Giriş Kayıt
Dana Delany

Dana Delany (66)


Oyuncu

Dana Welles Delany, 13 Mart 1956 New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu.

Eve Uçuş (1996), HouseSitter (1992), Body of Proof (2011), Hand of God (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Dana Welles Delany
Doğum Tarihi: 13 Mart 1956
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Burcu: Balık
Boyu: 1.68 m
8.5 (8 Oy)
  • Currently 170/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (23)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Suç Oyuncu 8.4 7,562
2019 Dram Oyuncu 7.3 273
2019 Dram Oyuncu 6.2 2,048
2017 61 Komedi Oyuncu 4.6 2,534
2016 Komedi Oyuncu 7.0 20,275
2015 Komedi Oyuncu 6.8 1,947
2015 Dram Oyuncu 7.1 1,389
2014 Suç Oyuncu 7.5 11,571

Adalet Birliği: Flash Noktası Paradoksu
2013 57 Animasyon Oyuncu 8.1 53,076

Kirli Oyun
2012 56 Aksiyon Oyuncu 4.6 10,352
2011 Suç Oyuncu 7.1 18,381
2010 Animasyon Oyuncu 6.0 1,837
2010 Talk-Show Oyuncu 3.2 2,250
2010 54 Dram Oyuncu 4.7 687
2010 54 Dram Oyuncu 3.4 2,234

Hayatımın Romanı
2010 54 Dram Oyuncu 4.7 695
2009 Komedi Oyuncu 8.1 163,115
2009 53 Belgesel Oyuncu 6.0 291
2008 52 Dram Oyuncu 4.3 413
2007 Suç Oyuncu 7.6 2,922
2006 Talk-Show Oyuncu 4.3 1,080

Superman: Zihinsel Saldırı
2006 Animasyon Oyuncu 5.9 4,620
2006 Komedi Oyuncu 7.5 841

Umutsuz Evkadınları
2004 Komedi Oyuncu 7.6 129,620
2004 Animasyon Oyuncu 7.3 12,146
2004 Animasyon Oyuncu 8.7 16,546
2003 Dram Oyuncu 6.2 264
2003 Komedi Oyuncu 6.5 16,563
2003 Dram Oyuncu 6.6 112
2002 46 Dram Oyuncu 6.3 359
2002 46 Komedi Oyuncu 6.4 353

Adalet Birliği
2001 Animasyon Oyuncu 8.6 46,997

Günaha Davet
2000 44 Dram Oyuncu 5.3 1,220
1999 Aksiyon Oyuncu 1.4 652
1999 Dram Oyuncu 5.8 270

Uyanış
1998 42 Komedi Oyuncu 5.9 4,301
1998 Dram Oyuncu 5.3 320
1998 42 Dram Oyuncu 5.8 5,993

Batman / Superman : Dünyanın En İyisi
1997 Animasyon Oyuncu 7.7 9,500
1997 Talk-Show Oyuncu 2.5 8,245
1997 41 Biyografi Oyuncu 6.6 2,329

Süperman: Kripton'un Son Oğlu
1996 40 Animasyon Oyuncu 7.6 3,113

Eve Uçuş
1996 40 Macera Oyuncu 6.9 25,908
1996 Animasyon Oyuncu 8.1 16,108
1995 39 Komedi Oyuncu 5.2 1,916
1994 38 Komedi Oyuncu 4.2 7,035

İçerideki Düşman
1994 38 Dram Oyuncu 5.7 1,416

Batman: Hayaletin Maskesi
1993 37 Animasyon Oyuncu 7.8 51,860
1993 37 Aksiyon Oyuncu 7.8 150,429
1993 Dram Oyuncu 7.1 2,279
1993 Aksiyon Oyuncu 5.7 753
1993 Komedi Oyuncu 7.0 13,862
1993 Komedi Oyuncu 7.5 4,717
1992 Komedi Oyuncu 8.5 8,652
1992 36 Komedi Oyuncu 6.1 25,478
1992 Komedi Oyuncu 5.3 10,646
1992 36 Suç Oyuncu 6.8 8,053

Parador Üzerinde Ay
1988 32 Komedi Oyuncu 6.0 6,323
1988 32 Biyografi Oyuncu 6.3 2,117
1988 Dram Oyuncu 8.2 3,090
1988 32 Dram Oyuncu 6.1 3,944
1986 30 Macera Oyuncu 6.5 485
1985 29 Komedi Oyuncu 5.1 246
1981 News Oyuncu 3.5 2,522
1981 25 Dram Oyuncu 5.7 2,550
1980 Aksiyon Oyuncu 7.5 26,197
1973 17 Oyuncu 7.7 2,017
1952 News Oyuncu 4.6 2,225
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022