Giriş Kayıt
Cate Blanchett

Cate Blanchett (49)


Oyuncu, Yapımcı

Catherine Elise Blanchett, 14 Mayıs 1969 Melbourne, Victoria, Avustralya doğumlu oyuncu, yapımcı.

1997 yılının Aralık ayında Andrew Upton ile evlendi. Çiftin 4 çocukları olmuştur.

Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi (2008), Thor: Ragnarok (2017), Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı (2008), Göklerin Hakimi (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Catherine Elise Blanchett
Doğum Tarihi: 14 Mayıs 1969
Doğum Yeri: Melbourne, Victoria, Avustralya
Burcu: Boğa
Boyu: 1.73 m
9.5 (180 Oy)
  • Currently 190/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (72)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Komedi Oyuncu    

Ejderhanı Nasıl Eğitirsin: Gizli Dünya
2019 Animasyon Oyuncu    

Eski Evdeki Büyülü Saat
2018 49 Komedi Oyuncu 6.1 16,762

Ocean's 8
2018 49 Aksiyon Oyuncu 6.2 110,181

Mogli: Orman Çocuğu
2018 49 Macera Oyuncu 6.7 20,489
2017 48 Aksiyon Oyuncu 7.9 411,021
2017 Belgesel Oyuncu 7.7 4,473
2017 48 Suç 4.5 6,120
2017 48 Dram Oyuncu 5.7 14,566
2017 Komedi Oyuncu 6.9 1,637
2016 47 Belgesel Oyuncu 6.4 3,157
2016 47 Kısa Metraj Oyuncu 8.0 144
2016 Oyuncu 6.5 1,864
2016 47 Oyuncu 7.0 741
2015 46 Dram Oyuncu 6.7 4,317
2015 46 Dram Oyuncu
Yapımcı
7.2 95,656

Gizli Dosya
2015 46 Biyografi Oyuncu 6.8 16,541

Sindirella
2015 46 Dram Oyuncu 6.9 136,354
2015 46 Dram Oyuncu 5.7 21,431
2015 Müzik Oyuncu 6.6 3,514

Hobbit: Tolkien Derlemesi
2015 46 Macera Oyuncu    

Hobbit: Beş Ordunun Savaşı
2014 45 Macera Oyuncu 7.4 426,093

Ejderhanı Nasıl Eğitirsin 2
2014 45 Animasyon Oyuncu 7.8 262,019

Hazine Avcıları
2014 45 Dram Oyuncu 6.1 115,382
2014 Reality-TV Oyuncu 7.2 847

Hobbit: Smaug'un Çorak Toprakları
2013 44 Macera Oyuncu 7.8 553,393
2013 44 Belgesel Oyuncu 6.4 105
2013 44 Belgesel Oyuncu 6.8 1,175

Mavi Yasemin
2013 44 Dram Oyuncu 7.3 175,589

Dönüş
2013 44 Dram Oyuncu 6.0 1,153
2013 44 Belgesel Oyuncu 7.1 1,106

Hobbit: Beklenmedik Yolculuk
2012 43 Macera Oyuncu 7.9 707,071
2011 42 Komedi Oyuncu 6.9 66
2011 42 Aksiyon Oyuncu 6.8 174,391
2011 Oyuncu 6.4 1,451
2010 41 Aksiyon Oyuncu 6.7 235,170
2010 41 Belgesel Oyuncu 7.0 134
2010 Belgesel Oyuncu 8.7 3,637
2009 40 Belgesel Oyuncu 7.9 112

Küçük Deniz Kızı Ponyo
2008 39 Animasyon Oyuncu 7.7 103,566

Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi
2008 39 Dram Oyuncu 7.8 525,837

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 39 Aksiyon Oyuncu 6.2 381,169
2008 Oyuncu 6.8 1,401

Beni Orada Arama
2007 38 Biyografi Oyuncu 7.0 53,278

Elizabeth: Altın Çağ
2007 38 Biyografi Oyuncu 6.9 60,774

Sıkı Aynasızlar
2007 38 Aksiyon Oyuncu 7.9 413,615
2007 Oyuncu 7.3 1,340

İyi Alman
2006 37 Dram Oyuncu 6.1 22,921

Skandal
2006 37 Dram Oyuncu 7.4 70,073

Babil
2006 37 Dram Oyuncu 7.5 268,759
2005 Talk-Show Oyuncu 4.7 247

Küçük Balık
2005 36 Suç Oyuncu 6.3 7,868
2005 36 Müzik Oyuncu 6.1 1,071
2005 36 Komedi Oyuncu
Yapımcı
5.6 732

Suda Yaşam
2004 35 Macera Oyuncu 7.3 162,021

Göklerin Hakimi
2004 35 Biyografi Oyuncu 7.5 300,744

Ejderin Peşinde: Veronica Guerin
2003 34 Biyografi Oyuncu 6.9 17,755

Yüzüklerin Efendisi: Kralın Dönüşü
2003 34 Macera Oyuncu 8.9 1,443,157

Kayıp
2003 34 Macera Oyuncu 6.5 30,476
2003 Komedi Oyuncu 7.2 13,096

Kahve Ve Sigara
2003 34 Komedi Oyuncu 7.1 53,902
2003 Komedi Oyuncu 6.7 11,765

Cennet
2002 33 Suç Oyuncu 7.1 21,942

Yüzüklerin Efendisi: İki Kule
2002 33 Macera Oyuncu 8.7 1,304,338
2001 32 Dram Oyuncu 6.4 9,884

Çok Özel Haber
2001 32 Dram Oyuncu 6.8 30,549
2001 Belgesel Oyuncu 7.1 619

Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği
2001 32 Macera Oyuncu 8.8 1,459,748

Haydut
2001 32 Komedi Oyuncu 6.5 61,583

Erkeğin Gözyaşları
2000 31 Dram Oyuncu 6.2 13,446

Üçüncü Göz
2000 31 Dram Oyuncu 6.7 57,599
2000 31 Aile Oyuncu 6.0 589

Yetenekli Bay Ripley
1999 30 Suç Oyuncu 7.4 157,775
1999 30 Komedi Oyuncu 6.0 26,628

İdeal Bir Koca
1999 30 Komedi Oyuncu 6.9 14,185

Aile Reisi
1998 Animasyon Oyuncu 8.2 275,357
1998 29 Biyografi Oyuncu 7.5 83,970

Oscar Ve Lucinda
1997 28 Dram Oyuncu 6.7 6,118
1997 28 Komedi Oyuncu 6.0 582

Cennet Yolu
1997 28 Dram Oyuncu 6.8 4,726
1995 Dram Oyuncu 7.8 63
1994 Talk-Show 8.7 4,571
1993 Komedi Oyuncu 6.9 11,747
1992 News Oyuncu 4.5 275
1992 Komedi Oyuncu 5.3 9,516
1989 Dram Oyuncu 7.1 94
1988 Belgesel Oyuncu 3.9 355
1984 Talk-Show Oyuncu 5.1 4,287
Dizi Altyazıları
Vikings (6,668) Supernatural (2,023) Titans (1,673) Outlander (1,468) The Big Bang Theory (1,293) Friends (1,001) The Flash (923) La Casa de Papel (848) Arrow (821) Black Mirror (689)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018