Giriş Kayıt
Constance Bennett

Constance Bennett (60)


Oyuncu, Yapımcı

Constance Campbell Bennett, 22 Ekim 1904 New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı.

Topper (1937), The Unsuspected (1947), What Price Hollywood? (1932), Merrily We Live (1938) gibi yapımlarla biliniyor.

Constance Bennett, 24 Temmuz 1965 tarihinde (60 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Constance Campbell Bennett
Doğum Tarihi: 22 Ekim 1904
Ölüm Tarihi: 24 Temmuz 1965
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Miss Bennett
Burcu: Terazi
Boyu: 1.63 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (8)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1976 Belgesel Oyuncu 7.3 2,425
1975 Belgesel Oyuncu 7.1 410
1971 Komedi Oyuncu 7.9 1,549
1966 Dram Oyuncu 6.9 2,558

Şöhret Delisi
1954 50 Komedi Oyuncu 7.2 4,476
1951 47 Komedi Oyuncu 6.5 1,418
1950 Dram Oyuncu 7.9 134
1948 44 Macera Oyuncu 5.5 158
1947 43 Dram Oyuncu 7.2 3,619
1945 41 Dram Yapımcı
Oyuncu
6.5 312
1942 38 Dram Oyuncu 5.8 69
1942 38 Aksiyon Oyuncu 6.0 159
1941 37 Komedi Oyuncu 6.2 1,962
1938 34 Komedi Oyuncu 6.5 1,456
1938 34 Komedi Oyuncu 7.3 2,214
1937 33 Komedi Oyuncu 7.2 8,267
1936 32 Komedi Oyuncu 6.3 483
1935 31 Komedi Oyuncu 6.4 1,022
1933 29 Komedi Oyuncu 6.4 995
1933 29 Komedi Oyuncu 6.1 848
1932 28 Dram Oyuncu 7.0 2,569
1931 27 Dram Oyuncu 6.2 610
1930 26 Komedi Oyuncu 6.1 751
1930 26 Dram Oyuncu 5.8 266
1925 21 Komedi Oyuncu 5.6 288
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024