Giriş Kayıt
Steven Bauer

Steven Bauer (61)


Oyuncu, Yapımcı

Esteban Ernesto Echevarria, 02 Aralık 1956 Havana, Küba doğumlu oyuncu, yapımcı.

Ingrid Anderson ile evlendi. Çiftin 1 çocukları olmuştur.1981 yılının Eylül ayında Melanie Griffith ile evlendi. Çiftin 1 çocukları olmuştur.

Yaralı Yüz (1983), İçimizdeki Şeytan (1992), Kaçış (1986), The Beast of War (1988) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Esteban Ernesto Echevarria
Doğum Tarihi: 02 Aralık 1956
Doğum Yeri: Havana, Küba
Diğer Bir İsmi: Rocky Bauer | Rocky Echevaria | Rocky Echevarria |
Takma İsmi: Rocky
Burcu: Yay
Boyu: 1.88 m
7.8 (4 Oy)
  • Currently 155/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (12)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Yapımcı
Oyuncu
6.2 3,368
2017 61 Dram Oyuncu 4.0 40
2017 61 Aksiyon Oyuncu 5.1 580
2017 61 Komedi Oyuncu 7.4 21
2017 61 Suç Oyuncu 5.2 209
2016 60 Aile Oyuncu 5.5 224
2016 60 Aksiyon Oyuncu 5.4 39
2014 58 Suç Oyuncu 5.8 3,196
2014 Dram Oyuncu 7.3 9,281
2013 57 Dram Oyuncu 3.6 338
2013 57 Dram Oyuncu 4.3 171
2013 57 Komedi Oyuncu 6.2 341
2013 Suç Oyuncu 8.3 63,391
2013 57 Suç Oyuncu 6.8 6,920
2013 57 Komedi Oyuncu 5.2 532
2013 57 Dram Oyuncu 4.3 605
2012 Aksiyon Oyuncu 8.4 4,847
2012 Aksiyon Oyuncu 8.0 10,100

Kurt Adam: İçimizdeki Canavar
2012 56 Aksiyon Oyuncu 5.1 5,451
2012 Talk-Show Oyuncu 6.5 196

Karanlık Gerçek
2012 56 Aksiyon Oyuncu 5.6 5,450
2012 56 Gizem Oyuncu 7.5 17

Para Aşkına
2012 56 Aksiyon Oyuncu 4.5 857

Günahların Kefareti
2012 56 Gerilim Oyuncu 2.3 250
2011 55 Aksiyon Oyuncu 3.2 199
2011 55 Dram Oyuncu 5.1 18
2011 55 Komedi Oyuncu 5.8 22
2011 55 Dram Oyuncu 2.7 139

Aramızdaki Düşmanlar
2010 54 Aksiyon Oyuncu 2.3 491

Son Kurşun
2010 54 Gerilim Oyuncu 3.9 202
2010 54 Aksiyon Oyuncu 4.2 453
2010 54 Aksiyon Oyuncu 3.0 377
2010 Aksiyon Oyuncu 7.4 59,223
2010 54 Komedi Oyuncu 4.8 85
2010 54 Komedi Oyuncu 4.2 225
2010 54 Dram Oyuncu 4.0 843

Cennetteki Gölgeler
2010 54 Aksiyon Oyuncu 4.2 321
2010 54 Aksiyon Oyuncu 3.7 451
2010 54 Gerilim Oyuncu 5.8 875
2009 53 Dram Oyuncu 4.0 40
2009 53 Aksiyon Oyuncu 5.3 495
2009 53 Suç Oyuncu 5.5 584
2009 53 Aksiyon Oyuncu 4.8 4,077
2008 52 Gerilim Oyuncu 4.1 168
2008 Aksiyon Oyuncu 6.7 7,004
2008 Suç Oyuncu 9.5 1,131,546
2007 51 Bilim-Kurgu Oyuncu 2.9 278

Miami çetesi
2007 51 Dram Oyuncu 5.3 987
2007 51 Aksiyon Oyuncu 3.8 1,557

Ölmeden Önce Görmeniz Gereken 50 Belgesel
2006 Belgesel Oyuncu 5.1 151
2006 50 Dram Oyuncu 6.5 119
2006 Aksiyon Oyuncu 8.4 1,895
2005 49 Macera Oyuncu 5.6 25

Kayıp Şehir
2005 49 Dram Oyuncu 6.7 8,818

Tanrıların Ziyafeti
2005 49 Oyuncu 6.4 753
2005 49 Aksiyon Oyuncu 4.5 1,020
2005 49 Komedi Oyuncu 6.3 566
2004 48 Dram Oyuncu 4.9 1,128
2004 48 Aksiyon Oyuncu 2.6 879
2003 47 Komedi Oyuncu 5.5 4,197
2002 46 Aksiyon Oyuncu 4.4 214
2002 46 Dram Oyuncu 6.4 569
2001 45 Biyografi Oyuncu 6.7 1,121
2001 45 Suç Oyuncu 5.2 432

Trafik
2000 44 Suç Oyuncu 7.6 183,336
2000 44 Biyografi Oyuncu 7.4 1,050
2000 44 Komedi Oyuncu 5.6 1,139

Gizem Avcısı
1999 Fantastik Oyuncu 6.6 5,235
1998 42 Aksiyon Oyuncu 3.1 293

Karartma
1997 41 Dram Oyuncu 5.4 2,074

İlk Korku
1996 40 Suç Oyuncu 7.7 156,709

Karanlık Yabancı
1994 38 Gerilim Oyuncu 4.6 130
1994 38 Dram Oyuncu 4.0 432
1993 37 Gerilim Oyuncu 3.8 1,114

İçimizdeki Şeytan
1992 36 Suç Oyuncu 6.0 11,925
1991 35 Gerilim Oyuncu 6.0 127
1989 33 Aksiyon Oyuncu 6.2 6,205
1988 32 Dram Oyuncu 7.4 7,985

Büyük Tuzak
1987 Suç Oyuncu 7.8 1,729
1986 30 Aksiyon Oyuncu 7.3 1,037

Kaçış
1986 30 Aksiyon Oyuncu 6.5 10,005

Sahte Vücutlar
1984 28 Suç Oyuncu 6.8 24,344
1984 28 Dram Oyuncu 5.8 1,433

Yaralı Yüz
1983 27 Suç Oyuncu 8.3 639,562
1983 27 Komedi Oyuncu 6.4 11,444
1981 Dram Oyuncu 8.1 6,092
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018