Giriş Kayıt
Meg Foster

Meg Foster (70)


Oyuncu

Megan Foster, 10 Mayıs 1948 Reading, Pennsylvania, ABD doğumlu oyuncu.

Stephen McHattie ile evlendi.

Yaşıyorlar (1988), He-man Ve Dünyalar Hakimi (1987), 31 (2016), Zümrüt Ormanı (1985) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Megan Foster
Doğum Tarihi: 10 Mayıs 1948
Doğum Yeri: Reading, Pennsylvania, ABD
Burcu: Boğa
Boyu: 1.69 m
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (8)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 70 Western Oyuncu 6.7 33
2018 70 Western Oyuncu 4.4 35

Kabus Gecesi 3
2017 69 Korku Oyuncu 4.1 12,752

Genç Titanlar: Judas Sözleşmesi
2017 Animasyon Oyuncu 7.0 4,303
2016 68 Korku Oyuncu 5.1 13,842
2016 68 Dram Oyuncu 4.7 101
2013 Dram Oyuncu 6.6 7,717

Kökenler
2013 Dram Oyuncu 8.3 99,416

Salem'in Efendileri
2012 64 Korku Oyuncu 5.1 24,015
2011 63 Aksiyon Oyuncu 5.0 22
2011 63 Dram Oyuncu 6.1 156

Sevimli Küçük Yalancılar
2010 Dram Oyuncu 7.5 137,597
1999 51 Suç Oyuncu 6.2 5,624
1998 50 Macera Oyuncu 4.8 205

Aile Sırları
1997 49 Gerilim Oyuncu    

Herkül: Efsanevi Seyahatler
1995 Aksiyon Oyuncu 6.5 24,246
1994 46 Dram Oyuncu 4.3 197
1993 45 Aksiyon Oyuncu 5.4 4,133
1992 Aksiyon Oyuncu 4.0 478
1992 Biyografi Oyuncu 7.5 1,818
1991 43 Aksiyon Oyuncu 3.6 260
1990 42 Dram Oyuncu 4.4 149
1989 41 Korku Oyuncu 5.6 2,679

Kör Şiddet
1989 41 Aksiyon Oyuncu 6.3 11,504
1989 41 Suç Oyuncu 5.9 1,001

Zamanın Ötesinde
1989 Aksiyon Oyuncu 8.1 22,860

Vurgun
1989 41 Macera Oyuncu 5.8 15,440

Yaşıyorlar
1988 40 Aksiyon Oyuncu 7.3 90,301

He-man Ve Dünyalar Hakimi
1987 39 Aksiyon Oyuncu 5.4 32,218

Zümrüt Ormanı
1985 37 Aksiyon Oyuncu 6.9 7,771

Cinayet Dosyası
1984 Suç Oyuncu 6.9 15,113

Kanun Namına
1984 Aksiyon Oyuncu 7.5 19,643

Osterman'ın Hafta Sonu
1983 35 Aksiyon Oyuncu 5.9 6,398
1981 33 Dram Oyuncu 7.2 588
1981 Suç Oyuncu 6.8 2,587
1980 32 Dram Oyuncu 6.4 1,627

Kapalı Kapılar Ardında Washington
1977 29 Dram Oyuncu    
1976 28 Biyografi Oyuncu 6.4 174

Tıp Merkezi
1976 Dram Oyuncu    
1975 Suç Oyuncu 6.8 1,656
1974 26 Korku Oyuncu 5.4 241
1974 Dram Oyuncu    
1973 Suç Oyuncu 6.9 1,656
1968 Suç Oyuncu 7.4 4,838
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,397) The Sinner (2,164) La Casa de Papel (1,454) Castle Rock (1,437) Shameless (1,419) A Discovery of Witches (1,355) Bodyguard (1,323) Suits (1,315) The 100 (1,266) Fear the Walking Dead (999)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018