Giriş Kayıt
Eva Gabor

Eva Gabor (76)


Oyuncu

Eva Gabor, 11 Şubat 1919 Budapest, Macaristan doğumlu oyuncu.

1973 yılının Eylül ayında Frank Jameson ile evlendi.

The Mad Magician (1954), Paris Tatili (1963), Gigi (1958), Çılgın Modeller (1955) gibi yapımlarla biliniyor.

Eva Gabor, 04 Temmuz 1995 tarihinde (76 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 11 Şubat 1919
Ölüm Tarihi: 04 Temmuz 1995
Doğum Yeri: Budapest, Macaristan
Burcu: Kova
Boyu: 1.59 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Belgesel Oyuncu 7.8 533
1993 Komedi Oyuncu 7.5 3,531
1990 71 Animasyon Oyuncu 6.9 32,766
1977 Macera Oyuncu 6.6 5,536

Aşk Gemisi
1977 Komedi Oyuncu 6.1 7,272
1977 58 Animasyon Oyuncu 6.9 50,706

Aristokediler
1970 51 Animasyon Oyuncu 7.1 79,338

Sevişenler
1964 45 Dram Oyuncu 6.1 289

Paris Tatili
1963 44 Komedi Oyuncu 6.0 1,071
1962 Komedi Oyuncu 8.4 2,709
1962 Komedi Oyuncu 8.6 189
1959 Macera Oyuncu 8.5 234

Bitmeyen Balayı
1958 39 Suç Oyuncu 8.0 90,739
1958 39 Komedi Oyuncu 6.8 17,288
1958 Dram Oyuncu 8.5 114
1957 38 Komedi Oyuncu 6.4 718

Çılgın Modeller
1955 36 Komedi Oyuncu 6.7 2,975
1955 Dram Oyuncu 8.0 69
1954 35 Dram Oyuncu 6.2 2,945
1954 35 Korku Oyuncu 6.5 1,224
1954 Dram Oyuncu 8.2 141
1953 34 Komedi Oyuncu 4.8 103
1953 Komedi Oyuncu 8.3 104
1953 34 Oyuncu 7.2 116
1953 Komedi Oyuncu 5.6 224
1952 33 Komedi Oyuncu 3.5 53
1949 30 Dram Oyuncu 6.9 48
1948 Dram Oyuncu 7.9 186
1948 Dram Oyuncu 8.1 68
1946 27 Macera Oyuncu 6.4 58
1945 26 Komedi Oyuncu 6.8 767
1942 23 Komedi Oyuncu 6.8 438
1941 22 Komedi Oyuncu 6.8 40
Dizi Altyazıları
Vikings (6,753) Supernatural (2,036) Titans (1,706) Outlander (1,477) The Big Bang Theory (1,313) Friends (1,002) The Flash (931) La Casa de Papel (849) Arrow (823) Black Mirror (698)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018