Giriş Kayıt
Bruce Dern

Bruce Dern


Oyuncu, Yapımcı

Bruce Dern, oyuncu, yapımcı.

Diane Ladd ile evlendi. -1 yılın ardından 1969 yılının Eylül ayında boşandılar. Çiftin 2 çocukları oldu.

Cani (2003), Nebraska (2013), Meraklı Komşular (1989), Son Adam (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

9.4 (7 Oy)
  • Currently 188.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (21)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2024 Dram Oyuncu    
2023 Komedi Oyuncu 7.9 116
2023 Aksiyon Oyuncu 5.6 44
2023 Aksiyon Oyuncu    
2023 Aksiyon Oyuncu    
2022 Gerilim Oyuncu    
2022 Korku Oyuncu 3.3 1,006
2022 Aksiyon Oyuncu 4.7 268
2021 Western Oyuncu 4.6 12
2021 Komedi Oyuncu 5.6 151
2021 Suç Oyuncu 4.5 197
2021 Aksiyon Oyuncu 7.3 896
2021 Aksiyon Oyuncu 5.6 808
2021 Dram Yapımcı 4.6 202
2021 Komedi Oyuncu 4.1 864
2020 Aksiyon Oyuncu 5.9 1,512
2019 Gerilim Oyuncu 4.9 1,887
2019 Dram Oyuncu 5.9 331
2019 Aksiyon Oyuncu 3.0 182

Hayallerin Peşinde
2019 Macera Oyuncu 7.6 101,376
2019 Western Oyuncu 6.6 576
2019 Belgesel Oyuncu 7.3 5,028

Bir Zamanlar... Hollywood'da
2019 Komedi Oyuncu 7.6 834,107
2019 Dram Oyuncu 6.8 14,380
2019 Komedi Oyuncu 7.4 6,274
2019 Komedi Oyuncu 5.8 514
2019 Suç Oyuncu 5.2 1,785
2018 Dram Oyuncu 6.7 39,889
2018 Komedi Oyuncu 5.2 1,623
2018 Macera Oyuncu 5.3 484
2018 Dram Oyuncu 4.8 1,392
2018 Dram Oyuncu 5.6 1,409
2018 Suç Oyuncu 6.5 42,180
2017 Dram Oyuncu 6.4 14,478

Ruhların Sonbaharı
2017 Dram Oyuncu 6.9 14,828
2017 Western Oyuncu 4.7 3,160
2017 Komedi Oyuncu 5.5 99
2017 Suç Oyuncu 4.5 1,882
2017 Gerilim Oyuncu    
2015 Suç Oyuncu 7.8 653,538
2015 Belgesel Oyuncu 7.2 43
2014 Reality-TV Oyuncu 7.2 934
2014 Gerilim Oyuncu 6.1 13,697
2013 Dram Oyuncu 6.3 425
2013 Aile Oyuncu 6.0 2,033

Bebek Tabutu
2013 Korku Oyuncu 3.3 1,094
2013 Macera Oyuncu 7.7 122,884

Zincirsiz
2012 Dram Oyuncu 8.5 1,676,924

Tepedeki Ev
2011 Animasyon Oyuncu 7.4 51,144
2011 Suç Oyuncu 4.7 4,587
2011 Korku Oyuncu 4.7 11,614
2011 Suç Oyuncu 4.5 1,843
2011 Belgesel Oyuncu 7.6 2,654
2010 Dram Oyuncu 5.8 39

Mahzen
2009 Macera Oyuncu 5.7 24,176
2009 Komedi Oyuncu 5.6 1,475

Yılın Bahçesi
2009 Komedi Oyuncu 4.8 619
2008 Korku Oyuncu 4.0 1,053

Altın Çocuklar
2008 Komedi Oyuncu 6.0 576

Bobby Z
2007 Aksiyon Oyuncu 5.8 15,202

Pasta Yiyenler
2007 Dram Oyuncu 6.3 7,425
2006 Aksiyon Oyuncu 5.6 854

Hayale Yolculuk
2006 Macera Oyuncu 6.3 23,216
2006 Dram Oyuncu 6.0 477
2006 Dram Oyuncu 7.0 1,091
2006 Dram Oyuncu 7.7 23,133
2005 Talk-Show Oyuncu 5.1 439

Aşk Vadisi
2005 Dram Oyuncu 6.4 18,900

Cani
2003 Biyografi Oyuncu 7.3 160,578
2003 Komedi Oyuncu 6.5 17,290
2003 Komedi Oyuncu 5.3 4,975
2003 Belgesel Oyuncu 7.6 2,794

Korkunç Şüphe
2001 Gerilim Oyuncu 5.8 39,640

Vahşi Aşk
2000 Dram Oyuncu 5.8 15,581

Perili Ev
1999 Fantastik Oyuncu 5.0 80,159

Küçük Askerler
1998 Aksiyon Oyuncu 6.2 105,104
1998 Dram Oyuncu 5.4 414

Son Adam
1996 Aksiyon Oyuncu 6.4 60,719

Kurtlar Şehri
1996 Suç Oyuncu 6.3 18,836

Çilgin denizalti
1996 Komedi Oyuncu 6.2 26,525
1995 Komedi Oyuncu 4.6 219
1995 Aksiyon Oyuncu 5.8 7,783
1992 Dram Oyuncu 6.9 7,972
1991 Suç Oyuncu 6.2 461
1991 News Oyuncu 7.0 335
1990 Suç Oyuncu 6.5 4,133

Meraklı Komşular
1989 Komedi Oyuncu 6.8 82,605
1988 Dram Oyuncu 5.7 3,968
1987 Aksiyon Oyuncu 5.0 1,057
1987 Dram Oyuncu 5.9 2,537
1986 Dram Oyuncu 6.7 284
1982 Dram Oyuncu 6.4 701
1981 News Oyuncu 3.6 2,741
1980 Komedi Oyuncu 5.5 384

Korkunun Gösterisi
1979 Belgesel Oyuncu 8.9 163

Eve Dönüş
1978 Dram Oyuncu 7.3 14,669

Sürücü
1978 Aksiyon Oyuncu 7.1 19,195
1977 Aksiyon Oyuncu 6.8 9,018
1976 Komedi Oyuncu 4.8 758

Aile Komplosu
1976 Komedi Oyuncu 6.8 24,651
1975 Komedi Oyuncu 8.0 52,268

Tebessüm
1975 Komedi Oyuncu 7.1 2,542
1975 Western Oyuncu 6.5 2,437

Muhteşem Gatsby
1974 Dram Oyuncu 6.4 26,616
1973 Suç Oyuncu 6.4 3,180

Eski Dost
1973 Dram Oyuncu 7.2 20,939
1972 Suç Oyuncu 6.5 6,021
1972 Macera Oyuncu 6.6 31,212

Genç Kovboylar
1972 Macera Oyuncu 7.4 15,716
1971 Dram Oyuncu 5.7 1,733
1971 Korku Oyuncu 3.5 1,830
1970 Dram Oyuncu 5.7 3,689

Atları da Vururlar
1969 Dram Oyuncu 7.8 20,694
1969 Aksiyon Oyuncu 4.7 451

Bir Numara
1969 Dram Oyuncu 5.5 698

Tek Gözlü Kahraman
1969 Dram Oyuncu 6.1 3,453

Hızlı Şerif
1969 Komedi Oyuncu 7.5 12,557
1968 Western Oyuncu 7.1 409

Onları Yükseğe As
1968 Aksiyon Oyuncu 7.0 42,587
1968 Dram Oyuncu 5.9 2,997

Harp Vagonu
1967 Aksiyon Oyuncu 6.8 10,725

Dostum Silâhımdır
1967 Romantik Oyuncu 7.1 5,223
1967 Komedi Oyuncu 6.1 1,600

Trip
1967 Dram Oyuncu 6.1 5,355

Al Capone Öldürüyor
1967 Suç Oyuncu 6.6 4,709
1966 Aksiyon Oyuncu 5.6 3,292
1965 Dram Oyuncu 7.4 1,331
1965 Western Oyuncu 7.6 3,489

Hırsız Kız
1964 Dram Oyuncu 7.1 53,516

Sus, Sevgilim
1964 Dram Oyuncu 7.5 15,903

Kaçak
1963 Macera Oyuncu 8.1 4,630
1963 Aksiyon Oyuncu 8.2 1,416
1962 Western Oyuncu 7.6 3,129
1962 Komedi Oyuncu 8.5 4,202
1962 Suç Oyuncu 8.5 5,098
1961 Dram Oyuncu 7.1 636

Vahşi Nehir
1960 Dram Oyuncu 7.5 6,133
1959 Aksiyon Oyuncu 7.3 10,823
1957 Western Oyuncu 7.5 3,691
1955 Dram Oyuncu 8.1 8,593
1952 News Oyuncu 4.6 2,436
- Gerilim Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024