Giriş Kayıt
Javier Bardem

Javier Bardem (50)


Oyuncu, Yapımcı, Müzisyen

Javier Ángel Encinas Bardem, 01 Mart 1969 Las Palmas de Gran Canaria, Gran Canaria, Canary Islands, İspanya doğumlu oyuncu, yapımcı, müzisyen.

Penélope Cruz ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.

İhtiyarlara Yer Yok (2007), Skyfall (2012), Karayip Korsanları: Salazar’ın İntikamı (2017), Anne! (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Javier Ángel Encinas Bardem
Doğum Tarihi: 01 Mart 1969
Doğum Yeri: Las Palmas de Gran Canaria, Gran Canaria, Canary Islands, İspanya
Diğer Bir İsmi: Javier Encinas | Benito González
Burcu: Balık
Boyu: 1.81 m
9.4 (140 Oy)
  • Currently 187.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (27)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2020 Macera Oyuncu    
2020 Dram Oyuncu    
2019 Komedi Oyuncu 5.2 920
2019 50 Korku Oyuncu    

Herkes Biliyor
2018 49 Suç Oyuncu 7.0 14,164
2018 News Oyuncu 4.6 165

Pablo Escobar'ı Sevmek
2017 48 Biyografi Yapımcı
Oyuncu
6.3 12,777

Anne!
2017 48 Dram Oyuncu 6.6 150,920

Karayip Korsanları: Salazar’ın İntikamı
2017 48 Aksiyon Oyuncu 6.6 222,064
2017 Komedi Oyuncu 6.8 1,710

Gerçeğin İki Yüzü
2016 47 Dram Oyuncu 4.8 3,684
2015 46 Aksiyon Oyuncu 5.8 35,677
2014 45 Aksiyon Oyuncu 6.1 50,497

Danışman
2013 44 Suç Oyuncu 5.3 91,465

Akrebin Aşkı
2013 44 Dram Oyuncu 5.8 907

Aşkın İzleri
2012 43 Dram Oyuncu 5.9 25,116
2012 43 Aksiyon Oyuncu 7.8 587,612
2012 43 Belgesel Yapımcı
Oyuncu
7.5 212
2011 Oyuncu 6.4 1,465
2010 41 Dram Oyuncu 7.5 79,732
2010 Komedi Oyuncu 8.1 20,563

Ye Dua Et Sev
2010 41 Dram Oyuncu 5.8 76,484
2010 Oyuncu 6.8 1,660
2009 40 Belgesel Oyuncu 7.9 107

Barselona, Barselona
2008 39 Dram Oyuncu 7.1 225,982
2008 Oyuncu 6.8 1,406
2008 News Oyuncu 6.2 33

İhtiyarlara Yer Yok
2007 38 Suç Oyuncu 8.1 756,868

Kolera Günlerinde Aşk
2007 38 Dram Oyuncu 6.4 21,130
2007 38 Belgesel Yapımcı 6.8 310
2007 Oyuncu 7.3 1,348

Goya'nın Hayaletleri
2006 37 Biyografi Oyuncu 6.9 27,832
2006 37 Müzik Oyuncu 6.7 1,038
2006 Komedi Oyuncu 6.9 196
2005 Talk-Show Oyuncu 4.8 248

Prensesler
2005 36 Dram 7.0 4,559
2005 36 Müzik Oyuncu 6.1 1,077

İçimdeki Deniz
2004 35 Biyografi Oyuncu 8.0 72,375

Tetikçinin Gecesi
2004 35 Suç Oyuncu 7.5 332,816

Güneşli Pazartesiler
2002 33 Komedi Oyuncu 7.7 11,903
2002 33 Dram Oyuncu 7.0 6,063

Tanrıdan Haber Yok
2001 32 Komedi Oyuncu 6.5 5,112
2001 32 Aile Oyuncu 6.0 786
2001 32 Komedi 7.0 401

Karanlıktan Önce
2000 31 Biyografi Oyuncu 7.3 22,688

İkinci Ten
1999 30 Dram Oyuncu 6.5 1,473
1999 30 Dram Oyuncu 6.4 2,573
1998 29 Komedi Oyuncu
6.9 10,660

Çıplak Ten
1997 28 Dram Oyuncu 7.4 25,737
1997 28 Aksiyon Oyuncu 6.3 7,323
1997 28 Aksiyon Oyuncu 6.8 4,045
1996 27 Komedi Oyuncu 6.7 1,480
1996 27 Komedi Oyuncu 5.6 571
1996 27 Dram Oyuncu
Müzik
6.9 649

Dudak Dudağa
1995 26 Komedi Oyuncu 6.7 1,520

Meme Ve Ay
1994 25 Komedi Oyuncu 6.5 2,699
1994 25 Gerilim Oyuncu 5.7 206
1994 25 Dram Oyuncu 6.8 1,635

Altın Toplar
1993 24 Komedi Oyuncu 6.2 2,894
1993 24 Komedi Oyuncu 5.2 379
1992 News Oyuncu 4.5 278
1992 23 Komedi Oyuncu 6.5 11,016
1992 Komedi Oyuncu 5.3 9,586
1992 23 Komedi Oyuncu 6.4 292

Yüksek Topuklar
1991 22 Komedi Oyuncu 7.1 12,086
1991 News Oyuncu 6.6 202

Lulu'nun Çağı
1990 21 Dram Oyuncu 5.7 3,161
1986 Dram Oyuncu 6.8 31
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019