Giriş Kayıt
Angie Dickinson

Angie Dickinson (87)


Oyuncu

Angeline Brown, 29 Eylül 1931 Kulm, North Dakota, ABD doğumlu oyuncu.

1965 yılının Mayıs ayında Burt Bacharach ile evlendi. 16 yılın ardından 1981 yılının Ağustos ayında boşandılar. Çiftin 1 çocukları oldu.

Kahramanlar Şehri (1959), Ölüme Kuşanmak (1980), Dönüşü Olmayan Yol (1967), Ölüm Saçanlar (1964) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Angeline Brown
Doğum Tarihi: 29 Eylül 1931
Doğum Yeri: Kulm, North Dakota, ABD
Burcu: Terazi
Boyu: 1.65 m
8.5 (2 Oy)
  • Currently 170/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (27)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Belgesel Oyuncu 7.9 543
2011 80 Belgesel Oyuncu 7.0 838
2008 Belgesel Oyuncu 7.9 190
2007 76 Belgesel Oyuncu 7.4 371
2004 73 Komedi Oyuncu 5.2 2,485
2002 71 Belgesel Oyuncu 7.4 6,580

Ocean's 11
2001 70 Suç Oyuncu 7.8 476,086
2001 70 Komedi Oyuncu 6.2 607

İyilik Bul, İyilik Yap
2000 69 Dram Oyuncu 7.2 107,500

Düetler
2000 69 Komedi Oyuncu 6.0 8,834

Zehirli Öpücük
1999 68 Komedi Oyuncu 5.7 206

Aile Sırları
1997 66 Gerilim Oyuncu 5.0 178
1995 64 Komedi Oyuncu 6.3 34,108
1993 62 Komedi Oyuncu 8.1 2,120
1993 Dram Oyuncu 7.2 1,878

Dişi Kovboylar Da Hüzünlenir
1993 62 Komedi Oyuncu 4.3 6,756

Kötü Anne 2
1987 56 Aksiyon Oyuncu 4.9 657
1987 Belgesel Oyuncu 7.9 1,487
1984 Dram Oyuncu 6.5 75
1982 51 Gizem Oyuncu 6.0 132
1981 50 Aksiyon Oyuncu 7.0 6,231
1981 50 Komedi Oyuncu 4.1 1,011

Ölüme Kuşanmak
1980 49 Dram Oyuncu 7.1 30,879
1974 43 Aksiyon Oyuncu 5.8 1,949

Kadın Polis
1974 Aksiyon Oyuncu 6.6 1,428
1973 42 Korku Oyuncu 6.5 1,023

Bir adam ölecek
1972 41 Aksiyon Oyuncu 6.6 747
1971 40 Komedi Oyuncu 6.2 1,795
1969 38 Komedi Oyuncu 5.9 1,073

Genç Billy Young
1969 38 Romantik Oyuncu 5.7 921
1967 36 Western Oyuncu 6.1 828

Dönüşü Olmayan Yol
1967 36 Suç Oyuncu 7.4 16,766
1966 35 Aksiyon Oyuncu 5.7 721

Takip
1966 35 Dram Oyuncu 7.3 9,188

Devlerin Gölgesi
1966 35 Macera Oyuncu 6.4 2,529
1965 34 Komedi Oyuncu 6.3 527

Ölüm Saçanlar
1964 33 Suç Oyuncu 7.1 6,029
1963 32 Komedi Oyuncu 7.0 2,045
1963 Macera Oyuncu 7.8 136
1962 31 Komedi Oyuncu 5.7 226
1962 Komedi Oyuncu 8.4 2,833
1962 Suç Oyuncu 8.6 3,439
1962 31 Dram Oyuncu 6.5 990
1961 Dram Oyuncu 7.1 621
1961 30 Dram Oyuncu 6.0 410

Soyguncular
1960 29 Komedi Oyuncu 6.6 18,361

Kahramanlar Şehri
1959 28 Dram Oyuncu 8.0 51,209
1959 28 Macera Oyuncu 5.0 107
1959 Komedi Oyuncu 8.3 181
1958 27 Komedi Oyuncu 5.5 293
1958 27 Kara Film Oyuncu 6.6 757
1957 26 Aksiyon Oyuncu 6.3 608
1957 26 Western Oyuncu 6.8 1,693
1957 26 Western Oyuncu 6.5 465
1956 25 Most Popular by Genre Oyuncu 6.3 409
1956 25 Dram Oyuncu 6.6 467
1955 24 Western Oyuncu 6.7 1,260
1955 Dram Oyuncu 7.8 73

Çapkın Kumarbaz
1955 24 Western Oyuncu 6.5 482
1954 23 Komedi Oyuncu 6.1 584
1952 Western Oyuncu 7.7 583
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019