Giriş Kayıt
Daniel Auteuil

Daniel Auteuil (69)


Oyuncu, Senarist, Yönetmen

Daniel Auteuil, 24 Ocak 1950 Algiers, Alger, Fransa [bugünkü Algeria] doğumlu oyuncu, senarist, yönetmen.

Emmanuelle Béart ile evlendi. 25 yılın ardından 1995 yılının Eylül ayında boşandılar. Çiftin 1 çocukları oldu.Anne Jousset ile evlendi. Çiftin 1 çocukları olmuştur.

Saklı (2005), Jean de Florette (1986), Manon'un Pınarları (1986), Kraliçe Margot (1994) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 24 Ocak 1950
Doğum Yeri: Algiers, Alger, Fransa [bugünkü Algeria]
Burcu: Kova
Boyu: 1.68 m
8.2 (13 Oy)
  • Currently 163/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (15)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kimsesiz Çocuk
2018 68 Komedi Oyuncu 6.8 137
2017 67 Aile Oyuncu 6.9 1,930
2016 66 Dram Oyuncu 6.2 1,298
2016 66 Dram Oyuncu 7.0 1,530
2016 66 Komedi Oyuncu 4.0 155
2015 65 Komedi Oyuncu 5.0 402
2015 65 Oyuncu 4.9 479
2013 63 Dram Oyuncu 6.2 1,726
2013 63 Dram Yönetmen
Senarist
Oyuncu
6.8 927
2013 63 Dram Oyuncu
Senarist
Yönetmen
6.8 907
2013 63 Oyuncu 6.7 1,331

Gözcü
2012 62 Suç Oyuncu 5.7 2,298
2011 61 Dram Oyuncu 5.8 216

Kuyucunun Kızı
2011 61 Dram Senarist
Oyuncu
Yönetmen
7.0 3,413
2010 60 Komedi Oyuncu 5.1 237

Sevdiğim Biri
2009 59 Dram Oyuncu 6.6 1,121
2008 58 Komedi Oyuncu 5.1 516
2008 58 Suç Oyuncu 6.7 5,342

Me Two
2008 58 Komedi Oyuncu 5.7 854

İkinci Nefes
2007 57 Suç Oyuncu 5.8 1,033
2007 57 Komedi Oyuncu 7.1 2,882
2006 56 Komedi Oyuncu 6.3 1,120

En İyi Arkadaşım
2006 56 Komedi Oyuncu 6.7 5,821
2006 56 Komedi Oyuncu 4.4 421

Dublör
2006 56 Komedi Oyuncu 6.6 9,088

Mutluluğun Resmi
2005 55 Komedi Oyuncu 6.1 1,192

Saklı
2005 55 Dram Oyuncu 7.3 65,105
2005 55 Komedi Oyuncu 5.7 548

Adaletin Merkezi
2004 54 Aksiyon Oyuncu 7.2 15,307

İhtirasın Bedeli
2004 54 Dram Oyuncu 6.4 769
2004 54 Dram Oyuncu 4.8 83
2003 53 Komedi Oyuncu 5.4 1,322

Siz Buyurun...
2003 53 Komedi Oyuncu 6.5 2,886
2003 53 Dram Oyuncu 5.7 676
2002 52 Suç Oyuncu 6.8 2,777

Dolap
2001 51 Komedi Oyuncu 7.0 15,479
2000 50 Biyografi Oyuncu 6.2 1,598

Saint-Pierre'in Dulu
2000 50 Dram Oyuncu 7.3 5,078

Köprüdeki Kız
1999 49 Komedi Oyuncu 7.6 12,247
1999 49 Dram Oyuncu 6.3 1,153

En Büyük Günah
1999 49 Suç Oyuncu 6.5 1,331

Kambur
1997 47 Dram Oyuncu 7.0 3,030
1997 47 Biyografi Oyuncu 6.7 1,106

Sekizinci Gün
1996 46 Komedi Oyuncu 7.6 8,278
1996 46 Suç Oyuncu 7.0 1,826
1996 46 Gerilim Oyuncu 5.8 240

Pereira Diyor ki
1995 45 Dram Oyuncu 7.2 1,099
1995 Belgesel Oyuncu    

101 Gece
1995 45 Komedi Oyuncu 6.1 904

Lumiere ve Ortakları
1995 45 Belgesel 7.0 2,746

Bir Fransız Kadını
1995 45 Dram Oyuncu 6.3 1,098

Ayrılık
1994 44 Dram Oyuncu 7.1 871
1994 Talk-Show Oyuncu 4.7 54

Kraliçe Margot
1994 44 Biyografi Oyuncu 7.5 15,084

Sevdiğim Mevsim
1993 43 Dram Oyuncu 7.2 1,738

Ayazda Bir Yürek
1992 42 Dram Oyuncu 7.7 8,054
1991 41 Komedi Oyuncu 5.6 730
1989 39 Komedi Oyuncu 6.9 1,359
1988 38 Dram Oyuncu 7.1 755

Manon'un Pınarları
1986 36 Dram Oyuncu 8.0 18,820
1986 36 Dram Oyuncu 8.1 22,029
1986 36 Suç Oyuncu 6.2 296
1985 35 Komedi Oyuncu 5.8 248

Şamatacılar Sınıfı
1980 30 Komedi Oyuncu 6.5 2,808
1979 29 Dram Oyuncu 6.5 340
1978 28 Dram Oyuncu 6.4 131

Karanlıkta Tecavüz
1975 25 Suç Oyuncu 5.2 292
1975 25 Dram Oyuncu    
Dizi Altyazıları
True Detective (7,183) Vikings (5,745) The Punisher (2,593) Shameless (2,175) The Big Bang Theory (2,030) Supernatural (1,981) Outlander (1,821) Gotham (1,403) The Blacklist (1,250) Black Mirror (1,171)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019