Giriş Kayıt
Miguel Ferrer

Miguel Ferrer (61)


Oyuncu, Yönetmen

Miguel José Ferrer, 07 Şubat 1955 Santa Monica, California, ABD doğumlu oyuncu, yönetmen.

Leilani Sarelle ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.2005 yılının Eylül ayında Lori Weintraub ile evlendi. 12 yılın ardından 2017 yılının Ocak ayında boşandılar.

Kilise Bodrumundan Masallar (1989), Kaçış Yok (1993), Adamım (2005), Crossing Jordan (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

Miguel Ferrer, 19 Ocak 2017 tarihinde (61 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Miguel José Ferrer
Doğum Tarihi: 07 Şubat 1955
Ölüm Tarihi: 19 Ocak 2017
Doğum Yeri: Santa Monica, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Miguell Ferrer
Burcu: Kova
Boyu: 1.83 m
5.7 (3 Oy)
  • Currently 113.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Animasyon Oyuncu 6.5 22

İkiz Tepeler
2017 Suç Oyuncu 8.5 43,534

Genç Titanlar: Judas Sözleşmesi
2017 Animasyon Oyuncu 7.0 9,568
2014 59 Dram Oyuncu 7.8 6,435
2014 59 Animasyon Oyuncu 6.3 72,270

Demir Adam 3
2013 58 Aksiyon Oyuncu 7.2 693,615

Dört Suikastçı
2013 58 Gerilim Oyuncu 3.6 602
2012 57 Animasyon Oyuncu 5.5 226

Beverly Hills Çuvava 3
2012 57 Macera Oyuncu 4.6 1,382

Kurye
2012 57 Aksiyon Oyuncu 4.5 4,293
2011 Dram Oyuncu 6.9 536

Beverly Hills Çuvava 2
2011 56 Macera Oyuncu 4.4 2,953
2011 56 Komedi Oyuncu 4.7 630

Genç Kahramanlar
2010 Animasyon Oyuncu 8.7 27,460
2010 55 Korku Oyuncu 4.3 1,018

Finn ve Jake'le Macera Zamanı
2010 Animasyon Oyuncu 8.6 66,015
2009 54 Suç Oyuncu 6.1 3,665
2009 Suç Oyuncu 6.7 44,774
2008 Animasyon Oyuncu 8.1 8,915

Adalet Birliği: Yeni Sınır
2008 53 Animasyon Oyuncu 7.0 16,549

Biyonik Kadın
2007 Aksiyon Oyuncu 5.7 7,695

Adamım
2005 50 Aksiyon Oyuncu 5.6 23,864

Gümüş Şehir
2004 49 Komedi Oyuncu 6.1 3,700

Umutsuz Evkadınları
2004 Komedi Oyuncu 7.5 107,182

Mançuryalı Aday
2004 49 Dram Oyuncu 6.6 97,520
2002 47 Dram Oyuncu 6.9 3,688
2001 Belgesel Oyuncu 6.2 1,123
2001 Suç Oyuncu
Yönetmen
7.0 9,338

Trafik
2000 45 Suç Oyuncu 7.6 186,276
2000 Animasyon Oyuncu 7.4 16,446
1998 43 Animasyon Oyuncu 7.6 222,463
1998 43 Komedi Oyuncu 6.3 502
1998 43 Bilim-Kurgu Oyuncu 5.3 1,779

Bay Şeşibeş
1997 42 Aile Oyuncu 3.9 13,456

Gece Katili
1997 42 Fantastik Oyuncu 6.0 8,668
1997 Aksiyon Oyuncu 3.1 929
1996 41 Biyografi Oyuncu 6.4 877
1996 Animasyon Oyuncu 8.1 12,186
1996 Komedi Oyuncu 5.6 2,187
1995 40 Suç Oyuncu 5.9 146
1994 39 Biyografi Oyuncu 6.3 176

Mahşer
1994 Macera Oyuncu 7.2 28,861
1994 39 Komedi Oyuncu 5.2 17,149
1993 38 Belgesel Oyuncu 7.2 677
1993 Dram Oyuncu 6.5 366
1993 38 Aksiyon Oyuncu 5.5 12,345

Sıkı Atışlar 2
1993 38 Aksiyon Oyuncu 6.6 78,257

Kaçış Yok
1993 38 Aksiyon Oyuncu 6.0 23,241

İkiz Tepeler: Ateş Benimle Yürür
1992 37 Korku Oyuncu 7.2 76,871
1992 37 Suç Oyuncu 5.1 575
1991 36 Dram Oyuncu 7.1 53

İntikam
1990 35 Aksiyon Oyuncu 6.2 15,041

İkiz Tepeler
1990 Suç Oyuncu 8.8 154,931

Dadı
1990 35 Dram Oyuncu 5.3 4,554

Denizin Dehşeti
1989 34 Aksiyon Oyuncu 5.3 9,061

Kilise Bodrumundan Masallar
1989 Komedi Oyuncu 8.0 19,282
1987 32 Aksiyon Oyuncu 7.6 214,735

Kanun Namına
1984 Aksiyon Oyuncu 7.5 20,693
1984 29 Aksiyon Oyuncu 6.5 1,875

Uzay Yolu III : Spock'ı Ararken
1984 29 Aksiyon Oyuncu 6.7 68,805
Dizi Altyazıları
Chernobyl (13,469) Game of Thrones (5,851) Warrior (2,002) Swamp Thing (1,658) Black Mirror (1,586) The Big Bang Theory (1,496) Shingeki no kyojin (1,484) The 100 (1,388) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,263) Vikings (1,172)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019