bir Dostluk
2002 42 Dram Oyuncu 7.3 3,088
2001 Aksiyon Oyuncu 8.4 161,514

Vegas'ta Korku Ve Nefret
1998 38 Komedi Oyuncu 7.7 238,694

Ruhsuz
1998 38 Komedi Oyuncu 6.0 13,109

Titanik
1997 37 Dram Oyuncu 7.8 931,049

Dürüst Oyun
1995 35 Aksiyon Oyuncu 4.2 11,205

Uzay Yolu VII: Yeni Nesil
1994 34 Aksiyon Oyuncu 6.6 68,911

Acil Servis
1994 Dram Oyuncu 7.7 45,469

Terminatör 2: Mahşer Günü
1991 31 Aksiyon Oyuncu 8.5 885,039

Cehennem Silahı 2
1989 29 Aksiyon Oyuncu 7.2 146,376
1988 28 Aksiyon Oyuncu 7.0 7,910

Düşman İkili
1988 28 Aksiyon Oyuncu 6.0 14,727

Karanlık Bastığında
1987 27 Dram Oyuncu 7.0 29,406

Yaratığın Dönüşü
1986 26 Aksiyon Oyuncu 8.4 587,196
Film Altyazıları
Hunter Killer (7,484) Bohemian Rhapsody (4,290) A Star Is Born (4,051) IO (2,353) Close (2,178) Suspiria (1,974) The Girl in the Spider's Web (1,725) Keepers (1,397) Venom (1,299) First Man (1,203)
Dizi Altyazıları
Vikings (10,626) True Detective (7,857) The Punisher (3,687) Luther (3,400) The Flash (2,463) The Big Bang Theory (2,461) Supernatural (1,999) The Blacklist (1,931) Project Blue Book (1,651) Gotham (1,554)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019