Giriş Kayıt
Jeff Daniels

Jeff Daniels (68)


Oyuncu, Senarist, Yapımcı, Yönetmen

Jeffrey Warren Daniels, 19 Şubat 1955 Athens, Georgia, ABD doğumlu oyuncu, senarist, yapımcı, yönetmen.

Marslı (2015), Salak İle Avanak (1994), Steve Jobs (2015), Haber Stüdyosu (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Jeffrey Warren Daniels
Doğum Tarihi: 19 Şubat 1955
Doğum Yeri: Athens, Georgia, ABD
Burcu: Balık
Web Sitesi:
Boyu: 1.9 m
8.4 (27 Oy)
  • Currently 168.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (21)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2021 Suç Yapımcı
Oyuncu
7.2 8,995
2021 Belgesel Oyuncu    
2020 65 Biyografi Oyuncu 6.5 1,082
2020 Dram Oyuncu 7.5 9,316
2019 64 Dram Senarist
Yapımcı
Oyuncu
5.4 342
2018 News Oyuncu 4.9 236
2018 63 Biyografi Oyuncu 6.2 10,093
2018 63 Belgesel Oyuncu 8.2 1,311
2018 Dram Oyuncu 8.0 15,878
2017 Aksiyon Oyuncu 8.3 69,769
2017 62 Belgesel Oyuncu 7.3 616

Uyumsuz Serisi: Yandaş
2016 61 Aksiyon Oyuncu 5.7 125,014
2016 Oyuncu 6.4 2,179
2015 60 Biyografi Oyuncu 7.2 171,396

Marslı
2015 60 Macera Oyuncu 8.0 862,876
2015 Oyuncu 6.4 420

Salak ile Avanak Geri Dönüyor
2014 59 Komedi Oyuncu 5.6 139,425
2014 Oyuncu 6.5 445
2014 59 Müzik Oyuncu 5.7 190
2014 Komedi Oyuncu 7.1 18,377
2014 Talk-Show Oyuncu 4.1 137
2013 58 Belgesel Oyuncu 8.2 284
2013 Oyuncu 6.8 392

Tetikçiler
2012 57 Aksiyon Oyuncu 7.4 581,377

Haber Stüdyosu
2012 Dram Oyuncu 8.6 117,544
2010 Talk-Show Oyuncu 3.2 2,274

Uluma
2010 55 Animasyon Oyuncu 6.7 13,128

Uzaklara Gidelim
2009 54 Komedi Oyuncu 7.0 54,063
2009 54 Komedi Oyuncu 6.5 19,512

Devlet Oyunları
2009 54 Suç Oyuncu 7.1 154,381
2009 Komedi Oyuncu 6.8 13,504

The Answer Man
2009 54 Komedi Oyuncu 6.4 7,029

Hain
2008 53 Aksiyon Oyuncu 6.9 58,162

Uzay Maymunları
2008 53 Animasyon Oyuncu 4.5 11,981

Kulağımdaki Düşman
2008 53 Dram Oyuncu 6.6 637

Ana Kuzusu
2007 52 Komedi Oyuncu 5.2 5,786
2007 52 Macera Oyuncu 6.0 417

Gözcü
2007 52 Suç Oyuncu 7.0 59,335
2007 Komedi Oyuncu 6.0 4,660

Gerçeğin Peşinde
2006 51 Biyografi Oyuncu 7.1 17,571
2006 51 Macera Oyuncu 5.6 61,064

Mürekkep Balığı Ve Balina
2005 50 Komedi Oyuncu 7.3 84,416

İyi Geceler, İyi Şanslar
2005 50 Dram Oyuncu 7.4 98,812
2005 Komedi Oyuncu 8.5 38,940
2005 50 Komedi Oyuncu 6.3 11,920
2005 Komedi Oyuncu 8.4 11,185

Cennette Karşılaşacağınız Beş Kişi
2004 Dram Oyuncu 7.2 5,936

Hayali Kahramanlar
2004 49 Komedi Oyuncu 7.1 9,759
2004 49 Komedi Oyuncu 6.0 1,280
2003 48 Dram Oyuncu 5.8 1,539

Tanrılar Ve Generaller
2003 48 Dram Oyuncu 6.2 16,610
2003 Komedi Oyuncu 6.5 16,690

Saatler
2002 47 Dram Oyuncu 7.5 133,505

Kan Borcu
2002 47 Aksiyon Oyuncu 6.4 45,925

Süper Emici
2002 47 Komedi Yönetmen
Senarist
Oyuncu
4.4 922
2000 45 Korku Oyuncu 6.2 3,538

Kopyacılar
2000 45 Dram Oyuncu 6.7 3,783

Geçit
2000 45 Biyografi Oyuncu 7.1 2,076
1999 44 Dram Oyuncu 5.6 1,889

En Sevdiğim Marslı
1999 44 Komedi Oyuncu 5.1 13,863

Yaşamın Renkleri
1998 43 Komedi Oyuncu 7.5 131,167
1998 News Oyuncu 3.1 2,269

Mahkeme Ve Dava
1997 42 Komedi Oyuncu 5.8 7,623

101 Dalmaçyalı
1996 41 Aile Oyuncu 5.7 112,898

Vadide İki Gün
1996 41 Komedi Oyuncu 6.5 20,767

Eve Uçuş
1996 41 Macera Oyuncu 6.9 26,029
1996 Komedi Oyuncu 8.3 47,456

Salak İle Avanak
1994 39 Komedi Oyuncu 7.3 390,508

Hız Tuzağı
1994 39 Aksiyon Oyuncu 7.3 368,966
1993 38 Dram Oyuncu 7.6 29,737
1993 Komedi Oyuncu 8.2 18,389
1993 Komedi Oyuncu 7.0 13,927
1993 Komedi Oyuncu 7.5 4,744
1992 Komedi Oyuncu 5.3 10,687
1992 37 Gizem Oyuncu 6.4 2,727

Kasabın Karısı
1991 36 Komedi Oyuncu 5.4 8,617

Örümcek Korkusu
1990 35 Komedi Oyuncu 6.5 71,522
1990 35 Dram Oyuncu 5.8 5,647
1989 34 Komedi Oyuncu 4.7 461
1988 33 Komedi Oyuncu 5.7 908
1988 33 Dram Oyuncu 6.8 626
1988 33 Dram Oyuncu 6.1 2,621

Radyo Günleri
1987 32 Komedi Oyuncu 7.4 34,522
1986 31 Komedi Oyuncu 6.1 11,678

Vahşi Bir Şey
1986 31 Komedi Oyuncu 6.9 19,349
1985 30 Dram Oyuncu 6.7 980

Kahire'nin Mor Gülü
1985 30 Komedi Oyuncu 7.7 52,472

Sevgi Sözcükleri
1983 28 Romantik Oyuncu 7.4 61,634

Bir Zamanlar
1981 26 Dram Oyuncu 7.3 9,958
1981 News Oyuncu 3.5 2,551
1980 Biyografi Oyuncu 6.7 338
1975 Komedi Oyuncu 8.0 49,735
1962 Komedi Oyuncu 8.5 3,991
1952 News Oyuncu 4.6 2,258
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023