Giriş Kayıt
Francesca Annis

Francesca Annis (74)


Oyuncu

Francesca Maria P. Annis, 13 Mayıs 1945 Kensington, London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

Dune: Çöl Gezegeni (1984), Kara Şato (1983), Kanlı Saltanat (1971), Wives and Daughters (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Francesca Maria P. Annis
Doğum Tarihi: 13 Mayıs 1945
Doğum Yeri: Kensington, London, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Boğa
Boyu: 1.63 m
6.0 (1 Oy)
  • Currently 120/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 73 Suç Oyuncu 5.5 7,563
2015 Dram Oyuncu 8.2 2,567
2008 63 Gerilim Oyuncu 6.5 2,738
2007 Dram Oyuncu 8.3 7,865
2006 Dram Oyuncu 8.4 17,895

Tabanca
2005 60 Aksiyon Oyuncu 6.5 84,143

Hovarda
2004 59 Dram Oyuncu 6.4 33,627
1999 Dram Oyuncu 8.1 6,238
1999 54 Dram Oyuncu 6.9 7,072
1999 54 Aksiyon Oyuncu 6.7 941
1998 53 Dram Oyuncu 7.2 222
1994 49 Aksiyon Oyuncu 6.1 997
1991 Dram Oyuncu 7.8 157
1986 41 Komedi Oyuncu 5.0 2,850

Dune: Çöl Gezegeni
1984 39 Aksiyon Oyuncu 6.6 111,752
1983 Suç Oyuncu 7.6 511

Kara Şato
1983 38 Fantastik Oyuncu 6.1 27,845
1983 Dram Oyuncu 7.7 83
1978 Macera Oyuncu 8.2 447
1973 Dram Oyuncu 7.9 139

Kanlı Saltanat
1971 26 Dram Oyuncu 7.5 11,520
1970 25 Suç Oyuncu 6.4 426
1966 Aksiyon Oyuncu 8.2 973
1965 20 Dram Oyuncu 5.9 140
1964 19 Komedi Oyuncu 5.6 278
1964 19 Komedi Oyuncu 7.2 4,179

Kleopatra
1963 18 Biyografi Oyuncu 7.0 26,524
1961 16 Komedi Oyuncu 7.3 207
1959 14 Komedi Oyuncu 6.3 1,829
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019