Giriş Kayıt
John G. Avildsen

John G. Avildsen (81)


Yönetmen, Editör, Oyuncu, Yapımcı

John Guilbert Avildsen, 21 Aralık 1935 Oak Park, Illinois, ABD doğumlu yönetmen, editör, oyuncu, yapımcı.

1987 yılının Şubat ayında Tracy Brooks Swope ile evlendi. 16 yılın ardından 2003 yılının Ağustos ayında boşandılar. Çiftin 1 çocukları oldu.

Rocky (1976), Karateci Çocuk (1984), Rocky 5 (1990), Karateci Çocuk 2 (1986) gibi yapımlarla biliniyor.

John G. Avildsen, 16 Haziran 2017 tarihinde (81 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: John Guilbert Avildsen
Doğum Tarihi: 21 Aralık 1935
Ölüm Tarihi: 16 Haziran 2017
Doğum Yeri: Oak Park, Illinois, ABD
Diğer Bir İsmi: John Avildsen | Danny Mulroon
Burcu: Yay
Boyu: 1.65 m
9.3 (3 Oy)
  • Currently 186.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Yapımcı
Oyuncu
5.5 2,117
2017 Belgesel Oyuncu    
2014 79 Belgesel
Oyuncu
7.4 3,397
2003 68 Belgesel Oyuncu 7.6 2,206
1994 59 Biyografi Yönetmen 6.5 4,183
1992 57 Dram Editör
Yönetmen
7.2 8,256

Rocky 5
1990 55 Dram Editör
Yönetmen
5.2 109,341

Karateci Çocuk 3
1989 54 Aksiyon Editör
Yönetmen
5.1 42,436
1989 54 Aksiyon Editör
Yapımcı
Yönetmen
7.4 16,227
1988 53 Komedi Editör
Yönetmen
5.9 3,433
1987 52 Komedi Yönetmen 6.0 446
1987 Belgesel Oyuncu 7.9 1,046

Karateci Çocuk 2
1986 51 Aksiyon Yönetmen
Editör
6.0 63,371

Karateci Çocuk
1984 49 Aksiyon Yönetmen
Editör
7.2 152,839
1983 48 Dram Editör
Yönetmen
4.4 841

Kom
1981 46 Komedi Editorial Department
Yönetmen
5.6 6,624
1980 45 Suç Yönetmen 5.6 1,899
1976 41 Dram Yönetmen 8.1 452,461
1973 38 Dram Yönetmen 6.9 3,811

Tatmin Olmayanlar
1970 35 Dram Görüntü Yönetmeni
Yönetmen
6.9 2,104
1967 32 Dram Yönetmen Asistanı 5.6 768
1965 30 Suç Yapımcı 6.6 995
1964 29 Dram Çeşitli 6.8 490
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018