Giriş Kayıt
Lillian Gish

Lillian Gish (99)


Oyuncu

Lillian Diana Gish, 14 Ekim 1893 Springfield, Ohio, ABD doğumlu oyuncu.

Caniler Avcısı (1955), Bir Ulusun Doğuşu (1915), Hoşgörüsüzlük (1916), Kırık Tomurcuklar (1919) gibi yapımlarla biliniyor.

Lillian Gish, 27 Şubat 1993 tarihinde (99 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Lillian Diana Gish
Doğum Tarihi: 14 Ekim 1893
Ölüm Tarihi: 27 Şubat 1993
Doğum Yeri: Springfield, Ohio, ABD
Diğer Bir İsmi: Dorothy Elizabeth Carter | Miss Lillian Gish
Burcu: Terazi
Boyu: 1.66 m
8.7 (3 Oy)
  • Currently 173.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (41)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Joan Didion: Merkez Dayanmayacak
2017 Belgesel Oyuncu 7.5 2,733
2014 Belgesel Oyuncu 7.1 1,488
2007 Belgesel Oyuncu 7.3 263
1998 Belgesel Oyuncu 6.5 27
1995 Belgesel Oyuncu 6.6 55
1995 Belgesel Oyuncu 8.5 4,957
1993 Belgesel Oyuncu 8.2 220

Ağustos Balinaları
1987 94 Dram Oyuncu 7.2 4,875
1986 93 Komedi Oyuncu 5.8 2,842

Bir Düğün
1978 85 Komedi Oyuncu 7.0 3,533

Güneşte Gece
1973 80 Komedi 8.0 23,244
1971 Komedi Oyuncu 7.9 1,438

Ölüm oyunculari
1967 74 Dram Oyuncu 6.3 2,189
1967 74 Gizem Oyuncu 6.7 880

Beni Takip Edin!
1966 73 Dram Oyuncu 7.1 2,441
1965 72 Belgesel Oyuncu 7.0 679
1961 Dram Oyuncu 8.1 454

Affedilmeyenler
1960 67 Dram Oyuncu 6.6 8,754
1958 65 Dram Oyuncu 7.1 611

Caniler Avcısı
1955 62 Suç Oyuncu 8.0 90,183
1955 62 Dram Oyuncu 6.3 1,889
1950 Dram Oyuncu 8.3 118

Hayal Kadın
1948 55 Dram Oyuncu 7.6 7,025
1948 Dram Oyuncu 7.9 116

Kanlı Aşk
1946 53 Dram Oyuncu 6.8 8,880

Komandoların şafak Akını
1942 49 Dram Oyuncu 6.6 906

Rüzgar
1928 35 Dram Oyuncu 8.0 6,762

Ben Hur
1925 32 Macera Oyuncu 7.8 7,693
1924 31 Dram Oyuncu 6.2 228
1923 30 Dram Oyuncu 6.9 476

Fırtına Çocukları
1921 28 Dram Oyuncu 7.3 5,218

Doğu Yolu
1920 27 Dram Oyuncu 7.4 5,579

Kırık Tomurcuklar
1919 26 Dram Oyuncu 7.3 10,477
1919 26 Komedi Oyuncu 7.0 1,838
1918 25 Dram Oyuncu 6.6 1,034

Hoşgörüsüzlük
1916 23 Dram Oyuncu
Çeşitli
7.7 15,744

Bir Ulusun Doğuşu
1915 22 Dram Oyuncu 6.2 24,995
1914 21 Dram Oyuncu 6.3 1,381
1913 20 Kısa Metraj Oyuncu 6.2 867
1913 20 Kısa Metraj Oyuncu 6.1 349
1912 19 Kısa Metraj Oyuncu 6.1 406
1912 19 Kısa Metraj Oyuncu 6.3 883
1912 19 Kısa Metraj Oyuncu 6.4 39
1912 19 Kısa Metraj Oyuncu 6.6 2,319
1912 19 Kısa Metraj Oyuncu 5.9 607
1912 19 Suç Oyuncu 6.5 897
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022