Giriş Kayıt
Javier Bardem

Javier Bardem (53)


Oyuncu, Yapımcı, Müzisyen

Javier Ángel Encinas Bardem, 01 Mart 1969 Las Palmas de Gran Canaria, Gran Canaria, Canary Islands, İspanya doğumlu oyuncu, yapımcı, müzisyen.

Penélope Cruz ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.

İhtiyarlara Yer Yok (2007), Skyfall (2012), Karayip Korsanları: Salazar’ın İntikamı (2017), Anne! (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Javier Ángel Encinas Bardem
Doğum Tarihi: 01 Mart 1969
Doğum Yeri: Las Palmas de Gran Canaria, Gran Canaria, Canary Islands, İspanya
Diğer Bir İsmi: Javier Encinas | Benito González
Burcu: Balık
Boyu: 1.81 m
9.3 (159 Oy)
  • Currently 186.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (22)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Aksiyon Oyuncu    

Tim, Tim, Timsah
2022 53 Animasyon Oyuncu 6.3 2,617
2022 Oyuncu 4.2 544
2022 Oyuncu 5.9 16

Dune: Çöl Gezegeni
2021 52 Aksiyon Oyuncu 8.0 646,664

İyi Patron
2021 52 Komedi Oyuncu 7.2 6,317
2021 Belgesel Oyuncu 8.2 69
2021 52 Biyografi Oyuncu 6.5 42,252
2020 Kısa Metraj Oyuncu 8.1 105
2020 51 Dram Oyuncu 5.2 2,486
2019 50 Belgesel Yapımcı
Oyuncu
6.9 59
2019 Müzik Oyuncu 5.4 1,459
2019 50 Korku Oyuncu    

Herkes Biliyor
2018 49 Suç Oyuncu 6.9 35,716
2018 News Oyuncu 4.9 236

Pablo Escobar'ı Sevmek
2017 48 Biyografi Yapımcı
Oyuncu
6.3 20,995

Anne!
2017 48 Dram Oyuncu 6.6 230,583

Karayip Korsanları: Salazar’ın İntikamı
2017 48 Aksiyon Oyuncu 6.5 317,307
2017 Komedi Oyuncu 6.8 2,005

Gerçeğin İki Yüzü
2016 47 Dram Oyuncu 4.9 5,224
2016 News Oyuncu 6.3 125
2015 46 Aksiyon Oyuncu 5.8 41,926
2014 45 Aksiyon Oyuncu 6.0 57,577

Danışman
2013 44 Suç Oyuncu 5.4 102,660

Akrebin Aşkı
2013 44 Dram Oyuncu 5.8 1,174

Aşkın İzleri
2012 43 Dram Oyuncu 5.8 29,236
2012 43 Aksiyon Oyuncu 7.8 702,819
2012 43 Belgesel Yapımcı
Oyuncu
7.2 288
2011 Oyuncu 6.3 1,611
2010 41 Dram Oyuncu 7.4 91,965
2010 Komedi Oyuncu 8.2 24,442

Ye Dua Et Sev
2010 41 Dram Oyuncu 5.8 99,393
2010 Oyuncu 6.7 1,818
2009 40 Belgesel Oyuncu 7.8 171

Barselona, Barselona
2008 39 Dram Oyuncu 7.1 258,961
2008 Oyuncu 6.8 1,648
2008 News Oyuncu 6.2 67

Kolera Günlerinde Aşk
2007 38 Dram Oyuncu 6.4 23,532

İhtiyarlara Yer Yok
2007 38 Suç Oyuncu 8.2 982,518
2007 38 Belgesel Yapımcı 6.5 392
2007 Oyuncu 7.1 1,523

Goya'nın Hayaletleri
2006 37 Biyografi Oyuncu 6.9 31,090
2006 37 Müzik Oyuncu 6.8 1,209
2006 Komedi Oyuncu 6.8 224
2005 Talk-Show Oyuncu 4.9 412

Prensesler
2005 36 Dram 6.9 5,430
2005 36 Müzik Oyuncu 6.1 1,183

İçimdeki Deniz
2004 35 Biyografi Oyuncu 8.0 82,680

Tetikçinin Gecesi
2004 35 Suç Oyuncu 7.5 410,224

Güneşli Pazartesiler
2002 33 Komedi Oyuncu 7.5 14,776
2002 33 Dram Oyuncu 6.9 6,705

Tanrıdan Haber Yok
2001 32 Komedi Oyuncu 6.4 5,576
2001 32 Aile Oyuncu 6.5 894
2001 32 Komedi 6.4 501

Karanlıktan Önce
2000 31 Biyografi Oyuncu 7.2 25,613

İkinci Ten
1999 30 Dram Oyuncu 6.3 1,635
1999 30 Dram Oyuncu 6.2 2,956
1998 29 Komedi Oyuncu
6.8 12,791

Çıplak Ten
1997 28 Dram Oyuncu 7.3 32,283
1997 28 Aksiyon Oyuncu 6.3 9,299
1997 28 Aksiyon Oyuncu 6.7 4,831
1996 27 Komedi Oyuncu 6.5 1,725
1996 27 Komedi Oyuncu 5.5 651
1996 27 Dram Oyuncu
Müzik
6.6 752
1996 News Oyuncu 3.2 866

Dudak Dudağa
1995 26 Komedi Oyuncu 6.4 1,721

Meme Ve Ay
1994 25 Komedi Oyuncu 6.3 3,233
1994 25 Gerilim Oyuncu 5.2 253
1994 25 Dram Oyuncu 6.5 2,172

Altın Toplar
1993 24 Komedi Oyuncu 6.1 3,614
1993 24 Komedi Oyuncu 5.0 496
1992 News Oyuncu 4.3 380
1992 23 Komedi Oyuncu 6.4 14,177
1992 Komedi Oyuncu 5.3 10,688
1992 23 Komedi Oyuncu 6.0 363

Yüksek Topuklar
1991 22 Komedi Oyuncu 7.0 16,410
1991 News Oyuncu 6.9 312

Lulu'nun Çağı
1990 21 Dram Oyuncu 5.5 3,999
1986 Dram Oyuncu 7.5 55
1981 News Oyuncu 3.5 2,553
1952 News Oyuncu 4.6 2,261
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023