Giriş Kayıt
Jason Beghe

Jason Beghe (58)


Oyuncu

Jason Deneen Beghe, 12 Mart 1960 New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu.

Jane'in Zaferi (1997), Going Clear: Scientology and the Prison of Belief (2015), Chicago Polis Departmanı (2014), Evde Tek Başına 4 (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Jason Deneen Beghe
Doğum Tarihi: 12 Mart 1960
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Jason Beghè
Burcu: Balık
10.0 (3 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Oyuncu 7.0 2,654
2015 55 Belgesel Oyuncu 8.1 26,057
2015 55 Dram Oyuncu 5.9 1,687

Chicago Polis Departmanı
2014 Aksiyon Oyuncu 8.1 20,072
2014 Animasyon Oyuncu 8.5 57,139

Hayalet
2013 53 Tarihi Oyuncu 5.9 11,944

Superman Brainiac'a Karşı
2013 Animasyon Oyuncu 6.7 8,911
2012 Aksiyon Oyuncu 7.9 28,436

Atlas Silkindi
2012 52 Dram Oyuncu 5.4 5,679
2012 Aksiyon Oyuncu 7.4 20,180

X-Men: Birinci Sınıf
2011 51 Aksiyon Oyuncu 7.7 587,067

Kaçış Planı
2010 50 Suç Oyuncu 7.4 162,201
2009 Komedi Oyuncu 8.2 129,639

Ölümün Sesi
2008 48 Korku Oyuncu 4.0 28,591
2007 Dram Oyuncu 7.2 1,138
2007 Komedi Oyuncu 8.3 159,708
2004 Dram Oyuncu 8.0 3,044

Veronica Mars 3
2004 Dram Oyuncu 8.4 59,339
2004 Komedi Oyuncu 6.7 735

Evde Tek Başına 4
2002 42 Komedi Oyuncu 2.5 25,813
2002 Dram Oyuncu 7.5 2,421
2002 Dram Oyuncu 7.5 11,332
2002 Dram Oyuncu    
2002 Suç Oyuncu    
1999 Suç Oyuncu 8.0 63,420

Gizli Dosyalar: Gelecekle Savaş
1998 38 Gizem Oyuncu 7.0 93,533

Jane'in Zaferi
1997 37 Aksiyon Oyuncu 5.9 67,053
1996 36 Dram Oyuncu    
1994 34 Suç Oyuncu 5.3 2,614
1993 33 Suç Oyuncu 5.5 1,152
1992 Suç Oyuncu 7.8 3,383

Melrose Place 1
1992 Dram Oyuncu 5.8 9,617

Davetsiz Misafirler
1992 32 Biyografi Oyuncu 6.5 1,060

Thelma Ve Louise
1991 31 Macera Oyuncu 7.4 116,727
1988 28 Dram Oyuncu 6.2 8,902
1987 Suç Oyuncu 6.4 1,448

Zoraki Hizmetçi
1987 27 Fantastik Oyuncu 5.5 2,858

Cinayet Dosyası
1984 Suç Oyuncu 6.9 15,100
- Animasyon Oyuncu    
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,123) Shameless (1,957) Fear the Walking Dead (1,655) Suits (1,438) Castle Rock (1,310) La Casa de Papel (1,174) Bodyguard (1,093) Mayans M.C. (1,018) The 100 (953) Friends (779)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018