Giriş Kayıt
Mark Dacascos

Mark Dacascos (58)


Oyuncu, Dublör, Yapımcı, Yönetmen

Mark Alan Dacascos, 26 Şubat 1964 Honolulu, Hawaii, ABD doğumlu oyuncu, dublör, yapımcı, yönetmen.

1998 yılının Ocak ayında Julie Condra ile evlendi. Çiftin 3 çocukları olmuştur.

Kurtların Kardeşliği (2001), Samurayın Gözyaşları (1995), Kod Adı: Temizlikçi (2007), İkiz Ejder (1994) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Mark Alan Dacascos
Doğum Tarihi: 26 Şubat 1964
Doğum Yeri: Honolulu, Hawaii, ABD
Diğer Bir İsmi: Mark Alan Dacascos | Mark Alan Dacasos
Burcu: Balık
Web Sitesi:
Boyu: 1.75 m
8.2 (24 Oy)
  • Currently 163.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (16)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Game-Show Oyuncu    
2022 58 Aksiyon Oyuncu 5.9 83
2022 58 Aksiyon Oyuncu    
2021 57 Aksiyon Oyuncu 4.0 162
2021 57 Animasyon Oyuncu 6.1 3,243
2020 56 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
4.4 117
2019 55 Aksiyon Oyuncu 3.6 886
2019 55 Aksiyon Oyuncu 5.1 3,091
2019 Aksiyon Oyuncu 6.4 13,308

John Wick 3: Parabellum
2019 55 Aksiyon Oyuncu 7.4 343,678
2018 54 Oyuncu 5.1 1,384
2018 Romantik Oyuncu 6.5 873
2018 54 Aksiyon Oyuncu 2.3 1,003
2018 54 Aksiyon Oyuncu    
2017 Aksiyon Oyuncu 8.2 20
2017 Komedi Oyuncu 6.5 1,464
2016 52 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
Senarist
Yönetmen
2.6 1,875
2016 Suç Oyuncu 8.1 324,163
2016 52 Aksiyon Oyuncu 4.6 90
2016 52 Aksiyon Oyuncu 4.3 1,524

Chicago Polis Departmanı
2014 Aksiyon Oyuncu 8.1 38,849
2014 50 Komedi Oyuncu 3.5 243
2014 50 Aksiyon Oyuncu 4.4 679
2013 Aksiyon Oyuncu 7.5 217,578
2013 49 Macera Oyuncu 4.8 1,803
2011 Aksiyon Oyuncu 7.3 9,881
2010 46 Aksiyon Oyuncu 4.5 319
2010 Aksiyon Oyuncu 7.4 74,012

Cennetteki Gölgeler
2010 46 Aksiyon Oyuncu 3.6 396
2009 45 Aksiyon Oyuncu 7.1 154
2009 45 Fantastik Oyuncu 3.7 1,168
2009 45 Aksiyon Oyuncu 3.1 969
2008 Biyografi Oyuncu 6.8 1,485

Ben Omega
2007 43 Aksiyon Oyuncu 3.3 3,268

Uzaylı Ajan
2007 43 Aksiyon Oyuncu 4.0 1,337

Kod Adı: Temizlikçi
2007 43 Aksiyon Oyuncu 4.6 11,834
2006 42 Aksiyon Oyuncu 3.8 692
2006 42 Aksiyon Oyuncu 4.0 1,091
2006 42 Dram Oyuncu 5.3 879

Kartal Bir
2006 42 Aksiyon Oyuncu 3.8 1,579

Savaşçı Nomad
2005 41 Dram Oyuncu 5.8 3,899
2005 Aile Oyuncu 4.8 10,048
2005 Game-Show Oyuncu 7.1 2,169
2005 Aile Oyuncu 4.7 373

Yıldız Geçidi Atlantis
2004 Aksiyon Oyuncu 8.1 67,406

Beşikten Mezara
2003 39 Aksiyon Oyuncu 5.8 45,319

Kıyamet Ateşi
2002 38 Aksiyon Oyuncu 3.7 1,433

Kurtların Kardeşliği
2001 37 Macera Oyuncu 7.0 67,349

Öldürme İçgüdüsü
2001 37 Aksiyon Oyuncu 4.6 706

Vurucu Tim
2000 36 Aksiyon Oyuncu 5.2 1,827
1999 Aksiyon Oyuncu 4.6 948
1998 Aksiyon Oyuncu 6.4 2,502

Büyük İntikam
1997 33 Aksiyon Oyuncu 4.7 1,312
1997 33 Aksiyon Oyuncu 6.6 6,378
1997 Talk-Show Oyuncu 2.5 8,235
1997 33 Aksiyon Oyuncu 3.6 2,325

Dr. Moreau'nun Adası
1996 32 Korku Oyuncu 4.5 33,930

Sabotaj
1996 32 Aksiyon Oyuncu 5.8 1,659

Samurayın Gözyaşları
1995 31 Aksiyon Oyuncu 6.4 12,967
1995 Aksiyon Oyuncu 3.9 1,683

İkiz Ejder
1994 30 Aksiyon Oyuncu 3.8 13,506

Güçlülerin Dünyası
1993 29 Aksiyon Oyuncu 6.5 6,382
1992 28 Aksiyon Oyuncu
Dublör
4.9 2,007
1990 26 Aksiyon Oyuncu 5.0 755
1989 25 Komedi Oyuncu
Dublör
3.7 1,503
1981 News Oyuncu 3.5 2,514
1963 Dram Oyuncu 6.5 5,059
- Aksiyon Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022