Giriş Kayıt
Steven Bauer

Steven Bauer (62)


Oyuncu, Yapımcı

Esteban Ernesto Echevarria, 02 Aralık 1956 Havana, Küba doğumlu oyuncu, yapımcı.

Ingrid Anderson ile evlendi. Çiftin 1 çocukları olmuştur.1981 yılının Eylül ayında Melanie Griffith ile evlendi. Çiftin 1 çocukları olmuştur.

Yaralı Yüz (1983), İçimizdeki Şeytan (1992), Kaçış (1986), The Beast of War (1988) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Esteban Ernesto Echevarria
Doğum Tarihi: 02 Aralık 1956
Doğum Yeri: Havana, Küba
Diğer Bir İsmi: Rocky Bauer | Rocky Echevaria | Rocky Echevarria |
Takma İsmi: Rocky
Burcu: Yay
Boyu: 1.88 m
7.8 (4 Oy)
  • Currently 155/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (11)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 62 Komedi Yapımcı
Oyuncu
6.2 3,397
2017 61 Dram Oyuncu 3.9 42
2017 61 Aksiyon Oyuncu 5.1 583
2017 61 Komedi Oyuncu 7.4 21
2017 61 Suç Oyuncu 5.3 226
2016 60 Aile Oyuncu 5.5 228
2016 60 Aksiyon Oyuncu 5.3 40
2014 58 Suç Oyuncu 5.8 3,196
2014 Dram Oyuncu 7.3 9,412
2013 57 Dram Oyuncu 3.6 338
2013 57 Dram Oyuncu 4.3 171
2013 57 Komedi Oyuncu 6.3 346
2013 Suç Oyuncu 8.3 66,381
2013 57 Suç Oyuncu 6.8 6,942
2013 57 Komedi Oyuncu 5.2 532
2013 57 Dram Oyuncu 4.3 611
2012 Aksiyon Oyuncu 8.3 4,971
2012 Aksiyon Oyuncu 8.0 10,325

Kurt Adam: İçimizdeki Canavar
2012 56 Aksiyon Oyuncu 5.2 5,512
2012 Talk-Show Oyuncu 6.6 203

Karanlık Gerçek
2012 56 Aksiyon Oyuncu 5.6 5,494
2012 56 Gizem Oyuncu 7.5 17

Para Aşkına
2012 56 Aksiyon Oyuncu 4.6 863

Günahların Kefareti
2012 56 Gerilim Oyuncu 2.3 255
2011 55 Aksiyon Oyuncu 3.2 201
2011 55 Dram Oyuncu 5.1 18
2011 55 Komedi Oyuncu 5.6 23
2011 55 Dram Oyuncu 2.7 139

Aramızdaki Düşmanlar
2010 54 Aksiyon Oyuncu 2.3 494

Son Kurşun
2010 54 Gerilim Oyuncu 4.0 205
2010 54 Aksiyon Oyuncu 4.2 457
2010 54 Aksiyon Oyuncu 3.0 380
2010 Aksiyon Oyuncu 7.4 59,959
2010 54 Komedi Oyuncu 4.8 86
2010 54 Komedi Oyuncu 4.2 226
2010 54 Dram Oyuncu 4.0 844

Cennetteki Gölgeler
2010 54 Aksiyon Oyuncu 4.2 323
2010 54 Aksiyon Oyuncu 3.7 452
2010 54 Gerilim Oyuncu 5.8 876
2009 53 Dram Oyuncu 4.0 40
2009 53 Aksiyon Oyuncu 5.3 497
2009 53 Suç Oyuncu 5.5 585
2009 53 Aksiyon Oyuncu 4.8 4,117
2008 52 Gerilim Oyuncu 4.1 168
2008 Aksiyon Oyuncu 6.7 7,103
2008 Suç Oyuncu 9.5 1,149,787
2007 51 Bilim-Kurgu Oyuncu 2.8 282

Miami çetesi
2007 51 Dram Oyuncu 5.3 993
2007 51 Aksiyon Oyuncu 3.8 1,566

Ölmeden Önce Görmeniz Gereken 50 Belgesel
2006 Belgesel Oyuncu 5.1 151
2006 50 Dram Oyuncu 6.5 119
2006 Aksiyon Oyuncu 8.4 1,945
2005 49 Macera Oyuncu 5.6 26

Kayıp Şehir
2005 49 Dram Oyuncu 6.7 8,841

Tanrıların Ziyafeti
2005 49 Oyuncu 6.4 757
2005 49 Aksiyon Oyuncu 4.5 1,021
2005 49 Komedi Oyuncu 6.3 569
2004 48 Dram Oyuncu 4.9 1,132
2004 48 Aksiyon Oyuncu 2.6 879
2003 47 Komedi Oyuncu 5.5 4,244
2002 46 Aksiyon Oyuncu 4.4 215
2002 46 Dram Oyuncu 6.4 573
2001 45 Biyografi Oyuncu 6.7 1,132
2001 45 Suç Oyuncu 5.2 432

Trafik
2000 44 Suç Oyuncu 7.6 184,205
2000 44 Biyografi Oyuncu 7.4 1,056
2000 44 Komedi Oyuncu 5.7 1,147

Gizem Avcısı
1999 Fantastik Oyuncu 6.6 5,301
1998 42 Aksiyon Oyuncu 3.1 294

Karartma
1997 41 Dram Oyuncu 5.4 2,104

İlk Korku
1996 40 Suç Oyuncu 7.7 159,245

Karanlık Yabancı
1994 38 Gerilim Oyuncu 4.6 131
1994 38 Dram Oyuncu 4.1 434
1993 37 Gerilim Oyuncu 3.8 1,127

İçimizdeki Şeytan
1992 36 Suç Oyuncu 6.0 12,097
1991 35 Gerilim Oyuncu 6.0 127
1989 33 Aksiyon Oyuncu 6.2 6,269
1988 32 Dram Oyuncu 7.4 8,030

Büyük Tuzak
1987 Suç Oyuncu 7.8 1,749
1986 30 Aksiyon Oyuncu 7.3 1,049

Kaçış
1986 30 Aksiyon Oyuncu 6.5 10,121

Sahte Vücutlar
1984 28 Suç Oyuncu 6.8 24,657
1984 28 Dram Oyuncu 5.8 1,459

Yaralı Yüz
1983 27 Suç Oyuncu 8.3 647,792
1983 27 Komedi Oyuncu 6.4 11,624
1981 Dram Oyuncu 8.1 6,161
Film Altyazıları
Hunter Killer (7,010) A Star Is Born (4,054) Suspiria (3,189) Ashes in the Snow (2,817) Keepers (2,302) First Man (1,681) Bohemian Rhapsody (1,626) Museo (1,301) Venom (1,180) Replicas (1,108)
Dizi Altyazıları
True Detective (13,294) Vikings (5,019) The Big Bang Theory (1,814) Black Mirror (1,529) The Flash (1,419) The Blacklist (1,179) Outlander (1,178) Peaky Blinders (1,068) La casa de papel (1,060) Friends (1,003)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019