Giriş Kayıt
Leon Ames

Leon Ames (91)


Oyuncu

Harry Leon Wycoff, 20 Ocak 1902 Portland, Hindistanna, ABD doğumlu oyuncu.

Morgue Sokağı Cinayetleri (1932), Mehtap Körfezi (1951), By the Light of the Silvery Moon (1953), St. Louis'de Buluşalım (1944) gibi yapımlarla biliniyor.

Leon Ames, 12 Ekim 1993 tarihinde (91 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Harry Leon Wycoff
Doğum Tarihi: 20 Ocak 1902
Ölüm Tarihi: 12 Ekim 1993
Doğum Yeri: Portland, Hindistanna, ABD
Diğer Bir İsmi: Leon Waycoff
Burcu: Kova
Boyu: 1.73 m
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (9)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1998 Belgesel Oyuncu 6.8 388
1995 Belgesel Oyuncu 8.6 3,966
1986 84 Komedi Oyuncu 6.3 29,611
1986 84 Aksiyon Oyuncu 5.3 670
1983 81 Dram Oyuncu 7.1 4,594
1979 77 Komedi Oyuncu 6.0 635
1974 72 Belgesel Oyuncu 7.7 4,003
1972 70 Komedi Oyuncu 5.9 257
1970 68 Dram Oyuncu 7.5 27,958

Tatlım
1970 68 Komedi Oyuncu 6.7 2,951
1963 61 Komedi Oyuncu 6.1 1,961
1961 59 Komedi Oyuncu    

Dikenli Yol
1960 58 Dram Oyuncu 6.7 1,869
1959 Komedi Oyuncu    
1957 55 Dram Oyuncu 7.2 4,578

Muhteris Ruhlar
1953 51 Dram Oyuncu 7.3 5,435
1953 51 Komedi Oyuncu 7.1 1,686
1953 Komedi Oyuncu 5.6 204
1951 49 Aksiyon Oyuncu 6.6 376
1951 49 Komedi Oyuncu 6.1 436

Mehtap Körfezi
1951 49 Komedi Oyuncu 7.1 1,952
1950 48 Komedi Oyuncu 6.2 249
1950 48 Kara Film Oyuncu 6.6 662
1950 48 Suç Oyuncu 6.7 1,216
1949 47 Aksiyon Oyuncu 7.5 5,795
1949 47 Suç Oyuncu 6.6 812

Küçük Kadınlar
1949 47 Dram Oyuncu 7.3 5,374
1948 46 Komedi Oyuncu 6.6 929
1948 46 Dram Oyuncu 6.8 645
1948 46 Komedi Oyuncu 6.0 603
1947 45 Komedi Oyuncu 6.5 144
1947 45 Komedi Oyuncu 7.1 3,754

Göldeki Kadın
1946 44 Suç Oyuncu 6.6 4,177

Postacı Kapıyı İki Kere Çalar
1946 44 Suç Oyuncu 7.5 16,123
1945 43 Komedi Oyuncu 6.7 892
1945 43 Dram Oyuncu 7.3 6,560
1945 43 Fantastik Oyuncu 6.1 656

Gönül Kimi Severse
1945 43 Komedi Oyuncu 7.2 6,860
1945 43 Dram Oyuncu 6.5 624
1945 43 Komedi Oyuncu 7.4 3,857

St. Louis'de Buluşalım
1944 42 Aile Oyuncu 7.7 17,239
1944 42 Dram Oyuncu 7.5 4,586
1939 37 Aksiyon Oyuncu 7.0 490
1939 37 Aksiyon Oyuncu 6.2 12
1938 36 Macera Oyuncu 5.5 11

Süveyş Kahramanları
1938 36 Dram Oyuncu 6.7 522
1938 36 Aksiyon Oyuncu 6.9 530

Mavi Sakalın Sekizinci Karısı
1938 36 Komedi Oyuncu 7.4 2,444
1937 35 Komedi Oyuncu 7.6 1,112
1935 33 Dram Oyuncu 6.6 788
1934 32 Aksiyon Oyuncu 7.6 2,003
1933 31 Dram Oyuncu 7.7 231
1932 30 Biyografi Oyuncu 6.4 198
1932 30 Komedi Oyuncu 6.9 223
1932 30 Dram Oyuncu 6.4 725

Morgue Sokağı Cinayetleri
1932 30 Suç Oyuncu 6.4 2,831
1931 29 Suç Oyuncu 6.7 112
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,222) Shameless (2,002) Fear the Walking Dead (1,690) Suits (1,458) Castle Rock (1,334) La Casa de Papel (1,214) Bodyguard (1,158) Mayans M.C. (1,043) The 100 (1,027) Vikings (807)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018