Giriş Kayıt
Charles S. Dutton

Charles S. Dutton (68)


Oyuncu, Yönetmen, Senarist, Yapımcı

Charles Stanley Dutton, 30 Ocak 1951 Baltimore, Maryland, ABD doğumlu oyuncu, yönetmen, senarist, yapımcı.

1989 yılının Aralık ayında Debbi Morgan ile evlendi.

Yaratık 3 (1992), Gothika (2003), Tam Zamanında (1995), D-Tox (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Charles Stanley Dutton
Doğum Tarihi: 30 Ocak 1951
Doğum Yeri: Baltimore, Maryland, ABD
Diğer Bir İsmi: Charles Dutton
Takma İsmi: Roc
Burcu: Kova
Boyu: 1.75 m
9.0 (1 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (13)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 64 Dram Oyuncu 5.1 430
2015 64 Dram Oyuncu 5.6 9,003
2015 64 Aksiyon Oyuncu 4.9 232
2015 64 Biyografi Oyuncu 6.6 3,583
2015 64 Komedi Oyuncu 6.5 1,990
2014 Animasyon Oyuncu 6.4 2,351
2014 63 Aksiyon Oyuncu 3.1 1,516
2013 62 Korku Oyuncu 4.5 2,108
2013 62 Komedi Yapımcı 5.3 4,452
2013 Dram Oyuncu 6.5 5,099
2013 62 Dram Oyuncu    
2012 61 Dram Oyuncu 6.5 542
2012 61 Komedi Yönetmen
Senarist
Oyuncu
2.0 378
2012 Aksiyon Oyuncu 8.3 25,778

Ağır Abi
2012 61 Aksiyon Oyuncu 5.5 17,714
2012 61 Dram Oyuncu 6.0 1,977

Amerikan Korku Hikayesi
2011 Dram Oyuncu 8.1 249,251

Kıyamet Melekleri
2010 59 Aksiyon Oyuncu 5.2 92,734
2009 58 Komedi Oyuncu 5.1 15,359

Ekspres
2008 57 Biyografi Oyuncu 7.3 18,685

Amerikan Menekşesi
2008 57 Dram Oyuncu 7.0 2,286
2008 57 Suç Oyuncu 5.0 256
2007 56 Suç Oyuncu 6.7 1,822
2007 Suç Oyuncu 6.3 186
2005 54 Aksiyon Oyuncu 5.0 611
2005 Suç Yönetmen 8.0 5,686
2005 Aksiyon Oyuncu 7.3 5,000
2005 Dram Oyuncu 7.6 545

Doktor House
2004 Dram Oyuncu 8.7 376,658

Gizli Pencere
2004 53 Gizem Oyuncu 6.6 170,135

Tanrıyı Oynayanlar
2004 53 Biyografi Oyuncu 8.2 11,125

Boksun Kraliçesi
2004 53 Biyografi Oyuncu
Yönetmen
5.3 6,447
2004 Dram Oyuncu 7.6 22,252
2003 52 Gerilim Oyuncu 5.8 100,508
2003 52 Dram Oyuncu 6.0 1,324
2003 Belgesel Oyuncu 5.6 343
2002 51 Dram Oyuncu 6.5 293
2002 Suç Oyuncu 6.9 16,823
2002 51 Suç Oyuncu 5.3 22,439
2000 49 Biyografi Oyuncu 7.4 1,066
2000 Suç Oyuncu
Yönetmen
8.6 4,078

Gerçeğin Peşinde
1999 48 Dram Oyuncu 5.1 18,768
1999 48 Aksiyon Oyuncu 5.4 1,675
1999 48 Dram Oyuncu 7.0 2,326
1999 48 Komedi Oyuncu 6.9 12,000
1998 47 Aksiyon Oyuncu 5.4 7,883
1997 Suç 8.7 81,686

Tehlikeli Yaratıklar
1997 46 Korku Oyuncu 5.9 42,788

İlk Suç
1997 46 Aksiyon Oyuncu
Yönetmen
7.0 1,178
1997 46 Biyografi Oyuncu 6.8 1,938

Öldürme Zamanı
1996 45 Suç Oyuncu 7.4 119,379

Ölüm ve İntikam
1996 45 Suç Oyuncu 5.9 161
1996 45 Dram Oyuncu 6.8 4,629

Son Dans
1996 45 Dram Oyuncu 5.8 3,718

Yedi
1995 44 Suç Oyuncu 8.6 1,289,397

Tam Zamanında
1995 44 Suç Oyuncu 6.3 36,708
1994 43 Aksiyon Oyuncu 6.2 9,661

Adi Dedektif
1994 43 Aksiyon Oyuncu 6.0 6,020
1993 42 Biyografi Oyuncu 7.6 50,454
1993 42 Suç Oyuncu 7.5 46,732
1992 41 Komedi Oyuncu 5.9 14,218

Yaratık 3
1992 41 Aksiyon Oyuncu 6.4 255,353
1991 40 Romantik Oyuncu 6.6 4,418
1990 39 Suç Oyuncu 6.5 4,781
1989 38 Dram Oyuncu 6.3 5,106
1989 Dram Oyuncu 7.4 345

Krokodil Dundee 2
1988 37 Aksiyon Oyuncu 5.6 50,076
1988 Suç Oyuncu 7.4 611
1986 35 Aksiyon Oyuncu 5.7 6,209

Kedi Gözü
1985 34 Komedi Oyuncu 6.3 20,713

Kanun Namına
1984 Aksiyon Oyuncu 7.5 20,680
Dizi Altyazıları
Chernobyl (30,565) Game of Thrones (11,292) The 100 (3,340) Black Mirror (2,178) Warrior (2,101) Big Little Lies (1,595) Vikings (1,226) The Big Bang Theory (1,175) Jessica Jones (1,153) The Blacklist (1,115)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019