Giriş Kayıt
Nora Ephron

Nora Ephron (81)


Senarist, Yapımcı, Oyuncu, Yönetmen

Nora Ephron, 19 Mayıs 1941 New York City, New York, ABD doğumlu senarist, yapımcı, oyuncu, yönetmen.

1967 yılının Nisan ayında Dan Greenburg ile evlendi. 1976 yılının Nisan ayında Carl Bernstein ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.1987 yılının Mart ayında Nicholas Pileggi ile evlendi. 25 yılın ardından 2012 yılının Haziran ayında boşandılar.

Harry Sally İle Tanışınca (1989), Mesajınız Var (1998), Sevginin Bağladıkları (1993), Julie & Julia (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 19 Mayıs 1941
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Burcu: Boğa
Boyu: 1.65 m
6.3 (3 Oy)
  • Currently 126.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ben, Earl ve Ölen Kız
2015 74 Komedi 7.7 132,687
2013 72 Belgesel Oyuncu 6.3 33
2013 72 Oyuncu 7.2 3,252

Uzatmalı Nişanlım
2012 71 Komedi 6.2 99,441

Çimen Yaprakları
2009 68 Komedi 6.4 27,344
2009 68 Biyografi Yapımcı
Yönetmen
Senarist
7.0 120,804
2005 Animasyon Oyuncu 7.4 69

Tatlı Cadı
2005 64 Komedi Yapımcı
Senarist
Yönetmen
4.8 72,985

Sürpriz Aşk
2005 64 Komedi 4.9 3,980
2002 61 Aile Çeşitli 5.8 1,177

Şanslı Sayılar
2000 59 Komedi Yapımcı
Yönetmen
5.1 10,592

İş Bitirici
2000 59 Komedi Yapımcı
Senarist
4.8 12,737

Mesajınız Var
1998 57 Komedi Yapımcı
Senarist
Yönetmen
6.7 215,651
1998 57 Komedi Yapımcı 6.6 7,259
1996 55 Komedi Yönetmen
Senarist
Yapımcı
5.7 43,588
1994 53 Komedi Yönetmen
Senarist
5.4 12,104

Sevginin Bağladıkları
1993 52 Komedi Senarist
Yönetmen
6.8 177,649
1993 Komedi Oyuncu 7.5 4,716

Kocalar Ve Karıları
1992 51 Dram Oyuncu 7.5 29,643
1990 49 Komedi Senarist
Yapımcı
6.2 21,436

Suçlar Ve Kabahatler
1989 48 Komedi Oyuncu 7.8 58,469

Harry Sally İle Tanışınca
1989 48 Komedi Yapımcı
Senarist
7.7 222,122
1989 48 Komedi Senarist
Yapımcı
5.4 1,382
1987 Belgesel Oyuncu 7.7 1,993
1986 45 Komedi Senarist 6.1 11,550
1983 42 Biyografi Senarist 7.1 20,687
1978 37 Komedi Senarist 6.7 168
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022