Giriş Kayıt
Patrick Dempsey

Patrick Dempsey (53)


Oyuncu, Yapımcı

Patrick Galen Dempsey, 13 Ocak 1966 Lewiston, Maine, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı.

1987 yılının Ağustos ayında Rocky Parker ile evlendi. 7 yılın ardından 1994 yılının Nisan ayında boşandılar. 1999 yılının Temmuz ayında Jillian Dempsey ile evlendi. Çiftin 3 çocukları olmuştur.

Beni Unutma (2002), Özgürlük Yazarları (2007), Gelin Benim Olacak (2008), Can't Buy Me Love (1987) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Patrick Galen Dempsey
Doğum Tarihi: 13 Ocak 1966
Doğum Yeri: Lewiston, Maine, ABD
Takma İsmi: Dr. McDreamy
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.79 m
9.0 (2 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (18)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Enzo: Yağmurda Yarış Sanatı
2019 53 Komedi Yapımcı 8.6 16
2018 Suç Oyuncu 7.4 2,622
2018 52 Animasyon Oyuncu    
2017 Kısa Metraj Oyuncu 7.2 4,101

Bridget Jones'un Bebeği
2016 50 Komedi Oyuncu 6.5 60,346
2015 Belgesel Oyuncu 7.5 324
2015 49 Belgesel Oyuncu 7.7 659
2013 47 Komedi Oyuncu 3.0 520

Çifte Soygun
2011 45 Komedi Yapımcı
Oyuncu
6.4 30,359

Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü
2011 45 Aksiyon Oyuncu 6.2 366,566
2011 Oyuncu 5.4 397
2011 45 Belgesel Oyuncu 7.4 38

Sevgililer Günü
2010 44 Komedi Oyuncu 5.7 107,219

Gelin Benim Olacak
2008 42 Komedi Oyuncu 5.9 63,232
2008 Oyuncu 6.8 1,417
2008 News Oyuncu 6.2 33

Manhattan'da sihir
2007 41 Animasyon Oyuncu 7.1 165,303

Özgürlük Yazarları
2007 41 Biyografi Oyuncu 7.6 61,986
2007 Komedi Oyuncu 6.7 20,651
2006 40 Dram Oyuncu 7.2 18

Ayı Kardeş 2
2006 40 Animasyon Oyuncu 6.2 12,401
2005 Dram Oyuncu 7.6 213,516

Demir Çeneli Melekler
2004 38 Dram Oyuncu 7.6 5,362
2003 37 Komedi Oyuncu 6.1 99
2003 Komedi Oyuncu 7.1 13,697
2003 Komedi Oyuncu 6.8 2,565
2003 Komedi Oyuncu 6.7 12,379

Beni Unutma
2002 36 Komedi Oyuncu 6.2 95,580

İmparatorlar Klübü
2002 36 Dram Oyuncu 6.9 15,899
2002 36 Oyuncu 8.1 17

Çığlık 3
2000 34 Korku Oyuncu 5.6 114,380
1999 33 Dram Oyuncu 5.6 404
1999 Dram Oyuncu 7.8 2,404

Will & Grace 1
1998 Komedi Oyuncu 7.3 47,301
1998 32 Biyografi Oyuncu 7.7 891
1998 32 Dram Oyuncu 6.2 753

Hugo Havuzculuk
1997 31 Komedi Oyuncu 5.1 1,808
1997 Talk-Show Oyuncu 2.8 5,839
1997 31 Macera Oyuncu 5.8 1,345
1997 Suç Oyuncu 7.7 7,051
1996 Komedi Oyuncu 8.4 42,223
1995 29 Dram Oyuncu 4.1 181

Tehdit
1995 29 Aksiyon Oyuncu 6.6 100,959

İnsanlık Yolu
1994 28 Komedi Oyuncu 6.7 12,376
1993 27 Komedi Oyuncu 4.4 279
1993 Komedi Oyuncu 6.9 12,012
1993 27 Komedi Oyuncu 4.8 292
1993 Biyografi Oyuncu 6.4 280
1992 Komedi Oyuncu 5.3 9,654
1991 25 Suç Oyuncu 5.9 7,817
1991 25 Aksiyon Oyuncu 6.2 2,344
1990 24 Komedi Oyuncu 6.7 2,067
1989 23 Komedi Oyuncu 6.0 1,482
1989 23 Komedi Oyuncu 6.0 6,627
1988 22 Komedi Oyuncu 5.9 2,639
1987 21 Komedi Oyuncu 6.8 29,447
1987 21 Komedi Oyuncu 6.1 824
1986 20 Komedi Oyuncu 3.4 2,119
1985 19 Komedi Oyuncu 5.9 11,423
Dizi Altyazıları
Chernobyl (13,469) Game of Thrones (5,851) Warrior (2,020) Swamp Thing (1,663) Black Mirror (1,611) The Big Bang Theory (1,555) Shingeki no kyojin (1,507) The 100 (1,406) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,269) Vikings (1,187)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019