Giriş Kayıt


Senarist

, senarist.

Bıçak Sırtı (1982), Azınlık Raporu (2002), Blade Runner 2049: Bıçak Sırtı (2017), Gerçeğe Çağrı (1990) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Phillip K. Dick | Jack Dowland | Richard Phillips
Web Sitesi:
Boyu: 1.78 m
9.5 (6 Oy)
  • Currently 190/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Blade Runner 2049: Bıçak Sırtı
2017 Dram Senarist 8.1 330,917
2017 Bilim-Kurgu Senarist 7.3 8,420

Azınlık Raporu
2015 Aksiyon Senarist 5.9 8,697

Yüksek Şatodaki Adam
2015 Dram Senarist 8.1 57,527

Kader Ajanları
2011 Romantik Senarist 7.1 221,275

Albemuth Özgür Radyosu
2010 Dram Senarist 5.8 1,306
2010 Dram 2.8 236

Çığlıklar: Büyük Av
2009 Aksiyon Senarist 4.7 4,648

İleri
2007 Aksiyon Senarist 6.2 136,556

Karanlığı Taramak
2006 Animasyon Senarist 7.1 97,803

Hesaplaşma
2003 Aksiyon Senarist 6.3 96,244

Naturel Şehir
2003 Bilim-Kurgu Senarist 5.8 3,680

Azınlık Raporu
2002 Aksiyon Senarist 7.7 453,385

İki Yüzlü
2001 Bilim-Kurgu Senarist 6.2 20,462

Çığlıklar
1995 Aksiyon Senarist 6.4 22,407

Gerçeğe Çağrı
1990 Aksiyon Senarist 7.5 269,295
1987 Bilim-Kurgu Senarist 7.2 430

Bıçak Sırtı
1982 Bilim-Kurgu Senarist
8.2 599,234
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,784) Suits (1,694) The Sinner (1,537) Shameless (1,457) La Casa de Papel (1,303) Fear the Walking Dead (1,290) Castle Rock (1,177) Bodyguard (1,164) Mayans M.C. (1,150) The 100 (1,041)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018