Giriş Kayıt
Victor Garber

Victor Garber (73)


Oyuncu

Victor Jay Garber, 16 Mart 1949 London, Ontario, Kanada doğumlu oyuncu.

2015 yılının Ekim ayında Rainer Andreesen ile evlendi.

Sicario (2015), Sevginin Bağladıkları (1993), Happiest Season (2020), Büyük Oyun (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Victor Jay Garber
Doğum Tarihi: 16 Mart 1949
Doğum Yeri: London, Ontario, Kanada
Diğer Bir İsmi: The Sugar Shoppe
Burcu: Balık
Boyu: 1.84 m
9.4 (7 Oy)
  • Currently 188.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (15)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2021 Animasyon Oyuncu    
2020 71 Suç Oyuncu 6.5 178
2020 71 Komedi Oyuncu 6.6 40,221
2019 70 Biyografi Oyuncu 7.6 89,398

Kent Masalları
2019 Dram Oyuncu 7.4 8,258
2018 69 Belgesel Oyuncu 7.7 249

Çavdar Tarlasındaki Asi
2017 68 Biyografi Oyuncu 6.7 9,972
2017 Macera Oyuncu 8.0 87,734
2017 Animasyon Oyuncu 6.5 1,777

Geleceğin Efsaneleri
2016 Aksiyon Oyuncu 6.8 105,213
2016 Belgesel Oyuncu 7.0 4,495
2015 66 Dram Oyuncu 5.6 1,742
2015 Animasyon Oyuncu 4.7 230
2015 66 Aksiyon Oyuncu 7.6 430,256
2015 66 Aksiyon Oyuncu 6.5 100,107

Süper Kahraman Dövüş Kulübü
2015 Kısa Metraj Oyuncu 8.5 3,049
2015 Dram Oyuncu 6.2 3,583

Büyük Oyun
2014 65 Aksiyon Oyuncu 5.4 33,583
2014 Aksiyon Oyuncu 7.6 346,224
2014 Suç Oyuncu 8.1 47,109
2013 64 Macera Oyuncu 4.9 4,018
2013 64 Dram Oyuncu 6.1 7,404
2013 Suç Oyuncu 7.4 5,621
2013 Suç Oyuncu 6.6 3,792
2013 64 Belgesel Oyuncu    

Operasyon: Argo
2012 63 Dram Oyuncu 7.7 615,361
2012 63 Komedi Oyuncu 5.5 462

Aşkın Yolu
2011 62 Komedi Oyuncu 6.8 7,675
2011 62 Gerilim Oyuncu 6.1 6,695
2011 Aksiyon Oyuncu 4.3 4,272
2011 Komedi Oyuncu 6.7 4,764
2011 62 Animasyon Oyuncu 7.2 286,565

Hırsızlar Şehri
2010 61 Suç Oyuncu 7.5 391,878

Buzda Deprem
2010 61 Aksiyon Oyuncu 4.1 1,609

Yine mi Sen?
2010 61 Komedi Oyuncu 5.7 52,494
2010 Talk-Show Oyuncu 3.2 2,245
2010 Komedi Oyuncu 7.6 4,172
2009 Belgesel Oyuncu 7.2 225
2009 Komedi Oyuncu 8.5 430,433

Yeşil Fener: İlk Işık
2009 60 Animasyon Oyuncu 7.1 16,729
2009 Macera Oyuncu 4.5 3,637
2009 Komedi Oyuncu 7.8 27,690
2009 60 Belgesel Oyuncu 6.9 30
2008 59 Biyografi Oyuncu 7.5 173,772
2008 Komedi Oyuncu 7.7 10,291
2008 Aksiyon Oyuncu 7.8 17,807
2008 Komedi Oyuncu 7.4 2,142
2007 Suç Oyuncu 8.1 30,285
2006 Suç Oyuncu 7.8 1,629
2004 Dram Oyuncu 7.9 3,343
2002 Kısa Metraj Oyuncu 6.1 2,507

Ölümsüz Aile
2002 53 Dram Oyuncu 6.6 24,248

Tuhaf Bir Dostluk
2002 53 Dram Oyuncu 7.1 3,319
2002 53 Suç Oyuncu 5.9 429
2001 Aksiyon Oyuncu 7.6 51,322

Bu Nasıl Sarışın
2001 52 Komedi Oyuncu 6.4 220,094
2001 52 Komedi Oyuncu 5.3 2,636

Ben ve Gölgelerim
2001 52 Biyografi Oyuncu 7.9 2,294
2001 52 Suç Oyuncu 5.6 164
1999 50 Aile Oyuncu 6.7 5,565
1998 49 Romantik Oyuncu 5.7 7,751

Titanik
1997 48 Dram Oyuncu 7.9 1,169,268
1997 48 Müzikal Oyuncu 6.7 8,747
1997 Oyuncu 6.9 51

Marvin'in Odası
1996 47 Dram Oyuncu 6.7 28,417

İlk Eşler Kulübü
1996 47 Komedi Oyuncu 6.4 50,094
1995 46 Komedi Oyuncu 6.8 6,392
1995 Dram Oyuncu 7.7 12,747
1995 46 Dram Çeşitli 6.2 954
1994 45 Dram Oyuncu 7.0 19,934
1994 45 Komedi Oyuncu 5.4 12,085

Sevginin Bağladıkları
1993 44 Komedi Oyuncu 6.8 177,612

Mikey'le Yaşam
1993 44 Komedi Oyuncu 5.6 6,139

Bekarlar
1992 43 Komedi Oyuncu 6.7 30,689
1992 43 Suç Oyuncu 6.8 8,038
1981 News Oyuncu 3.5 2,517
1981 Biyografi Oyuncu 7.4 369
1971 Biyografi Oyuncu 8.1 793
1952 Dram Oyuncu 6.5 1,732
1952 News Oyuncu 4.6 2,223
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022