Giriş Kayıt
Cate Blanchett

Cate Blanchett (49)


Oyuncu, Yapımcı

Catherine Elise Blanchett, 14 Mayıs 1969 Melbourne, Victoria, Avustralya doğumlu oyuncu, yapımcı.

1997 yılının Aralık ayında Andrew Upton ile evlendi. Çiftin 4 çocukları olmuştur.

Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi (2008), Thor: Ragnarok (2017), Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı (2008), Göklerin Hakimi (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Catherine Elise Blanchett
Doğum Tarihi: 14 Mayıs 1969
Doğum Yeri: Melbourne, Victoria, Avustralya
Burcu: Boğa
Boyu: 1.74 m
9.5 (177 Oy)
  • Currently 189.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (72)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ejderhanı Nasıl Eğitirsin: Gizli Dünya
2019 Animasyon Oyuncu    

Eski Evdeki Büyülü Saat
2018 49 Komedi Oyuncu 6.3 8,375

Ocean's 8
2018 49 Aksiyon Oyuncu 6.3 93,223
2018 49 Komedi Oyuncu    

Mogli: Orman Çocuğu
2018 49 Macera Oyuncu    
2017 48 Aksiyon Oyuncu 7.9 394,067
2017 Belgesel Oyuncu 7.7 4,313
2017 48 Suç 4.5 5,933
2017 48 Dram Oyuncu 5.7 14,112
2017 Komedi Oyuncu 6.9 1,622
2016 47 Belgesel Oyuncu 6.4 3,038
2016 47 Kısa Metraj Oyuncu 8.0 138
2016 Oyuncu 6.5 1,848
2016 47 Oyuncu 7.0 737
2015 46 Dram Oyuncu 6.7 4,152
2015 46 Dram Oyuncu
Yapımcı
7.2 94,044

Gizli Dosya
2015 46 Biyografi Oyuncu 6.8 16,265

Sindirella
2015 46 Dram Oyuncu 6.9 134,470
2015 46 Dram Oyuncu 5.7 21,183
2015 Müzik Oyuncu 6.6 3,492

Hobbit: Tolkien Derlemesi
2015 46 Macera Oyuncu    

Hobbit: Beş Ordunun Savaşı
2014 45 Macera Oyuncu 7.4 422,314

Ejderhanı Nasıl Eğitirsin 2
2014 45 Animasyon Oyuncu 7.8 259,472

Hazine Avcıları
2014 45 Dram Oyuncu 6.1 114,693
2014 Reality-TV Oyuncu 7.2 844

Hobbit: Smaug'un Çorak Toprakları
2013 44 Macera Oyuncu 7.9 549,621
2013 44 Belgesel Oyuncu 6.5 102
2013 44 Belgesel Oyuncu 6.8 1,159

Mavi Yasemin
2013 44 Dram Oyuncu 7.3 174,457

Dönüş
2013 44 Dram Oyuncu 6.0 1,141
2013 44 Belgesel Oyuncu 7.1 1,094

Hobbit: Beklenmedik Yolculuk
2012 43 Macera Oyuncu 7.9 703,201
2011 42 Komedi Oyuncu 6.9 66
2011 42 Aksiyon Oyuncu 6.8 173,556
2011 Oyuncu 6.4 1,448
2010 41 Aksiyon Oyuncu 6.7 233,724
2010 41 Belgesel Oyuncu    
2010 Belgesel Oyuncu 8.7 3,601
2009 40 Belgesel Oyuncu    

Küçük Deniz Kızı Ponyo
2008 39 Animasyon Oyuncu 7.7 102,551

Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi
2008 39 Dram Oyuncu 7.8 521,916

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 39 Aksiyon Oyuncu 6.2 378,102
2008 Oyuncu 6.8 1,396

Beni Orada Arama
2007 38 Biyografi Oyuncu 7.0 52,773

Elizabeth: Altın Çağ
2007 38 Biyografi Oyuncu 6.9 60,375

Sıkı Aynasızlar
2007 38 Aksiyon Oyuncu 7.9 409,964
2007 Oyuncu 7.2 1,335

İyi Alman
2006 37 Dram Oyuncu 6.1 22,817

Skandal
2006 37 Dram Oyuncu 7.4 69,709

Babil
2006 37 Dram Oyuncu 7.5 267,368
2005 Talk-Show Oyuncu 4.7 243

Küçük Balık
2005 36 Suç Oyuncu 6.3 7,821
2005 36 Müzik Oyuncu 6.1 1,063
2005 36 Komedi Oyuncu
Yapımcı
5.6 730

Suda Yaşam
2004 35 Macera Oyuncu 7.3 160,757

Göklerin Hakimi
2004 35 Biyografi Oyuncu 7.5 298,660

Ejderin Peşinde: Veronica Guerin
2003 34 Biyografi Oyuncu 6.9 17,657

Yüzüklerin Efendisi: Kralın Dönüşü
2003 34 Macera Oyuncu 8.9 1,427,753

Kayıp
2003 34 Macera Oyuncu 6.5 30,161
2003 Komedi Oyuncu 7.2 12,894

Kahve Ve Sigara
2003 34 Komedi Oyuncu 7.1 53,453
2003 Komedi Oyuncu 6.8 11,557

Cennet
2002 33 Suç Oyuncu 7.1 21,850

Yüzüklerin Efendisi: İki Kule
2002 33 Macera Oyuncu 8.7 1,290,662
2001 32 Dram Oyuncu 6.4 9,804

Çok Özel Haber
2001 32 Dram Oyuncu 6.8 30,448
2001 Belgesel Oyuncu 7.1 616

Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği
2001 32 Macera Oyuncu 8.8 1,444,527

Haydut
2001 32 Komedi Oyuncu 6.5 61,299

Erkeğin Gözyaşları
2000 31 Dram Oyuncu 6.2 13,379

Üçüncü Göz
2000 31 Dram Oyuncu 6.7 57,298
2000 31 Aile Oyuncu 6.0 589

Yetenekli Bay Ripley
1999 30 Suç Oyuncu 7.4 156,705
1999 30 Komedi Oyuncu 6.0 26,505

İdeal Bir Koca
1999 30 Komedi Oyuncu 6.9 14,079

Aile Reisi
1998 Animasyon Oyuncu 8.2 272,518
1998 29 Biyografi Oyuncu 7.5 83,361

Oscar Ve Lucinda
1997 28 Dram Oyuncu 6.7 6,088
1997 28 Komedi Oyuncu 6.0 534

Cennet Yolu
1997 28 Dram Oyuncu 6.8 4,700
1995 Dram Oyuncu 7.8 63
1994 Talk-Show 8.7 4,531
1993 Komedi Oyuncu 6.9 11,645
1992 News Oyuncu 4.5 272
1992 Komedi Oyuncu 5.3 9,452
1989 Dram Oyuncu 7.1 94
1988 Belgesel Oyuncu 3.8 350
1984 Talk-Show Oyuncu 5.1 4,267
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018