Giriş Kayıt
Jeremy Davies

Jeremy Davies (53)


Oyuncu

Jeremy Davies Boring, 08 Ekim 1969 Saugus, California, ABD doğumlu oyuncu.

Siyah Telefon (2021), Sekreter (2002), Solaris (2002), Yırtıcı (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Jeremy Davies Boring
Doğum Tarihi: 08 Ekim 1969
Doğum Yeri: Saugus, California, ABD
Burcu: Terazi
Boyu: 1.82 m
7.8 (13 Oy)
  • Currently 157/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (16)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 53 Suç Oyuncu    
2022 53 Gerilim Oyuncu 5.1 580

Siyah Telefon
2021 52 Korku Oyuncu 6.9 134,450

Jack’in Yaptığı Ev
2018 49 Dram Oyuncu 6.8 77,647

Amerikan Tanrıları
2017 Dram Oyuncu 7.7 86,862
2017 Animasyon Oyuncu 7.0 26,347
2016 Suç Oyuncu 8.1 323,866
2015 Dram Oyuncu 6.7 4,248
2014 Dram Oyuncu 7.5 53,762
2013 Macera Oyuncu 7.3 61,492
2013 Suç Oyuncu 8.5 255,424
2012 43 Oyuncu 6.3 259
2010 41 Komedi Oyuncu 7.1 144,071
2010 Aksiyon Oyuncu 8.6 100,977
2009 40 Dram Oyuncu
7.9 517
2009 40 Dram Oyuncu
7.6 1,255

Şafak Harekâtı
2006 37 Macera Oyuncu 7.3 107,014
2005 36 Dram Oyuncu 7.3 23,863
2004 Macera Oyuncu 8.3 552,774
2004 35 Aksiyon Oyuncu 6.4 3,527
2003 34 Suç Oyuncu 8.0 149,754
2003 34 Belgesel
Oyuncu
6.6 696
2002 33 Dram Oyuncu 6.2 83,531

Sekreter
2002 33 Komedi Oyuncu 6.9 92,246

Paranın Peşinde
2002 33 Dram Oyuncu 4.7 1,846
2002 33 Komedi Oyuncu 4.6 1,721
2002 Suç Oyuncu 7.1 6,685

Tekno Aşk
2002 33 Komedi Oyuncu 5.3 1,622
2001 32 Dram Oyuncu 6.2 4,948

Sırlar Oteli
2000 31 Dram Oyuncu 5.8 21,725

Yırtıcı
1999 30 Macera Oyuncu 6.9 40,388
1999 30 Komedi Oyuncu 5.6 709

Er Ryan'ı Kurtarmak
1998 29 Aksiyon Oyuncu 8.6 1,385,236
1997 28 Dram Oyuncu 6.1 1,946

Sonuna Kadar
1997 28 Komedi Oyuncu 5.7 1,999

Kasırga
1996 27 Aksiyon Oyuncu 6.4 197,836
1994 25 Dram Oyuncu 6.5 29,585
1994 25 Komedi Oyuncu 6.3 6,466
1992 23 Suç Oyuncu 5.5 2,490
1988 Komedi Oyuncu 8.4 38,226
1963 Dram Oyuncu 6.5 5,054
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022